of of bugün doğan varmı

hulya006

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
66
0
286
Ankara
kızlar benim bugün doğum günüm ve hiç mutlu değilim sabah eşimlede çok şiddetli kavga ettik ailemden hiç kutlayan olmadı işyerimdende ses yok bi kaç kişi kutladı dışardan arkadaşlarımdan oysaki ben eşimin doğum günü için 1 ay sonrasının planını rezervasyonunu şimdiden yaptırdım.

çok üzgün hissediyorum kendimi çok...

Doğum günün kutlu olsun.Bugün karamsar olma,madem hatırlayan olmadı,şöyle kendine güzel bir pasta al,otur ye.Bir de kendine güzel bir hediye al,şımart kendini,bugün senin günün.hihoyyyt

Doğum günün kutlu olsun.Bugün karamsar olma,madem hatırlayan olmadı,şöyle kendine güzel bir pasta al,otur ye.Bir de kendine güzel bir hediye al,şımart kendini,bugün senin günün.hihoyyyt

çok güzel giyindim güzelce makyajımı yaptım saçlarımı yaptım ama değilim işte mutlu... insan çevresinden bekliyor

Benım degıl ama, ılk gozagrımın dogum gunu bugun.
ılk yegenımın
Tam 8 yıl once mınıcık,
burusuk bedenı ıle nasıl da cırkın ama bır o kadar da sevımlıydı.

Umarım esınız, dogum gununuzu unutmaz.
Aılenız bugune dek hıc aramıyorduysa, umıt etmeyın onlardan.
Beklemek kadar ınsanı rahatsız eden bır durum yoktur cunku.

Esınızın, sevdıklerınızın yerını tutmaz bılıyorum ama,
KK. adına dogum gununuz kutlu olsun demek ısterım.

Bu cıcekler sızın ıcın a.s.

Bırde happy bırtday dıyelım hep bır agızdan :icecream:

Umarım yenı yasınız sıze buyuk mutluluklar getırır.

çok tatlısın çok teşekkür ederimm

dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yillara yeni yasiniz insallah saglik mutluluk getirira.s.

Dogum gunun olsun saglikli mutlu hayirli senelere.

Insan bekler, heveslenir, umitlenir.. ister istemez fakat karsilik goremeyince bir dugum oturur bogaza, aglamakli olur ve de isyankar. Biliyorum cunku yasadim bu durumu.

Ben son bir kac senedir anneme dogum gunumde ya hediye alirim yada ararim. Evet kendi dogumgunumde yaparim bunu. Beni dunyaya getirme eziyetinde bulundugu icin! cokta duygulanir..

Ne mutlu size makyajinizi sacinizi yapmissiniz guzelce giyinmissiniz. Sagliklisinizda umarim.. Mutlu olun. Yada soyle diyim sukredin.. ozel gunlerinin farkinda olmayacak kadar yazik durumda insanlar var diye. Insan sukredince durumuna kendini daha iyi hissediyor.

ayretten sunuda yazmak istiyorum. Olurda esinizden beklediginiz reaksiyonu goremezseniz siz utandirin onu. Onunla bir yasiniza girdiginiz icin mutlu oldugunuzu soyleyerek. Yada ufak bir pasta alarak. Kaba olacak ama odun yontulmadan bir sekilde girmez.. Sevgiler

insanlar hatırlamasın boşver allah bizi hep hatırlasın hep iyiliklerle karşılaştırsın doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız hayırlara vesile olsun

doğum günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan kutlamayanlarıda çok takma kafana üzme o tatlı canını yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…