- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Öyle madalyalar hemen gelmiyor canımMaşaallah Maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle madalyalar hemen gelmiyor canımMaşaallah Maşaallah
Kız fırın sütlaç ta birincisin ben bi kategori daha kazandın sanıyorumYalniz 1 kere kazandım onun notunu düşmedim gülmesinler diye
Hippom her seferinde 2 degilmiydi diyorsun yok canım 1 kere, ama kk çok bonkör çok hediye kazandım2 değil mi?
O zaman bu sefer kesin katil Kesine yakın proluk gelir Aynı anda olunBen de kooooskoca iki yarışmaya katıldım ve bir tanesinde oy vermese de kazen abiö seni destekliyorum demişti
Ama olsun Judy_K dan önce ben olayım di mi
Bizi kazananları tebrike çağırmışlarBen de olamadım
İnşallah tatlım istiyorum ama bakalımtatlışım ballışım seni de bekliyoruz bu ay
Ohooo kaç yarışmada 3 oldum ben hatırlamıyorum eskilerde şimdi forever sonuncuKız fırın sütlaç ta birincisin ben bi kategori daha kazandın sanıyorum
Bir sonra ki tebrik sana olur inşallahBizi kazananları tebrike çağırmışlar
Bu ara heryere yazdım ya pro diyince akla ilk benim gelmem normalBen de kooooskoca iki yarışmaya katıldım ve bir tanesinde oy vermese de kazen abiö seni destekliyorum demişti
Ama olsun Judy_K dan önce ben olayım di mi
O enerjiyi bulursam katılacağımKatilmani siddetle destekliyorum :))
banane bananeBizi kazananları tebrike çağırmışlar
Aynen merve bu sefer sanki umut vaat ediyorlarO zaman bu sefer kesin katil Kesine yakın proluk gelir Aynı anda olun
Katıl , ablamda katılıyor geç onuO enerjiyi bulursam katılacağım
Ay canım ağzından bal damliyiiiBir sonra ki tebrik sana olur inşallah
Siz dinleyin,gelin 1 Haziran'daAynen merve bu sefer sanki umut vaat ediyorlar
İnşallah olacakAy canım ağzından bal damliyiii
Tamam hemşom,hadi inşallahKatıl , ablamda katılıyor geç onu
Şey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?Siz dinleyin,gelin 1 Haziran'da
Aynıdır aynı,aksi durumda ben sana haber veririm.Ben yokken belki yarına alinmistirŞey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?
Yarın öğlen evet,geç kalma bakŞey, mmm, yarın öğlen anlatılacak konu 1 haziranda olacakla mı ilgili yoksam ikisi ayrı yarışma mı?