şekerim senii Senanın listesinden buldumm ve davet ettimm bakalım teklifimi kabul edecek misinnn? :jeyyar:
hayırlı uğurlu olsunnn.. burada henüz birinciyi hakedememişler topluluğu olarakkk size sabır ve güç kuvvet dilerimm. Bu arada reklamda ciclerde güzel yaniii
nur hocam yaa.. yorum yapmayacağım konulara değinmişsin (kayıtsız kaldığımdan değil yanlış anlaşılmasın, üzüntülerim sonsuzdur..) onu geçerek son cümlene bi soru ile karşılık vermek istiyorum. bu hepimizin ara ara düştüğü bi durum sanırım -böyle bi dünyaya çocuk getirmek akıllıca mı diye..- bilmiyorum yaa.. bilinçli ebevenyler olup bilinçli, eğitimli çocukları yetiştirmek, kötüyü iyiyi doğruca öğretebilmek, hep bir elden gücümüzce sayılarını çoğaltarak savaşmak lazım sanıyorum böyle(...)leri ile.. seninde benzerlerini düşündüğün kanısındayım ama hepimizin içine düştüğü bu sorunun da bi yanıtı olmalı.. bu boyuttan bakınca yorumun ne? en azından kendi ufkum için soruyorum..
:çok üzgünüm:
canım sinem bilir; o çocuk istiyorum ama derken ben de ona tıpkı senin dediklerini söylemiştim. fakat bu sabah yeni güne böyle haberlerle uyanınca sanırım gelecekle ilgili ümidimi kaybettim. pozitif bakamıyorum artık maalesef..
Yarın öğleden sonra bebeğimi görmeye gidiyorum kızlar. Hatta eğer gösterirse kız mı erkek mi anlayacağız :)))
Ben bebeğimi bir umut olarak görmek istiyorum. Dünyayı onun geldiği bir yer olarak değil onun belki değiştirebileceği bir yer olarak görmeye çalışıyorum. Benim bu dünyaya yönelik bir amacım olmadı. idealist bir insan değilim ama kimbilir belki de benim görevim de bu dünyaya hayırlı bir çocuk verebilmek ve onu iyi yetiştirmektir. İmkanlarım dahilinde en iyisini vermeye çalışacağım... Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar. Bizim gibiler hala var..
Yarın öğleden sonra bebeğimi görmeye gidiyorum kızlar. Hatta eğer gösterirse kız mı erkek mi anlayacağız :)))
Ben bebeğimi bir umut olarak görmek istiyorum. Dünyayı onun geldiği bir yer olarak değil onun belki değiştirebileceği bir yer olarak görmeye çalışıyorum. Benim bu dünyaya yönelik bir amacım olmadı. idealist bir insan değilim ama kimbilir belki de benim görevim de bu dünyaya hayırlı bir çocuk verebilmek ve onu iyi yetiştirmektir. İmkanlarım dahilinde en iyisini vermeye çalışacağım... Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar. Bizim gibiler hala var..
hadi bakalımmm bu gecenin güzel haberii olsunnn. İlk başlarda 4-5 haftada bir gidiliyor doktora ve ne kadar özlendiğini çok net hatırlıyorummm. Biz şimdilik 2 haftaya düşttük ve sanırım bu haftadan sonra her haftaya iner. Hoş artık komacan olduğumuzadannn pek bi şey anlaşılmıyor görüntülerden ama olsunn onun iyi olduğunu anlıyoruz ya yeter. Ahh bi dee unutmadannn umarım bendeki gibi karışıklık olmaz zira bana 12-13. haftada erkek bebiş geliyor denmiştii, halbukiii prensesss kendini salamışş meğersemmmHadi bakalım hayırlısııı, ayy ne desemm kii 2010 prensessss yılıı olsunnn diyorummmmmm opuyorumnanaktan
nurcum sana cok hak veriyorum bakalim dunya boyle bir caniliğe sessiz kalabilecek mi! korunmasız savunmasız insanlara yapılan bir saldırıdan daha hayvani bir olay olamazkötükedihüso ben de çok kaygılıyım gelecek konusunda ve böyle bir ortamda bebek yapma düşüncesinde gel-gitler yaşıyorum ama sanırım ekmeklerine yağ sürmüş, hepten onlara bırakmış oluruz dünyayı bebek yapmayarak
hadi bakalımmm bu gecenin güzel haberii olsunnn. İlk başlarda 4-5 haftada bir gidiliyor doktora ve ne kadar özlendiğini çok net hatırlıyorummm. Biz şimdilik 2 haftaya düşttük ve sanırım bu haftadan sonra her haftaya iner. Hoş artık komacan olduğumuzadannn pek bi şey anlaşılmıyor görüntülerden ama olsunn onun iyi olduğunu anlıyoruz ya yeter. Ahh bi dee unutmadannn umarım bendeki gibi karışıklık olmaz zira bana 12-13. haftada erkek bebiş geliyor denmiştii, halbukiii prensesss kendini salamışş meğersemmmHadi bakalım hayırlısııı, ayy ne desemm kii 2010 prensessss yılıı olsunnn diyorummmmmm opuyorumnanaktan
kizlar asil size benim icin önem teskil eden olaydan bahsetmedim..dün bahsedicektim ama dün yasanan hic de hos olmayan durumlar yüzünden dmur oldum ve sizlerle paylasamadim.:bbo:
gecen ay esimin is degistireceginden dolayi bebek yapmayi erteleme karari almistik biliyorsunuz, sonra sizlerin de desteginizle kafamdaki soru isaretlerini yararak, esimle konusmus ve "bebek kismetiyle gelir" düsüncesiyle yola cikarak fikrimizi degistirmistik.biz bu konuda calismalar yapmaya baslama niyetini kafamiza soktugumuz anda, esime istedigi bir pozisyonda is teklifi geldi, hatta bugün yeni görevine basliyor bile.hihoyyyt allahima sükür su an cok rahatlamis durumdayim.bebek kismetiyle geliyormus gercekten, kendisi gelmeden babasina, babasinin istedigi gibi bir is gönderdi bile. ve bundan sonra sira kendisinde.15 gün sonra kendiside annesinin göbisine konarsa, annesinden babasindan daha mutlu kim olur bu dünyada...hepinizi seviyorum, destekleriniz için çok tesekkürler kizlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?