- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.356
Bende çok sevindim çok beğendim yaaa..bayıldım bayıldımAyy çok hoş.
Bayildimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok sevindim çok beğendim yaaa..bayıldım bayıldımAyy çok hoş.
Bayildimm
Oooy anam ooy..bu cooook guzelmiş..Hediyem geldi..
Öncelikle Kazen bey e , çok teşekkür ediyorum. Benim gibi nevresim takımı hastasına daha doğru bir hediye yollanamazdı :) Model çok hoşuma gitti, zevkli bir seçim :)
Yarışmada emeği geçen, her karede kahrımı çeken, birinciliğimde en az benim kadar emeği olan Nevreste 'me ayrıca teşekkür edip, yanaklarından kocaman öpüyorum
Eki Görüntüle 1410530 Eki Görüntüle 1410531 Eki Görüntüle 1410532
Hediyelerin hepsi zevkli seçimler olmuş..Kızlar içine değiştirme kartı koymuştum sonra vazgeçip çıkardım çünkü bu kıyafet değil ki değiştirilsin. Zevksiz isem hediye edersinzi başkasına ama hediye de hediye edilmez.... :)
güle güle kullanın ...
Moda ve Makyaj yarışmasında Mart ayında başlayacak yeni yarışmalarda büyük süprizlere hazır olun ...
Bende senin hediyeni kıskandığımı söylüyordum eşimeBuda benim hediyem..
Kazene çok teşekkürler çok begendim❤ Eki Görüntüle 1410938
Kızlar içine değiştirme kartı koymuştum sonra vazgeçip çıkardım çünkü bu kıyafet değil ki değiştirilsin. Zevksiz isem hediye edersinzi başkasına ama hediye de hediye edilmez.... :)
güle güle kullanın ...
Moda ve Makyaj yarışmasında Mart ayında başlayacak yeni yarışmalarda büyük süprizlere hazır olun ...
Tek kelime ile ŞAHANEE..güzel günlerde kullan cicimm..Hediyem geldi..
Öncelikle Kazen bey e , çok teşekkür ediyorum. Benim gibi nevresim takımı hastasına daha doğru bir hediye yollanamazdı :) Model çok hoşuma gitti, zevkli bir seçim :)
Yarışmada emeği geçen, her karede kahrımı çeken, birinciliğimde en az benim kadar emeği olan Nevreste 'me ayrıca teşekkür edip, yanaklarından kocaman öpüyorum
Harikaaaa..Buda benim hediyem..
hesettenn evlenmişş..ne ara ne dere....Kazen`i bekar sanıyordum.Yeniden evlenmiş galiba.Tebrik ederim.Allah mutlu etsin.
Vayyyy eşe gelsin o zamanEşim zevklidir ....
Hediyem geldi..
Hediyem geldi..
Buda benim hediyem..