- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
ben eski yüzüm olmaz mı?Hayırlı olsun bunun şerefine yarışmaya katılmaya düşünür müsünüzBu ay farklı bir kategori yapacağız.Daha önce hiç birinci olmamış üyeler arasında yarışma olacak yani çoğunluk yeni yüzler arıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eski yüzüm olmaz mı?Hayırlı olsun bunun şerefine yarışmaya katılmaya düşünür müsünüzBu ay farklı bir kategori yapacağız.Daha önce hiç birinci olmamış üyeler arasında yarışma olacak yani çoğunluk yeni yüzler arıyoruz
Sen katılabiliyorsun zaten canım:)ben eski yüzüm olmaz mı?
Onlar benim cimri her kıza aynı yüzüğü mü takican yenisini alBaşkasına vereceğim
Olanları tebriğe çağırdık:)
Herhangi bi sponsorlukla mı olcak?Mesajımı gördün mü:)
Arkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
Benide araya kaynatında çok güzel tebrik kabul ederimOlanları tebriğe çağırdık:)
Tamam onlara daha güzelini alırım iş başı yapmadan kova yokOnlar benim cimri her kıza aynı yüzüğü mü takican yenisini al
İpucu yok yarını bekleyin:)Nevreste hadi ipucu ver ozaman bize birazcik cok kolay herkes yapar dedin ama bir malzeme eksik dedin sankim :)
İyi bakalim:)İpucu yok yarını bekleyin:)
bahçedir o eksikNevreste hadi ipucu ver ozaman bize birazcik cok kolay herkes yapar dedin ama bir malzeme eksik dedin sankim :)
Arkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Hannaz
@Jenna16
alimiyon
Dahliadivin
@Yasnaz
@Gizemm0
@Bal0ncuk
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Ozlemesra
@Sur-es
@xDerinMavix
@ince bilek
@Laale
@Elhan
@pearlshine
@Kmsl Hnd
@Oha diyorum
@KurkmantoluSero
@pinkpantera
@FairyTale16
@Rakika
@kukrim27
@Tatlianne20
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@-cantanem-
_CaNanSu_
@AngelicaPickles
@darkmore
@Wynonna
@tuzsuz_ruh
@Belkibiumut
@befer
@Reyyan__
@Zipzip-
@Kirmizi pabuc
@Hazal
@-Alinda-
@_Gulnihal_
@Merve
@Yabanmersini14
Sponsor yok bizim her ay yaptığımız genel yarışma mesela çorba diyelim çorba yapacaksınız tüm detayları resim çekiyorsunuz sonra bölüme gelip esimler ve tarif ile resim ekliyorsunuz.Ben her konuda yardımcı oluyorum.Herhangi bi sponsorlukla mı olcak?
Okadar depresif bir haldeymki ablacim hava kapali , kalbim kirgin ... biraz skntiliyim suan evmde kendme yemegmi yapasjm yok insallah kismet baska zamana tsk ederim sizlere kolay gelsnCanım bak yarın yeni yarışma başlıyor ve daha önce hiç kazanmamış olanlar arasında olacak mutlaka katıl ve birinci olursan pro üyelik garanti:)
Sen araya karıştın o zaman canım :)benim madalyam var ama
Canım 3 hafta zamanımız var eğer zor bir duurm değilse eğlenmek için katılabilirsin tabi yine sen bilirsinOkadar depresif bir haldeymki ablacim hava kapali , kalbim kirgin ... biraz skntiliyim suan evmde kendme yemegmi yapasjm yok insallah kismet baska zamana tsk ederim sizlere kolay gelsn
Ya ben ya benYarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Pro üyelik verirken kriterler nelerdir?Havalı oluyor