O herşeyi kendi yapacak.Ben elektronik eşyaları tamamladım sayılır.Bir elektrik süpürgem kaldı.Mutfak eşyalarının taksidini ödüyorum şu an.O da diğer ayda beyaz eşya taksidine girecek.Gönlüm eşya istiyor lakin gözüm almıyor kıyamıyorum da bir de.Toki evlerini araştırdım lakin pek de tavsiye etmiyorlar.İstanbulda evlerin kirası bile çok pahalı.Anlıycanız arkadaşlar aldığımız mobilyaların taksidini ikimiz ödeyeceğiz.
Ailelerimiz destek olabilseydi belki bu kadar düşünmezdim de işte kendi çabalarımızla bir yuva kuracağız.Beyaz eşya için spotçuları diyorlar nasıldır bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar aralıkta sözüm olacak.Seneye haziran gibi de düğün.Erkek arkadaşımın ve benim toplam 3.000 tl geliri var.Ev almak hayal zaten.Kiraya çıkacağımız için sadece bir odayı mı döşeyelim bir de yatak odası.Ama gönülde farklı eşyalarda istiyor.Beyaz eşyada ne yapıcaz bilmiyorum.Biz altından kalkamıycaz sanırım bu işin.Tecrübelerinizi lütfen paylaşın.Yoksa çok ümitsizimBir de annem bak bak şunu da almadılar bunu da almadılar diye biliyorum ki başımın etini yiyecek.
Arkadaşlar aralıkta sözüm olacak.Seneye haziran gibi de düğün.Erkek arkadaşımın ve benim toplam 3.000 tl geliri var.Ev almak hayal zaten.Kiraya çıkacağımız için sadece bir odayı mı döşeyelim bir de yatak odası.Ama gönülde farklı eşyalarda istiyor.Beyaz eşyada ne yapıcaz bilmiyorum.Biz altından kalkamıycaz sanırım bu işin.Tecrübelerinizi lütfen paylaşın.Yoksa çok ümitsizimBir de annem bak bak şunu da almadılar bunu da almadılar diye biliyorum ki başımın etini yiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?