- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Yok canım erken bile gelirim. Saat farkından dolayı.Yarın öğlen evet,geç kalma bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım erken bile gelirim. Saat farkından dolayı.Yarın öğlen evet,geç kalma bak
Beni etiketle kankaYok canım erken bile gelirim. Saat farkından dolayı.
Oldu bil calciciğimBeni etiketle kanka
Bahtsız arkadaşım kader elbet bir gün sana da gülecek . İçten inanıyorum az kaldı pro olacaksınYazankalem gördün mü kuzum başıma gelenleri.
Ben sevdim eller aldı da içimde acı kaldıBahtsız arkadaşım kader elbet bir gün sana da gülecek . İçten inanıyorum az kaldı pro olacaksın
oyu veriyoruz veriyoruz hemde tam 12 den vurarak ama bi türlü gelemiyor şu proluk anlayamadim kimyasimi farkli bu prolugun bize uğramıyor bir türlü ve artk sinir bozucu bi hal aliyorYarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
2 az mı aşkolsuunEn az kırk
Az tabi 15 ten sonra ağlamaya başlayacaksın2 az mı aşkolsuun
20 katı sadece, neki arada 4 yıl var2 az mı aşkolsuun
Ama 600 kişi arasında 3 kişi seçiliyor olacak o kadar:) sen yarışmaya katıl:)oyu veriyoruz veriyoruz hemde tam 12 den vurarak ama bi türlü gelemiyor şu proluk anlayamadim kimyasimi farkli bu prolugun bize uğramıyor bir türlü ve artk sinir bozucu bi hal aliyor
Nevros madalyalı madalyalı deyip bizi büyük göstermeyin, hep sonuncu oluyorum gözünüzde büyütmeyin ablalar kardeşlerAma 600 kişi arasında 3 kişi seçiliyor olacak o kadar:) sen yarışmaya katıl:)
Bak bu ay farklı madalyalıları yarışmaya dahil etmiyoruz:)
ulen ödüller konusunda da buldu hatun beni,resmen kanlı nigarAlenen ihanet
Sen kendini salmasan neler yapıyorsun biliyorumEvros madalyalı madalyalı deyip bizi büyük göstermeyin, hep sonuncu oluyorum gözünüzde büyümeyim ablalar kardeşler
malipina inanma , özelden onlar sana diye bana yazdıulen ödüller konusunda da buldu hatun beni,resmen kanlı nigar
ona demedim balım kaymağım,gülüm dalım,arım çiçeğim
sana didim,alıntılar karışmış
Ablaaa bi hayırsever yarın beni de etiketleyebilir mii gecikmeden görürsem ve uygun bi tarif yakalarsam katılmak isterimArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Hannaz
@Jenna16
@alimiyon
@Dahliadivin
@Yasnaz
@Gizemm0
@Bal0ncuk
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Ozlemesra
@Sur-es
@xDerinMavix
@ince bilek
@Laale
@Elhan
@pearlshine
@Kmsl Hnd
@Oha diyorum
@KurkmantoluSero
@pinkpantera
@FairyTale16
@Rakika
@kukrim27
@Tatlianne20
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@-cantanem-
@_CaNanSu_
@AngelicaPickles
@darkmore
@Wynonna
@tuzsuz_ruh
@Belkibiumut
@befer
@Reyyan__
@Zipzip-
@Kirmizi pabuc
@Hazal
@-Alinda-
@_Gulnihal_
merve
@Yabanmersini14
Nana kim kiulen ödüller konusunda da buldu hatun beni,resmen kanlı nigar
ona demedim balım kaymağım,gülüm dalım,arım çiçeğim
sana didim,alıntılar karışmış
İnşaallah canımAblaaa bi hayırsever yarın beni de etiketleyebilir mii gecikmeden görürsem ve uygun bi tarif yakalarsam katılmak isterim ❤
arayı karıştırma kız,alnımın çatısından vurdurucan benimalipina inanma özelden onlar sana diye bana yazdı