- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Anestezist07
ya b.k kokusunu da algılayabiliyorumiki saniye önce girdi içeri şu an saat 1.24 bakalım kaçta çıkacak ayrıca çakmak sesi de duydum...
kız 91 doğumlu, çok üzüldüm bende ben hayatımda değil madde kullanmak sigaranın tadına bile bakmamış biriyim çok korkarım böyle şeylerdenAllah Allah o zaman kullaniyor bence de. Yazik ya gencecik cocuklara bunlari alistiranlar Allahlarindan bulsunlar diyorum. Yazik ki ne yazik..
kız 91 doğumlu, çok üzüldüm bende ben hayatımda değil madde kullanmak sigaranın tadına bile bakmamış biriyim çok korkarım böyle şeylerdenşu an saat 1.29 tuvaletten çıktı ve odayı koku sardı sizde 23 gün daha sabretmeli miyim yoksa yönetime söylemeli miyim bundan önceki odamıda sigara içiliyor diye değiştirdim bu daha beter çıktı
ben alışkın değilim böyle şeylere ya etrafımda ilk defa böyle içen birisini görüyorum kızın yurtta esrar konusunda dedikodusu çıkmasaydı aklımın ucundan geçmezdi ama koku falan şüphelenmemi sağladı.. kızlar bişiy sorucam odaya yayılan esrar kokusunu ben ve arkadaşım "m" soluyoruz.. bize zararı olur mu ? kafa bulur muyuzOnlar içinde sigaradan farkı yok ben bir kaç kere sormustum, yurtdışında herkes alkol yerine bunu kullanıyor normal birşey abartmayın hem müzik normal kafayla yapılmaz falan dediler bana. İlk başta çok yadirgiyodum ama şimdi alıştım umursamiyorum
Sanmıyorum ama havalandir yine de. Bunlar hep marjinal çocuklar farklı çocuklar biz sıradanmışızben alışkın değilim böyle şeylere ya etrafımda ilk defa böyle içen birisini görüyorum kızın yurtta esrar konusunda dedikodusu çıkmasaydı aklımın ucundan geçmezdi ama koku falan şüphelenmemi sağladı.. kızlar bişiy sorucam odaya yayılan esrar kokusunu ben ve arkadaşım "m" soluyoruz.. bize zararı olur mu ? kafa bulur muyuz
Onlar içinde sigaradan farkı yok ben bir kaç kere sormustum, yurtdışında herkes alkol yerine bunu kullanıyor normal birşey abartmayın hem müzik normal kafayla yapılmaz falan dediler bana. İlk başta çok yadirgiyodum ama şimdi alıştım umursamiyorum
Değil tabi ki ama çoğunluk öyle olunca yapacak birşey kalmıyo tabi benim ki biraz üç örnekti her fakülte de olmuyor böyle şeyler bizim okul çok müsait sanat olduğu içinNormal gelmemeli iste boyle seyler.
Normal görüle görüle bu hale geldi insanlik maalesef..