• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oda konusunda yardım kızlar

e.s.r.a

BICIRIMIZ ALLAHA EMANET
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
209
1
296
Diğer
kızlar belisin papatya modeli oda takımını aldım ama bebeğim erkek ve şuan kararsızım sizce papatya modeli daha çok kız bebeklere göremi duruyor yoksa erkek içinde uygunmu? acaba denizci modeli ile değiştirsemmi? fikirlerinizi bekliyorum

bence guzel neden erkegede olmasın o daha bebek olur bence ve turuncu zaten her ıkı cınsede gıder hep denızcımı olucak takma bence farkılı objeler arabalarla zaten odan kendını gosterecek buyumesıde sana kolaylık olur bende gordunm bundan cok hos bı model .............gule gule kullan bence degısme canım........saglıkla buyusn pasannn

ama sunu sölım dolap cok ıse yarıyoo ...........ıkı kapaklı olması yetrlı olmayabılır ımkanın varsa buyuk olanı al.................cok ıhtıyac oluyoo ...ozellkle buyuyunce ıkı yasından sonra .............pekı degısme ımkanın varmı denızcıyleee .............

sağol canım..evet değiştirme imkanım var ama kararsız kaldık..3 kapılı alsam 200tl fark çıkıyor o yüzden 2 kapılı aldık..dediğim gibi desen kız desenimi diye takıldık şimdide

Bence değiştir çünkü şimdi fark etmesede biraz büyüdüğünde aklı erdiğinde fark edecek şimdi bebek ama büyüyen karyolasını aldım diyorsun 10 yaşına kadar en az kullanacak bunu çünhkü birde bencede 3 kapılı dolabını al yarın öbürgün yetmez

Çok tatlıymış güle güle kullansın bebiş.Bana da çok kız modeli gibi gelmedi,sonuçta ara bir renk pembe falan değil ki.Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bundan sonraki kız olursa o da rahat kullanır.Ama denizci tam bir erkek takımı gibi.Bu arada ne kadar bu takım sorması ayıp?

Değiştirme imkanınız varsa bence de değiştirin çünkü sadece bebekken kullanmayacaka.s.

Çok tatlıymış güle güle kullansın bebiş.Bana da çok kız modeli gibi gelmedi,sonuçta ara bir renk pembe falan değil ki.Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bundan sonraki kız olursa o da rahat kullanır.Ama denizci tam bir erkek takımı gibi.Bu arada ne kadar bu takım sorması ayıp?

sağol canım..allah kısmet ederse ilk bebişimiz olcak..takımın fiyatı yatak ve uyku seti içinde 1500 tl canım

canım bence ikisi de güzel ama ben de denizciyi tercih ederdim. bir de dolabı büyük almanı tavsiye ederim bebeklerin eşyaları inanılmaz fazla yer kaplıyor

Bana da mavi denizci takım daha hoş geldi... İlerde birde kızınız olursa üzerinde bi kaç ufak değişiklik ile kız için de uygun olur bence. Tabi son karar sizin

sağolun kızlar..büyük ihtimal değiştircez sanırım..bakalım yarın belli olcak

bence kesinlikle denizci olan..

çok şahane modern ve moda..:)

sanırım dolabını ister iki ister 3 kapak alabilirsin. yatak içinde aynı şekilde canım.

Back