• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odadan dışarı çıkamaz oldum :(

ay_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
57
0
86
İzmir
Arkadaşlar bebişim 9 aylık olmak üzere.Bu aralar odadan dışarı çıkınca arkamdan ağlıyor.Uyanıkken hiçbir iş yapamaz oldum.Normalmi sizce.Başka bebiş varmı böyle.Çok zor inanın oyuncaklarıyla dahi oynarken beni istiyor odanın bi köşesinde durmam lazım.Ya hep böyle olursa diye çok korkuyorum. :(

Çınar'da öyle canım ya. Şuan ücretsiz izindeyim ama işe başlayınca kesin depresyona girecek bu çocuk. Bi de yeni adet çıkarttı uyanıyor ağlıyor diye kucağıma alıyorum göğsümde uyuyor, beşiğine koyduğum an yine cızırdamaya başlıyor:(

Aynı canım.Daha önce gülücüker saçarak uyanırdı şimdi ağlayarak uyanıyor ve hemen kucağıma gelmek istiyor.Neden odu anlamadım

Bizimki hep öyle yalnız hıc durmuyor cok iyi anlıyorum sizi ben kızımı yanıma alıyorum yemek yaparken her ne yapsam yanımda ne zaman düzelecek bilmem

Ben yemek yaparken mama sandalyesine oturtup mutfağa getiriyorum. Birlikte yemek yapıyoruz ama banyo yapmam tam bir facia

vallahi arkadaşlar benim oğlum 6.5 yaşında oldu ama hala aynı uyanınca ben yoksam başlıyo bağırmaya sonradada sen nerdeydin diye sorguluyor yani bebekken nasılsalar aynı devam ediyorla rbenneyaptımki:nazar::oklava:

vallahi arkadaşlar benim oğlum 6.5 yaşında oldu ama hala aynı uyanınca ben yoksam başlıyo bağırmaya sonradada sen nerdeydin diye sorguluyor yani bebekken nasılsalar aynı devam ediyorla rbenneyaptımki:nazar::oklava:

eyvahh korkutma beni

benim bebişim de öyle canım yalnız değilsin yani:) ne yaparsam yapayım hep yanımda ya da beni görür bir pozisyonda.mutfakta,salonda,temizlik yaprken dahi mama sandalyesine koyup nereyi temizliyorsam o beni karşıdan görecek şekilde bakıyor.yoksa ağlıyor zilli:)

Ben şimdi yanımda mutfağa götüremiyorum havalar soğudu.Klima kullanıyoruz.Mutfakta sürekli açık tutmuyorum.Doğal olarak holde epey soğuk oluyor.Kışa napıcam bakalım.

benim bebişimde aynı...odadan ayrıldıgında uyuyor olsada,tek gözunu açıp kontrol ediyor, uyanıp basıyor çığlıgı...şimdi ben işe basladım...annem bakıyor bebişime...anneme de aynı sekilde davranıyor...zannedersem yanlız kalmak istemiyorlar...

ya aynı benim durumum üstelik 2 ay sonra işe baslıcam ben yoksam odada yanında kim olursa olsun babasıda dahil kıyameti koparıyor yürütecteyse arkamdan kosuyor zaten degilse gelene kadar aglıyor ne yapcam nasıl işe baslıcam bilmiyorum

3 hafta kadar önce ben de aynı konuda bir başlık açmıştım odadan çıkamıyor hatta onun yanında oturmak zorunda kalıyordum ben oradayken oyuncaklarıyla oynayan çocuk benim yokluğumu farkettiği an ağlamaya başlıyordu bunun çözümü bir başka insanı basamak olarak kullanmak benim şansıma tam o dönemde annem geldi önceleri annem varken de ben gidince ağlıyordu sonra anneme alıştı ben yokken annem varken ağlamıyordu sonra annem çıkınca da ağlamamaya başladı ve 3 haftanın sonunda bugün annem gitti oğlum şu an beni görmüyor yan tarafta oyun oynuyor e tabi bu saattler sürmüyor ama oyuna bir dalarsa yarım saati buluyor ben de rahat rahat wc ye gidip mutfaktaki yemeğe bakıp ve hatta kk ya mesaj bile atabiliyorum ...

