- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
- Konu Sahibi in vino veritas
Dışarıdan katılımlar yasaklanmalı.
Odtü de okuyan bir genç zaten sevişmek istese , alkol almak istese fırsat yaratacak kapasiteye sahip ve hepsinin ''senlikler baslasın da sevişelim'' diye bekledğini hiç sanmıyorum. şenlik zamanı boynu mor gezmeyi dert etmeyen başka zaman da dert etmeyecektir..
Şenlikler olaylı geçebiliyor ama bunun büyük çoğunlugunu dışarıdan katılanlar gerçekleştiriyor. Zaten öğrencilere sıra dahi gelmiyor alana girmek için
dışarıdan katılımlar da yasak, cogu universitede de böyle.
benim düşünceme göre ise ogrenci kimligimiz diger uni.ler icin de gecerli olmalı : )
ve bu şenlik veya normal ogretim donemi vs. ayrımı yapılmaksızın tüm durumlar icin olmalı.
mesela bir universitede de bir keresinde bir konu hakkında hocayla gorusmem var, adamdan randevu almışım beni bekliyor, kapıya ismimi yanlış yazmıslar diye saatlerce bekleyip sonra da hocanın yanına gidince azar işitmiştim :/
yine bir baska universitede de bir ogrenci etkinligiyle ilgili gorevli oldugum halde yanımda o uni.den kişi yok diye girememiştim, oturum benim yüzümden gec baslamıstı. bunun gibi daha nice olaylar...