Arkadaşlar merhaba kışın ayrı yazın ayrı şehirde yaşıyorum kışın yaşadığım evimde eylül'den beri bir iki kere yatak odamda tavanda Bu arada spot lambalı tavan ortada kablo bile yok sarımsı şıklar gördüm yanıp sönüyordu. Dışarıdan gelebilecek bir ışık değil öncelikle onu belirteyim 3. kattayım sokak direği de zaten geride kalıyor. Arada bu olurdu eşim gece nöbetlerinde oluyor bazen yurdu olan bir okulda öğretmen haftada bir gün nöbetçi genelde o nöbetteyken görüyordum. Gece 3.00'e doğru yattık gözlerim kapalıyken Oda aydınlandı hemen dışarıya baktım her şey gayet normal arabada geçmiyor ki zaten geçse içeri kadar girmez gözlerimi kapatmadım tavanda iki noktada bembeyaz şimşekler belirdi bir saniyelik belirip kayboluyor gözlerimde Bir problem yok uzak görmeye yakın görme vesaire hiçbir problemim yok . Gerçek olduğuna eminim sonra 3 kere daha oldu en son ışık karşı duvarda belirdi bir daha olmadı yaklaşık 30 saniye sonra dışarıya baktım sokak lambası 3-4 kere yanıp söndü Bu arada sokak lambasının kendine hayrı yok zaten Güneş ışığı renginde ve çok az. Benim gibi evde beyaz ışıklar gören oluyor mu Çok araştırdım araştırıyorum bir yanım korkuyor Bir yanım bazı kaynaklara göre meleklerin ışık şeklinde görüleceğini savunuyor Ama daha sonra kendine gel böyle bir şey imkansız Ben kimim ki bana görünsünler diyorum çarşamba günü eşim yine nöbetçi. İçimi korku saldı. Eşim nöbetteyken 6 yaş kızım benimle odamızda yatıyor.. birkaç kere dua okuyunca bir daha olmadı aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil. Düşünmekten kendimi alamıyorum göz oyunu falan da değil gözlerim kapalıyken Oda aydınlandı. Eşime inandıramıyorum takılıyor bana uzaylılar gelmiştir diye
Umarım evet sadece bu evde yasıyorum bunu. 15 tatilde kendi evımdeydım batıda. Hıc olmadı buraya geldım yine oluyor. Nöbetteyken umarım olmaz yine normalde hıc korkmam yalnızlık vs ama bu bir ıcımı gıcıklattı