Oda arkadaşımla fena tartıştık

Tavrınızı aşırı sert buldum kaldı ki bu çocuklar z kuşağı 23 yaşına kadar ergenlikten çıkamıyor.. Evet ben de yapmam bu dediğinizi ama yiyecekse mevzu ekmek ya da lokum fark etmez çok abartılmamalı.. Bir de zaten yenisini almış..
Dip not: Evet izin istemek her şeyin ötesinde!

Son düzenleme:
Neresi şişerse şişsin ya ben gerçekten samimi olmadığım kimsenin lokmasını yemem ,ölmem herhalde

Neresi şişerse şişsin ya ben gerçekten samimi olmadığım kimsenin lokmasını yemem ,ölmem herhalde
İşte sorun orda konu sahibi kızımız çok samimi olduklarını iletmiş bu olay öncesi.. Samimi olsa da izinsiz doğru değil evet ama karşısındaki tepki de değil ki intikam hırsı

İşte sorun orda konu sahibi kızımız çok samimi olduklarını iletmiş bu olay öncesi.. Samimi olsa da izinsiz doğru değil evet ama karşısındaki tepki de değil ki intikam hırsı
Iste ben olayın sadece bu lokum mevzusu olduğunu düşünmedim. Bu tamamen benim hissim.Ayni odada çok şey birikmişte lokum son nokta olmuş bence.

Iste ben olayın sadece bu lokum mevzusu olduğunu düşünmedim. Bu tamamen benim hissim.Ayni odada çok şey birikmişte lokum son nokta olmuş bence.
Orda bir açık kapı var zaten "Sana yaptıklarını ödeteceğim" diyor karşısındaki kız ama sadece yiyeceğe tepki fazla verilmiş gibi..Tümevarım içermiyor yani..

Orda bir açık kapı var zaten "Sana yaptıklarını ödeteceğim" diyor karşısındaki kız ama sadece yiyeceğe tepki fazla verilmiş gibi..Tümevarım içermiyor yani..
Benim hislerim ,o yönde yoğunlaştı, dolmuş bir bardak var.Bazen o kadar sabredersiniz ki olmayacak şeylere patlarsınız.

ama habersizce yediği için bunun sürekli tekrarı olabileceğinden birden parlamış olabilir de bana tekrar özürle lokum kutusuyla gelinse mesela ben hemen yumuşardım ya

Bende yurtta kaldim ve cidden tatilden gelirken bi valiz kiyafet digeri yiyecek dolu olurdu. Oda arkadaslarimizla vs paylasirdik..uzerinden 20 yil gecti belki
Ama hala guzel hatirlarim mesela.. ama ama ama dedigin gibi turlu turlu insan var.. ben cocuklarima bile cantami vs karistirirlarsa kizarim ve bilirler ki baskasinin esyasini izinsiz karistirmak dogru degil. Yani en azindan oyle ogretmeye calisiyorum..ilerde yaparlar yapmazlat Allah bilir

Kesinlikle ben de annemin cantasindan, babamin cebinden bir şey alamazdim.

Hatta eşime dikkat ettim onda da o aliskanlik varmiş. Bir şey istediğinde çantamda var oradan al diyordum adam çantami alip yanima geliyordu ben vereyim diye. Çantamdan kendisi alsaydi da sorun degildi sonucta ben al diyorum da hani kucukken yerleşmesi gereken onemli bir şey. Hala dokunmaz.

Her terbiyesizligide z kusagi diye kapatmak ne kadar dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…