- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Abla bugün acilmicakmi yani onu de kız biyandan telden çizgifilm aç diye tutturduHerkes toplaşsın haberi olsun yarın başlarız inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla bugün acilmicakmi yani onu de kız biyandan telden çizgifilm aç diye tutturduHerkes toplaşsın haberi olsun yarın başlarız inşaallah
Allah yardımcınız Olsun ay hiç hazır değilim konu ne ki acabaOluyor canım artçılar:)
Hadi ben gidip konuyu açayım:)
Evet hazırlamaya başladım:)Şimdi mi
Kız maviş sence ne olur konuAbla bugün acilmicakmi yani onu de kız biyandan telden çizgifilm aç diye tutturdu☺
Dünya mitfağiiiiKız maviş sence ne olur konu
Gitme biyere bende çamaşır asicaktim tam kazenin msji gördümAbla bugün acilmicakmi yani onu de kız biyandan telden çizgifilm aç diye tutturdu☺
Hiç aklımda da bişey yok heDünya mitfağiiii
Yok yavrum gitmem tam tekmil kafa göz burdayimGitme biyere bende çamaşır asicaktim tam kazenin msji gördüm
Dünya mutfagi olursa bitane bişi var aklımda ama bakalım çokta iddialı değil ama olursa onu dusunuyomHiç aklımda da bişey yok he
Bana da bul bitane düşünemiyorum su anDünya mutfagi olursa bitane bişi var aklımda ama bakalım çokta iddialı değil ama olursa onu dusunuyom
Valla bak aklıma tek bişey geliyosa ne olim kuzu bı o var işte. Ama nevoda vardır fena şeyler.Bana da bul bitane düşünemiyorum su an
Aynen konuyu açsın da obulurValla bak aklıma tek bişey geliyosa ne olim kuzu bı o var işte. Ama nevoda vardır fena şeyler.
Bileydim kendime tarif listesi cikarirdimAblaaa aç konuyu kimsecikler yok canomla alalım tarifleri
Gizli gizli pusuda beklersin he
Çok heyecanlıııııEvet hazırlamaya başladım:)
Hayırlı akşamlar güzelciğim Her zamanHayırlı akşamlar yeni kategoriye hazır mıyız
Canfeb
@Feslegen Kokulu Nane
@-VUSLAT-
@-cantanem-
@_CaNanSu_
@retro_hippo
@Elalis
@Minik meleklerim
@BirTutamMutluluk20
@Nana
@kukrim27
Jenna16