Popüler Konu Ödüller

Hediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı:KK37:
Başta K Kazen Bey, Nevreste Nevreste ve Efser Efser olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim.:KK200:
Eki Görüntüle 1560455
Canım tekrar tebrik ederim :KK200:Güzel günlerde kullan,çok şık bir hediye :KK74:bizde bizimle yarışma heycanı paylaştığınız için teşekkür ederiz :KK19:

2015-08-18 14.22.49.jpg
hediyem bugün elime ulaştı:KK73::KK73:
K Kazen Nevreste Nevreste Efser Efser ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim:KK22:
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm:KK36:

2015-08-18 14.22.27.jpg

çok teşekkür ederim nevoş,
senin sayende biliyorsun dimi :KK60:
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
herşey için ayrıca teşekkür ederim sana:KK19::KK19::KK19::KK19:
Sen sürekli beni niye utandırıyorsun:oops:Çok teşekkür ederim becerikli arkadaşım:KK60:

Eki Görüntüle 1608881 hediyem bugün elime ulaştı:KK73::KK73:
K Kazen Nevreste Nevreste Efser Efser ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim:KK22:
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm:KK36:

Eki Görüntüle 1608879
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin:KK200:
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.
çok teşekkür ederim nevoş,
senin sayende biliyorsun dimi :KK60:
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
herşey için ayrıca teşekkür ederim sana:KK19::KK19::KK19::KK19:
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırım:KK19:

çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin:KK200:
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.

Aynennn, diğer arkadaşlarınki de bi harika,
hakikaten zevkli seçimler:KK68::KK68::KK68:

nevoşu tanımak için görmeye gerek yok, çok kaliteli, dürüst, zarif bi bayan.
kişi kendini her yerde belli ediyor.:KK200: mash, Allah nazardan korusun:nazar::nazar::nazar::KK19:

Aynennn, diğer arkadaşlarınki de bi harika,
hakikaten zevkli seçimler:KK68::KK68::KK68:

nevoşu tanımak için görmeye gerek yok, çok kaliteli, dürüst, zarif bi bayan.
kişi kendini her yerde belli ediyor.:KK200: mash, Allah nazardan korusun:nazar::nazar::nazar::KK19:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim :oops::KK200::KK68::KK200:

X