- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Evet ama belli olmuyor Kazen bazen sürpriz yapıyor:)Sadece birinciye mi pro üyelik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama belli olmuyor Kazen bazen sürpriz yapıyor:)Sadece birinciye mi pro üyelik?
Koştur koştur geldim yaa bide saf saf bakıyorum listeye adımı arıyorumBen de öyle oldum bi an
Hahhaaaa aynen yaa, kendi adımı aradım ben de, bildirim de gelince hah oldu bu sefer dedim yoksa niye bildirim gondersinler de miKoştur koştur geldim yaa bide saf saf bakıyorum listeye adımı arıyorum
Duygularımızla oynadılar gözyaşlarım pıtDeme kız bendee
Hele beennnnnBildirimi görünce pro oldum sandım @Kazen
Çatlatmak için hiç de çatlamadıkHahhaaaa aynen yaa, kendi adımı aradım ben de, bildirim de gelince hah oldu bu sefer dedim yoksa niye bildirim gondersinler de mi
Biz daha çok ağlamaya geldikOlanları tebriğe çağırdık:)
Allahıııımmm ben türk yemeklerini bilemiyoreSponsor yok bizim her ay yaptığımız genel yarışma mesela çorba diyelim çorba yapacaksınız tüm detayları resim çekiyorsunuz sonra bölüme gelip esimler ve tarif ile resim ekliyorsunuz.Ben her konuda yardımcı oluyorum.
Yarın bölümü takip ederseniz konu açılacak ve herkese farklı olmak üzere tarif vereceğim.Çorbadan örnek verdim diyelim size mercimek diğerine yayla:)Alınan tarifi başkası yapamıyacak ondan takip önemli:9
Beni beni bihteriniİlk aklıma sen geldin, inşallah kazanmıştır dedim
Çatlatmak için hiç de çatlamadık
Aaahhh ahh deme yaaa@Kazen abi beni unutmuşsun
Hamile halimle o enfes yiyeceklere oy vereyim pro kazanamayım vay beeee..
Beni beni bihterini
Çaktırma durBen biraz çatladım
Ama dikkat ettim hep eski üyelerden seçilmiş, ben çok yeniyim onlara göreÇaktırma dur
Sana türk tarifi olmayan bir tarif vereyim :)Allahıııımmm ben türk yemeklerini bilemiyore
balkonumuz varBizimkide kayinpederim yapti ya saticakti sattirmadik oyle kaldi bize olur insallah ama belki bahceniz vardir sizin
Sen balkonsuzda halledersin:)balkonumuz var
Bekliyorum:)Her türlü yemeğe varım