- 23 Ekim 2022
- 785
- 1.325
- 28
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
üç kuruşluk insanlar için zor bulduğum işi bırakmam daha dün buraya girmeden önce bir yere başvurdum çağırdılar gitsem giderdim daha iyi yeri bulana kadar inat ettim kalacağım ve bugünden itibaren daha da hırslandım asla davranışlara takılmadan işkolik odaklı olarak yoluma gideceğim yemin ederim.öerhaba, bence siz işten ayrılın. orada mutlu değilsiniz belliki. asgari ücrete her yerde iş bulursunuz. şu anki işinizin size katkısı da yok sanırım. ayrılın kafanız rahat etsin
hakkınızda hayırlısı olsun. umarım bugünden itibaren her şey sizin için daha iyi olurüç kuruşluk insanlar için zor bulduğum işi bırakmam daha dün buraya girmeden önce bir yere başvurdum çağırdılar gitsem giderdim daha iyi yeri bulana kadar inat ettim kalacağım ve bugünden itibaren daha da hırslandım asla davranışlara takılmadan işkolik odaklı olarak yoluma gideceğim yemin ederim.
aynen kıskandıklarını anladım bu beni daha çok hırslandırır kamçılar emellerim var ideallerim var onlar için sırf işe girdim elin üç kuruşluk insanları için asla ne işimi bırakırım ki müdür çıkartırsa sağlık olsun sanmıyorum işimi noksansız yapan tiplerdenim söyleneni hemen yapanlardanım ne de onlara kendimi güldürürüm aslında kulvarlar farklı departmanlar farklı neyin kıskançlığı anlamadım işyerinde kimseyi çekemediğim hiç olmamıştır avuç içi kadar kadınların birbirine itici davranmak yerine içlerine almalarını yeğlerdim ama her yer bir tecrübe oluyor
işi bitirmem profösyönel olmamNeden sizi kıskansınlar, mesela hangi yönünüzü kıskandıklarını düşünüyosunuz?
kendileri bilir iş dışında gerçekten umursamıyorum gerçekten artık öyle bir karar aldım kendime söz verdim hedeflerime söz verdim onların bir amacı ideali olmayabilir sonuçta beni işe alan müdürlerim önemlidir gerisi tırı vırıdırSiz onlardan yaşça büyük mutfak personelisiniz onlar genç ve işin teknik projeli kısımlarına bakıyolar samimi olmak istememeleri, sizin ortak noktalarının olmayışı çok normal bence
Daha 3 haftada bu kadar konu. Bu kadar ota çöpe takılma kendine odaklan biraz. Umursamaz halin buyda umursayanın satırla ofise dalacak herhalde. Niye seni kıskansın insanlar ne var kıskanacak?yok birisi ik+muhasebeye bakıyor diğeri de proje sorumlusu diğeri pazarlama
Kusura bakmayın ama profösyonel yazan biri profesyonel değildir. Siz kendinizi hoş olmayacak şekilde üstün gördüğünüz için hoşlanmamış olabilirler mi?işi bitirmem profösyönel olmam
üç kuruşluk insanlar için zor bulduğum işi bırakmam daha dün buraya girmeden önce bir yere başvurdum çağırdılar gitsem giderdim daha iyi yeri bulana kadar inat ettim kalacağım ve bugünden itibaren daha da hırslandım asla davranışlara takılmadan işkolik odaklı olarak yoluma gideceğim yemin ederim.
işi bitirmem profösyönel olmam
Yanlisini yazamamis ya laKusura bakmayın ama profösyonel yazan biri profesyonel değildir. Siz kendinizi hoş olmayacak şekilde üstün gördüğünüz için hoşlanmamış olabilirler mi?
Degeriniz yaptiginiz isle olculmez ama evet ben de salon kadinina katiliyorum. İs beklenen, istenen insanla samimi olunmazniye ofis destek elemanı çok mu alt pozisyon oluyor çok mu değersiz oluyor
Çok dogru zaten iş yerlerinde böyle birliktelik çok uzun sürmez birbirlerini yerler yakinda. Siz işinize bakin ve sohbet etmek icin yaklasirlarsa konusursunuz zaten. Kafa yapiniz uyustugunda zamanla sohbet muhabbet oluyo zaten mesela ben bankaya gittigimde sohbet molasindan işime bakamiyom bazen home ofus calisiyorum arada işler gecikmesin diye :))arkadaşlar merhaba bu konuyu belki daha önce de açmış olabilirim ama çalıştığım yerde 3 kız var 3ü de aynı odada ve etle kemik gibi olmuşlar üçü de birbirlerini tanıyor bense daha gireli 3 hafta kadar oldu asla saygıda kusur yapmadım yapmam hoşgörümü de eksik etmem çok tebessümle yaklaşırım genelde ama bir böyle muhatap olmama, umursamama halleri görsenizgülüyorum yaşca benden küçükler ama kendilerini bir halt sanıyorlar mesafeliyim sonuçta sadece işle alakalı konuşuyorum çok sohbetlerine katılmıyorum katıldım ilk başlarda beraber yemek yedik ama jhiç ne bana bir şey sordular ne muhabbetleri açtı beni sonra sonra arada olan mesafemi hissettirdim çok çok gerekmedikçe sohbet etmem muhabbet etmem iş harici isterse yabani desinler tamam günümüzün çoğunluğunu burada geçiriyoruz ama işini yaptığın müddetçe ok sonuçta müdüre gidip benden için ''bizimle kafası sarmadı beğenmedik gönderin mi'' diyecekler işimden memnunlar öteki türlü hiç umursamamaya başladım sizce izlediğim yol doğru mu?