Onkoloji - Kanser ve Türevleri ocuum Lsemi

ALLAHIM sifasini versin tüm hastalarin ve minik yavrunun.
benimde cok yakinim lösemi oldu.3 yasindayken.24 yil gecti aradan suan gayet saglikli kücükler ve erken fark edilirse cabuk atlatiyorlar.

Allah yardimciniz olsun derdini verdigi gibi INSALLAH sifasinida tez vakitte versin sizede diger hastalarada insallah.....

Umarım 1 yıllık tedavisi çok başarılı geçer ve bir an önce sağlığına kavuşur. Allahımdan acil şifalar diliyorum kızınız için.

Allah yardımcınız olsun....Allah size bağışlasın yavrunuzu...:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım korusun yavrunuzu sizlere bağışlasın:Saruboceq:

Tez zamanda iyileşir inşallah bu durumda olan bütün yavrularımız..:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun

acil şifalar diliyorum arkadaşım... umarım herşey gonlunuzce olur .. mınık yavrunaa uzun guzel bahtı açık ömurler dılıyorum...

Allahtan acil şifalar diliyorum .ınşallah gün gelir hep birlikte, sevgili yavrunun sağlığına kavuşma haberini paylaşırız.

allahım acil şifalar versin,yanınızda olsun. tüm kalbimle dilerim:Saruboceq:

canım allah acil şifalar versin çok zor bizde aynı durumdayız benim eşimde lösemi ilik nakli oldu 80 gün önce bekleme sürecindeyiz hepimiz için zorda hastalarımız için çok daha zor rabbim yavrunuzu size bağişlar inşahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…