• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Off off basım belada bu cildimle

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Kızlar hamileliğim dönemimde cok sivilcelendim.farkında olmadan hep yoldum sivilcelerimi simdide 2yıldır gecmeyen izler kaldı.doktora gittim verdiği pek işe yaramadı dahada coğalttı sivilceleri.sizden istediğim ekelerim için siyah noktalarım için ne yapmama ne kullanmam lazım.kozmetik ilaç markası olabili.evde hazırlanan kürlerde olabilr.tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar hamileliğim dönemimde cok sivilcelendim.farkında olmadan hep yoldum sivilcelerimi simdide 2yıldır gecmeyen izler kaldı.doktora gittim verdiği pek işe yaramadı dahada coğalttı sivilceleri.sizden istediğim ekelerim için siyah noktalarım için ne yapmama ne kullanmam lazım.kozmetik ilaç markası olabili.evde hazırlanan kürlerde olabilr.tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım bende aynı dertten müzdariptim... Televizyona Dr. Pervin Dinçerin lekeler için maskesini gördüm. Evde hazırladım kullandım... buraya yazayım umarım sanada faydası olur. bana oldu. biraz lekelerim azaldı...

Malzemeler:
-1 yemek kaşığı bebek pudrası
-1 yemek kaşığı bal
-1 çay kaşığı limon suyu
hazırlanışı
hepsini katıştırıyorsun krem kıvamına getiriyorsun masaj yaparak lekeli bölgelere uyguluyorsun 20 dkka bekleyıp duruluyorsun. Eğer lekelerin fazla ise hafta 2-3 kez uygulayabilirsin..

bende bi çözüm arıyorum..ama o lekeler neler yaptım neler gitmedi..
en iyisi sanırım soyucu kremler kullanmak olucak..

Canım lekelere tek çare var oda TCA peeling..Düşük derece alıp evde yapmaya başlıyacaksın.. 1 haftada cildinde ki değişime sen bile inanamıyacaksın...Onun dışında kremler, bitkisel yağlar,bitkisel ürünler...hepsi boş malesef leke konusunda..:(

Canım lekelere tek çare var oda TCA peeling..Düşük derece alıp evde yapmaya başlıyacaksın.. 1 haftada cildinde ki değişime sen bile inanamıyacaksın...Onun dışında kremler, bitkisel yağlar,bitkisel ürünler...hepsi boş malesef leke konusunda..:(

sen yptınmı canımmm..:8:

sen yptınmı canımmm..:8:

Canım tecrübe ettim ki tavsiye ediyorum...2 kez 15 lik ve bir kezde 25 lik yaptım..Cildimle ilgili hiç bir sıkıntım kalmadı şükür...Tertemiz mis gibi cilt çıkardım ortaya...Ne fondoten ne kapatıcı..hepsini çöpe gönderdim...:)

Canım tecrübe ettim ki tavsiye ediyorum...2 kez 15 lik ve bir kezde 25 lik yaptım..Cildimle ilgili hiç bir sıkıntım kalmadı şükür...Tertemiz mis gibi cilt çıkardım ortaya...Ne fondoten ne kapatıcı..hepsini çöpe gönderdim...:)

canım bende sivilce lekeleri var.. kırmızı çok değil ama var işte..onlara etki edermi?..çok korkuyorumda..
birde nerden aldın tca'nı ?yüzünde olan değişiklikleri yazabilirmisin birde ? öpüyorum..

krem normal hayatını etkiledimi canım

Back
X