- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.687
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmalar devam ediyor:)Kırıldı gönlüm
Harika pekiiii tarif nasıl ayırtcaz ki ablaSen katılabilirsin:)
Bizim yarışmalarda birinciliğin yok:)
Konu yarın açılacak:)Harika pekiiii tarif nasıl ayırtcaz ki abla
İnşallah bizde kirmizilanirizYarışmalar devam ediyor:)
Bende yeniyimYeniler beni ezer mi diyorsun
Bana nedense herkes pro üye gibi geliyor ya ben mi yanlışım.İnşallah bizde kirmizilaniriz
ben deeeeKovamla kuregim nerdeydi🏖
Jüri filan demişsin abla halk oylamayacak MıYok normal kategori sadece madalyalılar katılamıyor(sponsorlu yarışmalarda olanlar katılabilir)
Cnm yarın yarın nevroş yemekteyiz bölümünde konu açıcak.. Bence konuyu takibe al ki açınca bildirim gelsin.. sonrasında ilk msjı oku.. mesela kategori çorbalar.. nevroşa özelden yazıcaksın.. mercimek çorbası yapabilir miyim? Nevroşa dicek o yapıldı başka al.. ya da olur yapabilirsin.. sonra tarifini yapıp aşama aşama foto çekip yazarak( önceki konulara bakarak fikir alabilirsin) en sonda sunum fotosuyla yalancı bi sponsor bularak konu açıcaksın..Ben su an ne yapmaktayım m yarismaya giriyorum ama ne icin yarışıyorum neden yarisiyorum nasıl yarışıyorum bilmiyorum bi heves daldim ama
Siz pro olduğunuz için öyle hissediyorunuzBana nedense herkes pro üye gibi geliyor ya ben mi yanlışım.
Şakasındayız cnm biz.. her zmnki gibi olucakJüri filan demişsin abla halk oylamayacak Mı
Bana da öyle geliyo.. yılların pro üyesiyimBana nedense herkes pro üye gibi geliyor ya ben mi yanlışım.
Hay Allah senden razi olsun şimdi anladım ❤Cnm yarın yarın nevroş yemekteyiz bölümünde konu açıcak.. Bence konuyu takibe al ki açınca bildirim gelsin.. sonrasında ilk msjı oku.. mesela kategori çorbalar.. nevroşa özelden yazıcaksın.. mercimek çorbası yapabilir miyim? Nevroşa dicek o yapıldı başka al.. ya da olur yapabilirsin.. sonra tarifini yapıp aşama aşama foto çekip yazarak( önceki konulara bakarak fikir alabilirsin) en sonda sunum fotosuyla yalancı bi sponsor bularak konu açıcaksın..
Mesela
Red velvet pasta- pınar labne sponsorluğunda
Gibi..
Ay sonunda oylama yapılacak ve en çok oy alana birincilik ödülü gelicek.. üst kısımlarda örnek hediyeler var.. kargo ile sana gelicek.. işte bu kdr basit..
Kolay gelsin
çok güzel düşünmüşsün nevoşum biraz da eleştiren kaynvalide modunda takılalımArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Dediyy
@2019 mutluluk
@Canim cocuklarim
@Belkibiumut
@BlancKahkul
@Krmzblk
@BALKUPUM
Hepimizden razı olsunHay Allah senden razi olsun şimdi anladım ❤
Seni de tabii Çok dillendiriyor ya bu ara,ondan dedim :)Beni beni bihterini
tatlışım ballışım seni de bekliyoruz bu aySeni de tabii Çok dillendiriyor ya bu ara,ondan dedim :)