ofis ortamı

Buram buram kıskançlık koktu buralar. Kızların işini maaşını statülerini falan kıskanmışsınız. Üşenmedim az önce baktım kaç konu açtığınıza benim saydığım toplam 8 konu var sadece işle ilgili açtığınız. Yerinizde olsam susar maaşıma ve işime bakarım. Sizin hedefleriniz o kızları ilgilendirmiyor siz kendi işinize bakın.

Aralarına giremediğiniz için bir kıl olma sezdim, net.
Vallahi gayet harıka arkadaşlıklarım oldu anlaşamadıklarımda oldu kımsenın arasına girmek gıbı bir nıyetım yok. Ama kişi kemdınden bilir işiŞöyle soyluyum bır anda çok yakın olup sonra araları bozulan çok fazla arkadaşlık gördüm . O yüzden sındıre sındıre arkadaslık edınmek her zaman daha sağlamı. Siz neden bu kadar öfkeli ve kalbınız hep kötüye çalısıyor

Farkında değilsiniz galiba ama üç kuruşluk diye bahsedilen arkadaşlıklar taa üniversiteden geliyormuş. Neye göre kime göre bir çıkar çatışmasına bakar diyorsunuz ? Çok çabuk arkadaş edinmemek gerektiğini söyleyip kızlar aralarına ilk andan almıyor diye laf saymakta çelişiyor.

Valla yazacaktım ama Dribbble gayet güzel yazmış gerek duymadım, bu mesajı tekrar okuyun.

Hiç tanımadığınız kızların çıkar çatışmasına gireceğini söyleyen, üç kuruşluk denilen mesajları destekleyen siz, kötü ve öfkeli olan neden ben?

Üç kuruşluk insanlar için durmadan konu açma o zaman. İşinden memnunsan işini yap, kimseyle samimi olma. Kim kimle samimi, ne konuşuyor, aldırış etme. Eve gel, uzan dinlen. Keyfine bak.

Ayyyy konu sahibi kendisini aralarına almadıkları için üç kuruşluk diyerek kızları gözünde önemsiz bir yere indirmeye çalışmış. Bu insanları bilemeyiz ama bugün mıç mıç olan insanlar yarın düşman olabiliyor, yaşanan rastlanan bir şey bu. Konuyu açan kişinin canı sıkkın zaten. O yüzden çoğumuza göre mantıksız konuşuyor rahatlamaya çalışıyor. Böyle ispatlara gerek var mı gerçekten…

Siz samimi olmak istemiyor değilsiniz ki. Siz samimi olmak istiyorsunuz ama onlar aralarına almıyor Sebebi de gayet doğal, onlar uzun zamandır arkadaş ve beraber ortak bir iş yapıyorlar. Siz ofiste mutfak sorumlususunuz, ortak hiçbir paylaşımınız yok ve kariyer olarak aynı düzeyde değilsiniz. Yaşıt da değilsiniz. Bunu bu kadar kafaya takıp 8-9 tane konu açmak (hem de yalnızca 1 aydır çalıştığınız bir iş için) gerçekten garip geldi.

İ
İspat ? Neyi ispatlıyor gibi görünüyorum ben mi anlayamadım mesajınızı bilemedim. Benim de anlatmaya çalıştığım şey şu ki iş ortamında belli bir statü farkı varsa sosyal ilişkilerde bir yerde ona göre evriliyor. Kimin yarın ne olacağı zaten belli olmaz ama burda 1 aylık iş için 10 tane konu açmakta ne bileyim artık sıkmadı mı sizce de ? Konu sahibinin canı sıkkın olabilir ama iş kedi ciğer mevzusuna dönüyor bu seferde.

Burası okey zaten. önceki mesajda konu sahibinin çelişkilerini açıklamanızdan bahsediyorum.

Siz yardımcı eleman değil misiniz? Sizden genç eski arkadaşlığı olan ve üst kademede olan kişiler neden sizi arasına alsın. Bende yardımcı elemanlar ile (mutfak,temizlik vs) görünce sohbet ederim hal hatır kolay gelsin bu kadar. Tutup ötesi olmaz ne alaka yani.
Birde sizi kıskandıklarını düşünmüşsünüz çok komik gerçekten. Hayatınızda ilk kez çalışma hayatı gördüğünüzü düşünüyorum

Geçmişi deşmek hoş değil ama ben durum tespiti yapmak için konu sahibinin önceden açtığı konulara baktım. Yakın zamanda işle alakalı ard arda 7 konu açmış, bu 8. konusu. O konuları alıntılamadim.

Alintiladigim konuların çoğu yine işle ilgili konular, birkaçı ise ikili ilişkilerle ilgili. En fazla 2021 konularına gidebildim. Bir bu kadar daha açılmış konu var ama başlıklarına bakmadım.

Konu sahibi 2021 yılından beri ( muhtemelen o yılın öncesinden beri) girdiği her işle ilgili kendi kendine sorun yaşıyor. Kimi zaman patronun dediğine takılıyor, kimi zaman işten çıkacak birinin işleri ona kalır diye kaygılanıyor, kimi zaman teyzenin biri onunla mesajlaşmayı kesti diye sorun ediyor.

Konu sahibine önerim, bu yersiz endişelerini bir kenara bırakman. Yoksa durmadan kendini yiyip bitirirsin.

Hep aynı tür konuları açmak ben dahil çoğu kişiyi bezdirir.

Bu durumla ilgili uzman desteği almıyorsan mutlaka al. Bu zamana kadar durduk yere hayatını kendine zehir etmişsin. Bari bundan sonra daha huzurlu, kaygısız bir hayatın olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…