bu dönem okadar abartılacak bişey değil bence,yani ağlasın.çocuğun ağlamasından
bukadar korkan başka bi millet varmıdır acaba.
geçer cnm.doktorlar 1 yaşına kadar gerekmez desede bence ne kadar erken okadar ii.
ben 5-6 aylık ayırdım ikizleri,büyük kız,2 yaşına kadar yattı.kasmadım kendimi yani,
nezaman olursa.
ve gayette güzel karşıladılar..hiç sorun yaşamadım..
ya arkadaşlar oda ayırmak için biraz erken değilmi. benim bebiş 7,5 aylık. bu aylarda oda ayırmayı hiç düşünmemiştim. sizden duyunca şaşırdım. ya sizin aklınız çeçukta kalmıyormu.
bende ne yapacağımı bilmiyorum kızlar evim 2+1 oturma odasında oturuyoruz salonun kapısı yaz kış kapalı .misafir gelidğinde açıyorm.yatak odam büyük olduğu için bebek karyolası yanımızda duruyor.doktor banada ayırabilirsin dedi.tv yi oturma odasından alıp beşiği koyabilirim ama salona geçmem lazım bu sefer geçen kış yeni doğduğunda salonu açmadığımız halde 300 civarı geliyordu doğalgaz parası alt katım emlakçı ve ufoyla ısınıyorlar bize faydası yok yani mecbur yakıyoruz.bu kışı çıkarayım mı yoksa salona mı geçeyim?
benim evim sobalı onun için düşündüğümüz oda sobalı olan odaya uzak
yatak odası yakın olduğu için ısınıyor oyüzden en az 2 sene aynı odada kalacağız
aynı odada kalmanın ne gibi bir sakıncası var bukadar uzun süre özellikle
canım uzun süre aynı odada yatan bebek ebeveynlere özellıkle anneye bağımlı oluyor..üstelık okudugum bir makalede eşcinsel cocukların cogunun gecmısının uzun süre aileyle aynı yatakta yatmaktan kaynaklandıgını biliyorum.ancak bu anne baba ve cocugun aynı yatakta yatmasındna kaynaklı bir duurm..birde hep böyle kalmayacakalrkı algıları gelişecek ve eşinle sizin bir cinsel hayatınız var
belkide bu yazılacak bilinç altına.
ha tabi mecburiyetler sözkonusu ise yapılacak bir şey yok.birde cocugun kendı yatagını kendı odasını benimsemesi benlik duygususunu ve aidiyet duygusunu geliştirir diyebilirim...