- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Teşekkür ederim canımAğız tadı ile yiyin kuzucummm afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAğız tadı ile yiyin kuzucummm afiyet olsun
Herkese Merhaba
Hediyem geldi.Sizinle paylaşmak istiyorum.Duygularımı tarif edemem çok mutlu oldum
Öncelikle K Kazen Abicim çok teşekkür ederim :) Bu siteyi kurduğun için,bana burada yetki verdiğin ve güzel yarışmalar yapmamıza izin verdiğin için her şey için çok ama çok teşekkür ederim
isabel canım arkadaşım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
Yemek bölümünde benimle birlikte olup bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2637229 Eki Görüntüle 2637231
Yorum yapmışımHediyene ba-yıl-dım
Güzel günlerde kullan canım
Bende şaşırdım görmediğineYorum yapmışım
Tekrar güzel günlerde kullan canım
tek çekim yeterliBende şaşırdım görmediğine
Teşekkür ederim canım:)Yani kıyma makinası var çift çekim yapabiliirm
İyi mademtek çekim yeterli
Bende yeni gördüm canım güle güle kullanHerkese Merhaba
Hediyem geldi.Sizinle paylaşmak istiyorum.Duygularımı tarif edemem çok mutlu oldum
Öncelikle K Kazen Abicim çok teşekkür ederim :) Bu siteyi kurduğun için,bana burada yetki verdiğin ve güzel yarışmalar yapmamıza izin verdiğin için her şey için çok ama çok teşekkür ederim
isabel canım arkadaşım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
Yemek bölümünde benimle birlikte olup bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2637229 Eki Görüntüle 2637231
Sağol canımBende yeni gördüm canım güle güle kullan
Ayıp ayıpBende yeni gördüm canım güle güle kullan
6 ay olmuş görmemiş ne ayıp değil mi güya benim aşkomAyıp ayıp
Abla ilişkinizi gözden geçirmenin vakti gelmiste geçmiş bile 6 ay geçmiş bide6 ay olmuş görmemiş ne ayıp değil mi güya benim aşkom
Sus bakiyim senAyıp ayıp
Şaşırdım vallahi aşko ben niye görmedim ya6 ay olmuş görmemiş ne ayıp değil mi güya benim aşkom
Doğru söyleyen 9 köyden kovulur zaten susmam sustukça sıra bana gelirSus bakiyim sen
Çok şık iyi günlerde kullan canımHediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
Teşekkür ederim çok zevkli bir seçim ,kesenize bereket .
K Kazen , isabel , Nevreste Eki Görüntüle 2723164
Teşekkür ederim ahretligimÇok şık iyi günlerde kullan canım
Rica ederim ahretligimTeşekkür ederim ahretligim
Ben bunu yeni gördüm kukriş iyi günlerde kullan çok şıkmış gerçekten ❤Hediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
Teşekkür ederim çok zevkli bir seçim ,kesenize bereket .
K Kazen , isabel , Nevreste Eki Görüntüle 2723164
Ben beğenmedim bana gönderTeşekkür ederim ahretligim