• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofis histereskopisi yaptiranlar

kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
28
36
Arkadaslar kasımda ofis histereskopisi yaptırcam günü belli.bunu yaptırdıktan sonra hamile kalabildiniz mi ?yani sadece kamera ile izleme işlemi mi kimileri çizik falan diyorlar bu ofis histereskopisinde mi yapılıyor. Tecrübeli arkadaşlar bu konu hakkında bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ofis histereskopi tanı amacli yapiliyor ama ufak tefek yapisikliklar varsa veya rahimde bi sorun varsa o an islem yapiliyor diye biliyorum yanilmiyorsam.ben yaptirmadim yaptiranlardan duydugum

Ofis histeroskopi bende yaptırdım normal bir tanı için yapılan bir işlem.nasıl kadın doguma gidip muayne oluyosunuz onun gibi ama tabi 3Dle bakıldıgı için daha farklı.ben bu kadarını biliyorum

Ofis histereskopi tanı amacli yapiliyor ama ufak tefek yapisikliklar varsa veya rahimde bi sorun varsa o an islem yapiliyor diye biliyorum yanilmiyorsam.ben yaptirmadim yaptiranlardan duydugum
Benim de aslında tam aradığım cevap herhangi bir işlemin yapilabilir olmasi dediğiniz gibi yapisiklik varsa vs. Bu tarz işlemler kesin olarak yapılabilir mi.acaba kesin bilgi alabilirmisiniz. Çünkü histereskopi ameliyatı farklı ofis histereskopisi farklı ..

Ofis histeroskopi bende yaptırdım normal bir tanı için yapılan bir işlem.nasıl kadın doguma gidip muayne oluyosunuz onun gibi ama tabi 3Dle bakıldıgı için daha farklı.ben bu kadarını biliyorum
Teşekkür ederim bende Hsh Mr falan çekildi ikisinin sonuçları farklı öyle olunca doktorum beni rahatlatmak amaçlı ofis histereskopisi yapalım dedi.ondaki sonucu nasıl değerlendirecek. Sizde ne gibi bir problem vardı doktorunuz ofis histereskopisi yapma gereksinimi duydu

Teşekkür ederim bende Hsh Mr falan çekildi ikisinin sonuçları farklı öyle olunca doktorum beni rahatlatmak amaçlı ofis histereskopisi yapalım dedi.ondaki sonucu nasıl değerlendirecek. Sizde ne gibi bir problem vardı doktorunuz ofis histereskopisi yapma gereksinimi duydu
Canım ben hsg sonucumu götürmüştüm rahmim y şeklindeydi. Histeroskopi ameliyatı olmamı söyledi bende kabul etmiştim sonra muayne etti yani ofis histeroskopi dedigim şekilde yapıldı. 3Dle baktı çok netti gercekten yani rahim filmine bile gerek yok diye düşünüyorum

Canım ben hsg sonucumu götürmüştüm rahmim y şeklindeydi. Histeroskopi ameliyatı olmamı söyledi bende kabul etmiştim sonra muayne etti yani ofis histeroskopi dedigim şekilde yapıldı. 3Dle baktı çok netti gercekten yani rahim filmine bile gerek yok diye düşünüyorum
Teşekkür ederim benim de rahim filminde y şeklinde gözüküyor .doktorum ofis histereskppisi yapalım dedi bakalım ayin 2 sinde sonuç ne olacak ona göre değerlendirme yapılacak bilgin için teşekkür ederim

Back