odaları ayırdık ama..nereye kadar

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
kızımızın odasını ayırdık ancak hiç gece uykusu yok..her saat başı ayakta..beni özledııg için uyanıyor biliyorum ama nereye kadar gidecek böyle..arkadaslar odasını ayıran varmı aranızda..ne gibi kolaylıklar yaptınız.neler yapabiliriz...hiç uyumadan işe geliyorum..ve işimde verimli olamıyorum:nazar:

ya bence daha erken, en azından yaşını bekleseydiniz ayırmak için. daha 7 aylık bebeğiniz, hala sizin kokunuza nefesinize ihtiyacı var. bence acele etmişsiniz, alın yanınıza geri, yazık hasta olur allah korusun.

canım bende 4 aylık olduğundan beri ayrı yatırıyorum ilk bir ay sürekli gece kalktım yat kalk yat oldu ama şimdi rahatım gece 2 3 kere uyanıyo hatta bazen uyanmıyo kendim kalkıp bakıyorum

canım bende 1 aydır ayırdım...uyanıyor gece evet..ama alışması gerekiyor...emziğini veriyorum ağzına uykuya devam ediyor...sabah 06.00 da beslemek için alıyorum yanıma...altını değiştirip beraber uyuyoruz sonra...ama gece 21.30 - 06.00 arası odasında...3-4 kere kalkıyorum bende napalım sonra alıştırmak daha zor olacak...

nestle aynı durum bizimkide aynen ama 11 gibi yatıyo 6 da emzirmek için alıyorum sonra beraber yatıyoruz çok keyifliii

nestle aynı durum bizimkide aynen ama 11 gibi yatıyo 6 da emzirmek için alıyorum sonra beraber yatıyoruz çok keyifliii

maşallah o kadar saat yatıyorsa ne iyi..bizimkiisde 11 gibi yatıyor ama sabaha kadar her saat başı ağlayarak uyanıyor..gögsüme dayayınca hemen geri uyuyor.ama 6-7 kez uyanıyoruz en azından.sababh zaten uykulu uykulu bakıcıya gidiyor neysekı bakıcı kapı komsum uyuyor olsa bıle onun evıne yatırıyorum..bakalım bızde 1 ay filan deneyecegız ınsallah alısır..

il zamanlar böyle olması normal bizde 7 aylıkken ayırmıştık odasını

Valla moralini bozmak istemem ama bende bu konuda çok uğraştım.Ama maalesef ben başaramadım.Kızım tam 10 yaşına kadar benimle yattı diyebilirim.Sonra kardeşi olunca kendi odasında yattı.Ama bizimki aşırı korkuyordu.Bebekkende sabaha kadar ağlardı.yanıma alınca susardı.Ama inşallah sen başarırsın.Kolaylıklar diliyorum sana.:Saruboceq:

maşallah o kadar saat yatıyorsa ne iyi..bizimkiisde 11 gibi yatıyor ama sabaha kadar her saat başı ağlayarak uyanıyor..gögsüme dayayınca hemen geri uyuyor.ama 6-7 kez uyanıyoruz en azından.sababh zaten uykulu uykulu bakıcıya gidiyor neysekı bakıcı kapı komsum uyuyor olsa bıle onun evıne yatırıyorum..bakalım bızde 1 ay filan deneyecegız ınsallah alısır..

canım o kadaqr saat yatıyo ama bide bana sor yani ilk zamanlar senin gibiydi şimdi bile 4 5 i buluyo emziğini veriyorum tekrar uyuyo yada alıyorum ayağıma sallıyorum öyle uyuyo yoksa kesintisiz uyuması mümkün değill
her saat başı uyandığı gece gündüzden çok uyumuş olduğu zaman geceleri her saaat başı uyanıyo

kesintisiz uyumuyor hayatım benimki de...sanırım 1 yaşından sonra daha uzun uyurlar...gerçi her çocuğun prospektüsü farklı...ne bilim işte allah sabır versin hepimize...

Valla moralini bozmak istemem ama bende bu konuda çok uğraştım.Ama maalesef ben başaramadım.Kızım tam 10 yaşına kadar benimle yattı diyebilirim.Sonra kardeşi olunca kendi odasında yattı.Ama bizimki aşırı korkuyordu.Bebekkende sabaha kadar ağlardı.yanıma alınca susardı.Ama inşallah sen başarırsın.Kolaylıklar diliyorum sana.:Saruboceq:

doğduğundan itibaren yanında mı yatırdın yada onunla birlikte uyudun mu merak ettim

ben kızımın odasını geçen ay ayırdık ilk başlarda gamzede öyleydi ama zamanla alıştı gece uykusu yine yok ama artık yatağından başka yerde uyumuyo...

ya arkadaşlar oda ayırmak için biraz erken değilmi. benim bebiş 7,5 aylık. bu aylarda oda ayırmayı hiç düşünmemiştim. sizden duyunca şaşırdım. ya sizin aklınız çeçukta kalmıyormu.

bu aylar normal oda ayırmak için...en çabuk alışacağı zamanlar bu zamanlar...eltimin kızı 1.5 yaşında öldür allah odasında yatıramıyorsun...ne kadar bilinçlenirlerse o kadar zor...aklım kalmıyor..telsiz var odasında...zaten yan yana odalar...yatağı güvenli...yastık filan da bırakmıyorum yatağında uyurken...alıştırmaya çalışıyoruz işte...

hiç aklımızda kalmazmı telsiz kullanıyorum ben her ne kdar telsizden önce onun sesini duysamda ayrı bir güven veriyo bence bu saatten sonra ayırmak zor olur akılları ermeye başladı nerde yattığının çok iyi farkındalar

benimm evin çocuk odasıyla yatak odası arasında 1 oda daha var bilmiyorum onu yanımda göremiyce korkarım. ama haklısın ne kadar erken olursa o kadar ii. benim bebiğimin sadece beşiği var ona bi tane çocuk odası almakk lazıım bu ay. sen ne kadar oldu ayıralı

X