Önce kızla konuşun, rahatsızlığınızı bildirmenize rağmen devam ederse idareye bildirirsiniz.Kykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Şikayet et ederken gizli kalmasını istediğini söyle bu insanlar iyice kendinden geçti odada ne yemeği kıyafetlere siner tüm kokuKykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Banyo tezgahında yemek mi yapıyor , korkunç.. ben idareye bildirirdimKykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Bende KYK da kaldım 3 sene kesinlikle elektrikli ocak yasaktı yani ketil falanda öyle yasaktı siz uyarın rahatsız olduğunuzu belirtin ortak yaşam alanınız sonuçtaKykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Şikayet et yapamaz, mutfak düzeni istiyor ise ya eve çıkacak ya mutfağı olan apart yurtta kalacak.Kykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Banyo tezgahına değmiş bardaktan su bile içmemKykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
Banyoda mi yemek yapıyor?Kykda kalıyorum. Son senem. Bu sene yeni bir kız geldi. Kışın soğunda bile kapı cam açtırdı. Neyse. Gitmiş tencere elektrikli ocak almış odada yemek yapıyor. Yemek kokusuna tahamul edemiyorum ya napayım. Kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ama sinir krizi geciriyom. Oda leş gibi kokuyordu. Ya son senemde ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Banyoya girmiş tezgahta yemek yapıyor. Ben mi abartıyorum ya? Mutfak mi burası sanki. Kendimi kaç gündür tutuyorum ama dayanamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?