- 16 Ocak 2019
- 145
- 68
- 98
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim ya. Baştan okudum da konuyu şimdi.Gerçi öyleyken de beğenmiştim burnunu.Ödemmiş geçti![]()
Ödemmiş geçti![]()
Dogumda oglumun koprucuk kemigi kirilmisti nasil dogurduysam artikS serolinka normal bi durum zaman içinde düzelmezse doktora git istersen
Kemiklerde yapım ve yıkım diye bi döngü var. Diyelim ki kol kemiği kırıldı "osteoblast" (yapım) sayesinde kemikler kaynama yapıyor ama girintili çıkıntılı oluyor. "osteoklast" (yıkım) sayesinde de o girintili çıkıntılı kemiğin olduğu kısımlarda zaman içinde kendini törpüleyip eski halini alıyor.
Ayy ayy ayy kıyamam ona benDogumda oglumun koprucuk kemigi kirilmisti nasil dogurduysam artikdediginiz gibi once kirilan yer sisti sonra da 1 ay gibi bir sure icinde indi ve kemik kaynadi.
torpuleme için para istedi mi bir de kaç saat surdu
Ödem gibi durmuyor, ideal bir burun olmamış.Ameliyat olalı 2 hafta oldu bu şişlik çıktı burun sırtında ödem mi kemik mi anlayamadım.Eki Görüntüle 2265271
Kızlar bu masaj numarasına inanmayın, beceremeyip kemer bırakan ödem var masaj yap deyip gönderiyor. Düzgün yapan bantlar çıkar çıkmaz az çok düzgün duruyor zaten. Oyalama taktiğiBenim de aynen böyle burnum bir ay oldu ameliyat olalı . Benim de 2 hafta önce bantlarım çıktı masaj yap dedi doktor. O zamandan beri yapıyorum ancak gecmedi hala. Dokununca da sert sanki kemiğe dokunuyor gibiyim. Aslında burnumun iki tarafı farklı görünüyordu. Sağdan çapraz bakınca kemikli kısım görünüyor. Soldan bakınca düz duruyordu . Şu an sol taraf da kemikli görünmeye başladı. Sürekli değişir burun 6 ay içinde dedi doktorum. Ama umarım beni oyalamıyordur. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum.
Aynı dertten müzdaribim lütfen söyleyin geçti mi düzeldi mi burnunuz?Ben de aynı durumdan müzdaribim. Üç ay oldu ameliyat olalı. Tam köprü yerinde parçalı bir kemik geliyor elime. Doktorumla görüştüğümde ineceğini söylüyor. Merak ediyorum gerçekten inecek mi?
Merhaba aynı durumdayım törpüleme yaptırdınız mı acaba sonuç nedir lütfen aydınlatabilir misiniz psikolojim çok bozukBurnunuz benimkinin aynısı geçmedi 6. Ayım dolmak ğzre doktorum törpüleme işlemi ile düzelteveğini söyledi
Merhaba geçmedi malesef birinci yılımda küçük bir operasyon daha gecirdim şimdiki sonuçtan memnunumAynı dertten müzdaribim lütfen söyleyin geçti mi düzeldi mi burnunuz?
Resim atmanız mümkün mü?Burun estetiği olalı 2.5 ay oluyor kaş arama denk gelen kemikte(göz pınarı hizası) bi çıkıntı var taş gibi kemik gibi yani bildiğiniz ödem mi hata mı bilemiyorum kafayı yiycem bilen varsa söylesin nolur geçmiyor
Fotograflarda belli olmuyor adam akıllı sadece etim kalkık gibi hafif ama elimi sürünce kıkırdak gibi birsey hissediyorumResim atmanız mümkün mü?