- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olurAynen canım:)
Aslında bugün açardım ama herkesin haberi olsun istedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olurAynen canım:)
Aslında bugün açardım ama herkesin haberi olsun istedim :)
Yarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Yarın dedim sonra sorun olmasın yarın 11-12 civarı olabilir:)Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olur
Tamam hadi yarin olsun günduz 11 12 miYarın dedim sonra sorun olmasın yarın 11-12 civarı olabilir:)
Tabi ki:)Tamam hadi yarin olsun günduz 11 12 mi
O zaman hiç şansım yok yarısmadan pro üye olmaya bakayım benSadece 1. Olanlara sanırım çünkü ben yarışmaya katıldım hala sade bir üyeyim.
Tamam ozaman ya insallah uyudugum saate gelmezde tarifler bitmezTabi ki:)
İnşaallah canım:)Tamam ozaman ya insallah uyudugum saate gelmezde tarifler bitmez
bizim yazlığımız bile yokOzaman yazliga gitmem lazim haziranda yollar acilir belki
BendeBildirim gelince heyecanlandım ya bi an
Bizimkide kayinpederim yapti ya saticakti sattirmadik oyle kaldi bize olur insallah ama belki bahceniz vardir sizinbizim yazlığımız bile yok
Çok iyi olmuş abla kategori gelsin de bakalımArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
D Dediyy
@2019 mutluluk
@Canim cocuklarim
@Belkibiumut
@BlancKahkul
@Krmzblk
@BALKUPUM
Bekliyorum canım yarın buralarda olursun:)Çok iyi olmuş abla kategori gelsin de bakalım
İnşallah yarın öğlen burdayım kolay bişeyler olsun canımcım bizlere uygunYarın bu bölümde ol canım öğlen olur büyük ihtimal:)
Kolay canım merak etme:)İnşallah yarın öğlen burdayım kolay bişeyler olsun canımcım bizlere uygun
Hadi İnşallah canım bu sefer olurSen bir dene canım , bence şansın da olur ayrıca
Sadece birinciye mi pro üyelik?Canım bak yarın yeni yarışma başlıyor ve daha önce hiç kazanmamış olanlar arasında olacak mutlaka katıl ve birinci olursan pro üyelik garanti:)