- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Öyle madalyalar hemen gelmiyor canımMaşaallah Maşaallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle madalyalar hemen gelmiyor canımMaşaallah Maşaallah![]()
Kız fırın sütlaç ta birincisin ben bi kategori daha kazandın sanıyorumYalniz 1 kere kazandım onun notunu düşmedim gülmesinler diye![]()
![]()
Hippom her seferinde 2 degilmiydi diyorsun2 değil mi?
O zaman bu sefer kesin katilBen de kooooskoca iki yarışmaya katıldım ve bir tanesinde oy vermese de kazen abiö seni destekliyorum demişti
Ama olsunJudy_K dan önce ben olayım di mi
![]()
Bizi kazananları tebrike çağırmışlarBen de olamadım![]()
İnşallah tatlımtatlışım ballışım seni de bekliyoruz bu ay![]()
Ohooo kaç yarışmada 3 oldum ben hatırlamıyorum eskilerdeKız fırın sütlaç ta birincisin ben bi kategori daha kazandın sanıyorum
Bir sonra ki tebrik sana olur inşallahBizi kazananları tebrike çağırmışlar![]()
Bu ara heryere yazdım ya pro diyince akla ilk benim gelmem normalBen de kooooskoca iki yarışmaya katıldım ve bir tanesinde oy vermese de kazen abiö seni destekliyorum demişti
Ama olsunJudy_K dan önce ben olayım di mi
![]()
O enerjiyi bulursam katılacağımKatilmani siddetle destekliyorum :))
AynenO zaman bu sefer kesin katilKesine yakın proluk gelir
Aynı anda olun
![]()
Katıl , ablamda katılıyor geç onuO enerjiyi bulursam katılacağım![]()
Ay canım ağzından bal damliyiiiBir sonra ki tebrik sana olur inşallah![]()
Siz dinleyin,gelin 1 Haziran'da
İnşallah olacakAy canım ağzından bal damliyiii![]()
Tamam hemşom,hadi inşallahKatıl , ablamda katılıyor geç onu![]()
Şey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?Siz dinleyin,gelin 1 Haziran'da![]()
Aynıdır aynı,aksi durumda ben sana haber veririm.Ben yokken belki yarına alinmistirŞey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?![]()
Yarın öğlen evet,geç kalma bakŞey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?![]()