offf gorumcem yine geliyor.Ve esim sen ilgilen diyor.

ayy sinir olurum ben olsam. yeni evli çiftsiniz eşine söyle seninle baş başa kalmak istiyorum seni özlüyorum falan de kısa kessin azcık yoksa ailesi diye sesini çıkarmaz kukuman kuşu gibi onların hizmetkarı olursunuz

ben bir görümceyim ve umarım benim gelinlerim sizler gibi düşünmüyordur.
eğer onlar da böyleyseler emeklerime çok acırım.
ne değişik planlar, ne enteresan fikirler bunlar.
saçlarından tutup sürükleyen mi dersiniz, bahar temizliği dök hergün bir yer sildir diyen mi dersiniz.
çok üzücü çok.
Buradakihörrüöce gibi davranıyorsanız bin bbeterini düşünüyorrlardır eemin olun:)

sertec ortada aldatma şiddet yokken kolay kolay boşan demem. ama boşan şu adamdan bence ne o ne ailesi seni hak etmiyorlar

eşine deki seni görümcenle gezmeye gönderecegi zaman
ben degilde sen kardeşinle başbaşa çık dertleş de

Bakin bahar temizligi fikri benimdi ancak durum sizin düşündüğünüz gibi değil. Benim de erkek kardeşim var ve ben de müstakbel görümce adayiyim. Yani burda gorumceler degil hedef.
Neyse Bu arkadasin konularina gelirsek evliligi hep bir sorun sıkıntı ve çoğu esinin ailesi sebebiyle. Bana soyleyin hangi aile oğlunun,abisinin mutsuzlugunu ister? Peki hangi görümce 7 aylik evli insanlarin evine 6 kere 10ar günlük kalmalarla gider? Bir de misafir gibi oturup gezdirilmeyi bekliyor. Hizmet vs istiyor. Eger bunu yapıyorsanız aynısını size de yapsin gelinler veya ileride ben yaparsam bana da yapsinlar. Yazik ayip yeni evli, daha evliligi oturmamis insanlarin evine böyle gitmek. Evliliği oturmus olsa bile yalniz kalmak isterler denmeli.
Neyse sizi kırmak uzmek degildi amacim sizin gibi elinden geleni yapan görümceler baş üstüne.

hayır kırılmadım üzüldüm sadece.
ben açıkçası elimden geleni yapıyorum ama onlar da bu tarz görüşlere sahipseler bir anlamı yok demektir.

ne münasebet. onlar benim ablalarım gibidir en azından benim açımdan.
şurada yazılanları düşünecek bir kalbe ve beyne sahip olmadıklarını umuyorum.
Ben de diyorum ki onların iyilikleri sizin iyiliğinizden kaynaklanıyordur. Bu konudaki görümce gibi 6 aylık evli çiftin evine 6 kere gidip kalan hakkında kim olursa olsun iyi düşünmez.

Benim eşimin bekar kardeside gelir o erkek tabi. Ben söylerim yatagini topla masayı kur masayi kaldir bende o arada baska bi isle ugrasirim. Siz soylemediginiz surece dusunmezler. Hizmetci olmak icin evlenmedik.herkes elini bi ise atacak.

Cagir aileni gelsin kalsinlar .

Ayrica sende gprumceni iyi agirlama siradan davran misafirmis gibi davranma..
Kucuk cocukmu yerinden kalkmiyor , benim kiz kardesim 17 yasinda bana geldiginde sabah kalkar evi temizler butun gun herseyle ilgilenir ..
Zorla oturtuyorum ..
Kaldiki gorumcen kocaman bayan !!
Eein hizmet.etsin madem oyle .

X