- 15 Kasım 2007
- 148
- 1
-
- Konu Sahibi turkuaz_turkuaz9
gülüm kıyamam sana ben sıkma canını.geçecek elbet eşinin bu hali.zamana bırak bence üzme kendini.bi süreç geçiriyo,bi derdi var belki eşinin yoksa sana neden böle yapsın ki?canım benm sakın üzülme!
bu arada elbette burda yazacaksın başka kimimiz var ki burdan ve nurdaki dostlardan başka.şahsım adına her zamn dinlemek isterm seni.ama üzüntülerinden çok sevinçlerini duymak isterim.herşey gönlünce olsun canım...çok öpüyorum seni!
turkuaz hiç moralini bozma canım akışına bırakın ilişkinizi yaşayın siz,
bak benimki de öyleydi ayy valla varya kadın sanki kendi kapris yapardı bana ben yumurtlama günlerinde çaktırmadan yaklaşmaya çalışırdım kız benimki ,hiç havamda değilim,başım ağrıyor,yorgunum gibi bahaneler üretirdi,ayy sinir olurdum :1shok:benim ona yapacağım kaprisleri bana yapardı,ama ben söylemiştim bak hamile kalırsam sana yedirrim bu lafları derdim sonra ne oldu ben o ay hamile kaldım :teytey:ve onla işim bitti,:roflol:şimdi o benim peşimde koşuyor sırnaşıyor falan,sırnaşık şey şimdi de ben lafı sokuyorum ona canım isterse yanaşıyorum yoksa ayy belim ağrıyor falan deyip sıvışıyorum...:1hug:
turkuazcım
canım bizde bu ay çok kararlıydık
gün aşırı çalışma yaptık
ta ki 15,16.günlere kadar
sonra bir küstük
3-4 gün hiç bir şey olmadı
ondan sonra da seyrekleşti.
bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı canım
turkuaz hiç moralini bozma canım akışına bırakın ilişkinizi yaşayın siz,
bak benimki de öyleydi ayy valla varya kadın sanki kendi kapris yapardı bana ben yumurtlama günlerinde çaktırmadan yaklaşmaya çalışırdım kız benimki ,hiç havamda değilim,başım ağrıyor,yorgunum gibi bahaneler üretirdi,ayy sinir olurdum :1shok:benim ona yapacağım kaprisleri bana yapardı,ama ben söylemiştim bak hamile kalırsam sana yedirrim bu lafları derdim sonra ne oldu ben o ay hamile kaldım :teytey:ve onla işim bitti,:roflol:şimdi o benim peşimde koşuyor sırnaşıyor falan,sırnaşık şey şimdi de ben lafı sokuyorum ona canım isterse yanaşıyorum yoksa ayy belim ağrıyor falan deyip sıvışıyorum...:1hug:
bitmezmi hiç dertlerimiz ya. şimdide kocama bişiler oluyo stres oldu bu işten. yumurtlama gününü kaçırdık kaçırıcaz bizimki triplerde. ne zor kadın olmak ya. şimdiden mi kıskandı çocuğu ne.valla benden de pes ozaman bıktım valla herkesin nazından. yok ki bizi düşünen..boşuna mı çabalıyorum ben ya
valla bende aynı dertten muzdaribim.... adam stres ben stres nası olcak bilmiyorum...geçen ay tam yumurtlama günlerimde bi stres olduk yetmedi bide küstük ... tabi o ay doğal olarak boş çıktı... bu ay devamlı adam kovaladım...bakalım bu ay bişiler yaptık ...stres mıtres bakalım bu ay olcak mı? ama mommy nin dediği ğibi bi hamiş oluyım ben ona sorcam...kendimi sapık gibi hissettim ya bu ay... adamda nazlanıyo yeni gelin gibi....ahhh rabbim ne olur bu ay hamiş oluyım.... noluuuur....senağlama