aaaaaaaa benim kızımı gördüm
biz yapışıkikizler oldukresmen hiç ayrılamıyoruz peşime glıyor hemen gizlice cıkıyorum odadan

yaa benim oğlum ben yanından ayrılınca neden ağlamıyor ki?
ben ne zaman mutfağa yada wc gitmek için yanından ayrılsam çıt çıkartmıyor kafamı bir uzatıyorum koltukta sıralıyor yada mutfağın önünden tırıs tırıs emekleyerek geçiyor . bakıyorum arka odalardan birine giriyor. peşinden gidiyorum ayağa kalkıp kafa üstü düşmesin diye yanlardan tutmaya çalışıyorum elimi itityor vuruyor resmen beni bırak diye.

kayınvalideme gidiyoruz ayda 1 görmesine rağmen bir cilveler kahkahalar boynuna atlamalar falan iyice sinir oluyorum o zaman.

haftasonları bazen 3-4 saatliğine babasıyla yanlız bırakıyorum. arkadaşlarımla çıkıyorum içim rahat etmiyor arıyorum ağladımı yemeğini yedi mi falan diye arkadan bizimkinin zevk çığlıkları geliyor. araları süper zaten sabah uyanık olduğu zaman babasının peşinden deli gibi ağlıyor

dedim ya beni hiç aramıyor ben onun içinyemeğiydi oyunuydu eğlencesiydi gezmesiydi herşeyi için çıldırırken herşeyimi bırakmış evde otururken böyle yapmasına üzülüyorum. ama sevmiyor mu ileride sevmeyecek mi diyorum bazen:(
seviyordur dimi:çok üzgünüm:

yaa benim oğlum ben yanından ayrılınca neden ağlamıyor ki?
ben ne zaman mutfağa yada wc gitmek için yanından ayrılsam çıt çıkartmıyor kafamı bir uzatıyorum koltukta sıralıyor yada mutfağın önünden tırıs tırıs emekleyerek geçiyor . bakıyorum arka odalardan birine giriyor. peşinden gidiyorum ayağa kalkıp kafa üstü düşmesin diye yanlardan tutmaya çalışıyorum elimi itityor vuruyor resmen beni bırak diye.

kayınvalideme gidiyoruz ayda 1 görmesine rağmen bir cilveler kahkahalar boynuna atlamalar falan iyice sinir oluyorum o zaman.

haftasonları bazen 3-4 saatliğine babasıyla yanlız bırakıyorum. arkadaşlarımla çıkıyorum içim rahat etmiyor arıyorum ağladımı yemeğini yedi mi falan diye arkadan bizimkinin zevk çığlıkları geliyor. araları süper zaten sabah uyanık olduğu zaman babasının peşinden deli gibi ağlıyor

dedim ya beni hiç aramıyor ben onun içinyemeğiydi oyunuydu eğlencesiydi gezmesiydi herşeyi için çıldırırken herşeyimi bırakmış evde otururken böyle yapmasına üzülüyorum. ama sevmiyor mu ileride sevmeyecek mi diyorum bazen:(
seviyordur dimi:çok üzgünüm:

Üzülme mutlaka seviyor. Anne sevilmezmi hiç?? Hiç kimse senin yerini tutamaz. Bakma garantisin sen de ondan öyle davranıyordur. Senin onu bırakmayacağını biliyor ve sana güveniyor..

Üzülme mutlaka seviyor. Anne sevilmezmi hiç?? Hiç kimse senin yerini tutamaz. Bakma garantisin sen de ondan öyle davranıyordur. Senin onu bırakmayacağını biliyor ve sana güveniyor..

öyledir dimi bende öyle diyorum:Saruboceq:
ama insan istiyor işte hele burada okuyunca benimle uyumak bile istemiyor illede yatağında yatacak

benim oğlum biraz özgür ruhlu sanırım evin içinde yanlız başına maceradan maceraya koşmak istiyor

benım oglumda aynı kızlar oyun oynasa bıle yanında oturucam mutlaka odadan cıkınca kıyamet kopuyo bıde gece benımle yatıyo bı yatması var gorsenız buyuk adam sankı elıyle sarıyor benı kafası gogsumde oyle uyuyoruz bende onsuz uyuyamıyorum sımdı ıyıce alıstık napcam bılmıyorum kızlar heralde akılları ıyıce ermeye basladı anlıyolar herseyı hafta sonları sabahları uyumak soyle saatlerce dınlenmek ıstıyorum ama babasıylada bı sure oynayınca yıne anne anne dıyo anneme bırakıyorum en fazla 1saat arıyo hemen gel dıye durmuyo benden baskasıyla uyumuyo babasında bıle sınemaya gıtmek ıstıyorum ayy bılmıyorum yaa bunaldım valla bıraz alıssa annem uzakta kayınvaldem yakın nasıl alıstırcaz bu bebıslerı ya

Back