Ödem mi Kemik mi ?

Bnm 7 ay oldı gecmedi gecmıorda bosuna beklemyn stres yapmayn derm o kemık ödem deıl ödem sıs olr orası kemık cıkıntısı

S serolinka normal bi durum zaman içinde düzelmezse doktora git istersen

Kemiklerde yapım ve yıkım diye bi döngü var. Diyelim ki kol kemiği kırıldı "osteoblast" (yapım) sayesinde kemikler kaynama yapıyor ama girintili çıkıntılı oluyor. "osteoklast" (yıkım) sayesinde de o girintili çıkıntılı kemiğin olduğu kısımlarda zaman içinde kendini törpüleyip eski halini alıyor.
Dogumda oglumun koprucuk kemigi kirilmisti nasil dogurduysam artik 😂 dediginiz gibi once kirilan yer sisti sonra da 1 ay gibi bir sure icinde indi ve kemik kaynadi.

bu sorunun aynısı bende var dokununca sert kemik gibi doktor bana ödem dedi hatta alçıyı açar açmaz dedi ödem diye ben hiç fark etmedim çünkü. Hatta resimlerde bile belli olmuyor sadece her yer düz orası elime geliyor ben kalın deriliyim ondan gözükmüyor galiba şişlikler inince belli olacak bariz belli ama kalın deri örtüyor şimdilik inşallah iner.

Benim de aynen böyle burnum bir ay oldu ameliyat olalı . Benim de 2 hafta önce bantlarım çıktı masaj yap dedi doktor. O zamandan beri yapıyorum ancak gecmedi hala. Dokununca da sert sanki kemiğe dokunuyor gibiyim. Aslında burnumun iki tarafı farklı görünüyordu. Sağdan çapraz bakınca kemikli kısım görünüyor. Soldan bakınca düz duruyordu . Şu an sol taraf da kemikli görünmeye başladı. Sürekli değişir burun 6 ay içinde dedi doktorum. Ama umarım beni oyalamıyordur. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum.
Kızlar bu masaj numarasına inanmayın, beceremeyip kemer bırakan ödem var masaj yap deyip gönderiyor. Düzgün yapan bantlar çıkar çıkmaz az çok düzgün duruyor zaten. Oyalama taktiği

Ben de aynı durumdan müzdaribim. Üç ay oldu ameliyat olalı. Tam köprü yerinde parçalı bir kemik geliyor elime. Doktorumla görüştüğümde ineceğini söylüyor. Merak ediyorum gerçekten inecek mi?
Aynı dertten müzdaribim lütfen söyleyin geçti mi düzeldi mi burnunuz?

Burun estetiği olalı 2.5 ay oluyor kaş arama denk gelen kemikte(göz pınarı hizası) bi çıkıntı var taş gibi kemik gibi yani bildiğiniz ödem mi hata mı bilemiyorum kafayı yiycem bilen varsa söylesin nolur geçmiyor

Back