Ödevim hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

Türk Bayrağı'nın oluşumu nasıl? daha önce bununla ilgili güzel bir sunum izlemiştim :34:

Türk Bayrağı'nın oluşumu nasıl? daha önce bununla ilgili güzel bir sunum izlemiştim :34:

aa bu da çok güzelmiş.
bunu da araştırayım bi.
yeterince bilgi bulabilirsem bunu da anlatabilirim.
sizin izlediğiniz sunum nasıldı?

kelebek olur mu hep değişik gelmiştir bana:44:

aklımda şu an kelebek, inci yoğurt birde türk bayrağı var.
kelebek banada ilginç geliyor araştırayım bi ingilizceye çevirmesi kolay mı bakayım. :))
yoğurt yapımının direkt ingilizce anlatımı var hemde resimleriyle o yüzden yoğurt daha kolay gibi.
ama fikirler benim için önemli..
aklımda hiç fikir yokken sayenizde bir sürü fikir oldu :16:

aa bu da çok güzelmiş.
bunu da araştırayım bi.
yeterince bilgi bulabilirsem bunu da anlatabilirim.
sizin izlediğiniz sunum nasıldı?

aklımda şu an kelebek, inci yoğurt birde türk bayrağı var.
kelebek banada ilginç geliyor araştırayım bi ingilizceye çevirmesi kolay mı bakayım. :))
yoğurt yapımının direkt ingilizce anlatımı var hemde resimleriyle o yüzden yoğurt daha kolay gibi.
ama fikirler benim için önemli..
aklımda hiç fikir yokken sayenizde bir sürü fikir oldu :16:

Kosova savaşından bahsedilmişti o geceki ay ve yıldızın koordinatlarından bahsedilmişti sunumda. Resimlerle de süsleyerek hoş bir sunum çıkmıştı ortaya. Zaten rivayete göre biliyoruz ki o geceki ay ve Jupitermiydi Uranüsmüydü tam net hatırlayamadım ama yan yana gelerek Türk Bayrağı yansımasını oluşturmuştu. Siz tekrar inceleyin detaylı bir şekilde daha net bilgiler bulacağınızı tahmin ediyorum:34: İngilizceye çevirmek biraz zor olacaktır ama bunu bende hazırlığı geçen sene bitirdim İngilizce Çevirmenlik okuyorum Allah kolaylık versin :34:

Kosova savaşından bahsedilmişti o geceki ay ve yıldızın koordinatlarından bahsedilmişti sunumda. Resimlerle de süsleyerek hoş bir sunum çıkmıştı ortaya. Zaten rivayete göre biliyoruz ki o geceki ay ve Jupitermiydi Uranüsmüydü tam net hatırlayamadım ama yan yana gelerek Türk Bayrağı yansımasını oluşturmuştu. Siz tekrar inceleyin detaylı bir şekilde daha net bilgiler bulacağınızı tahmin ediyorum:34: İngilizceye çevirmek biraz zor olacaktır ama bunu bende hazırlığı geçen sene bitirdim İngilizce Çevirmenlik okuyorum Allah kolaylık versin :34:

jüpiterdi evet hatırladım şimdi.
gözümü korkutan şey birazcıkta ingilizceye çevirmek zaten :44: bilimsele yakın bi anlatım oldğu için baş edebilir miyim bilmiyorum. :31:

Son düzenleme:
jüpiterdi evet hatırladım şimdi.
gözümü korkutan şey birazcıkta ingilizceye çevirmek zaten :44: bilimsele yakın bi anlatım oldğu için baş edebilir miyim bilmiyorum. :31:

aslında şöyle bir inceledim de sitelerden çevrilebilir İngilizceye kolayca. Hatta Flag of Turkey diye yazdım wikipediaya oradan da birkaç cümle alabilirsin bence :34:

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back