Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce deriliyimCanım daha iki haftalik burun çok yeni biraz beklemen gerekli. Birinci ay kontrolunde doktorunla görüşür öğrenirsin. İnce derili misin
durmasın durmasın :)Doktor kontrolü gerekir. Kemik olsa bile hoş duruyor. Doğallık görüntüsü vermiş.
1 ay kontrolün olacak inş öyledirS serolinka normal bi durum zaman içinde düzelmezse doktora git istersen
Kemiklerde yapım ve yıkım diye bi döngü var. Diyelim ki kol kemiği kırıldı "osteoblast" (yapım) sayesinde kemikler kaynama yapıyor ama girintili çıkıntılı oluyor. "osteoklast" (yıkım) sayesinde de o girintili çıkıntılı kemiğin olduğu kısımlarda zaman içinde kendini törpüleyip eski halini alıyor.
Düzelir düzelir içini ferah tut şuan yapım aşamasındadurmasın durmasın :)
1 ay kontrolün olacak inş öyledir![]()
Benim altinci aydan sonra böyle bişey ortaya cikti. Başlarda hiç yoktu.İnce serilerde de böyle problemler var sanirim.Geçer mi kalacakBende ince deriliyim benimde böyle problemim vardı ama geçti bir kısmı ama sen kontrollerini ihmal etme
Ayy inşallah içime dert oldu. Peki ne zaman sürede geçti.Bende ince deriliyim benimde böyle problemim vardı ama geçti bir kısmı ama sen kontrollerini ihmal etme
Benim şuan 4 ayım hafif var fakat sadece çapraz açımda oluyor oda rahatsız etmiyor artık açıkcası kusursuz olması imkansız bence insan yapıyor sonuçtaAyy inşallah içime dert oldu. Peki ne zaman sürede geçti.
İnce deri her kusuru gösteriyor bence deBenim altinci aydan sonra böyle bişey ortaya cikti. Başlarda hiç yoktu.İnce serilerde de böyle problemler var sanirim.Geçer mi kalacak
Bende 1 aylık kontrolü bekliyorum bakalım ne olacak kabus gibi oldu. Çoğu kişi de de varmış bu sorun ama gelen var geçmeyen var.Benim de aynen böyle burnum bir ay oldu ameliyat olalı . Benim de 2 hafta önce bantlarım çıktı masaj yap dedi doktor. O zamandan beri yapıyorum ancak gecmedi hala. Dokununca da sert sanki kemiğe dokunuyor gibiyim. Aslında burnumun iki tarafı farklı görünüyordu. Sağdan çapraz bakınca kemikli kısım görünüyor. Soldan bakınca düz duruyordu . Şu an sol taraf da kemikli görünmeye başladı. Sürekli değişir burun 6 ay içinde dedi doktorum. Ama umarım beni oyalamıyordur. Böyle kalıcak diye çok korkuyorum.