İnş çıkar layd cim
Ben de teşvikiyede çalışıyorum
ve kurtuluşta oturuyorum..
Maaş belli mi eger şimdiki işimle aynı olursa seve seve bakarım...
İngilizcem az ama beraber geliştiririz...
ah canm uzak ya yakında olsa super olurdu valla
çok mu uzak :uhm: nerde oturuyorsun?
çalışıyorum diyorsunuz benneyaptımki
16:00-18:00 arası peki :uhm:
tam sana göre ,7 yasındaki çocuğa sıfırdan ingilizce için az çok bilmeniz yeterli ..
CANIM
Ek iş yapmak istiyordum ama saatler uymuyor iş bile degil ablalık yapmak çok zevkli bir ugraş...
sanırım buradan istediğiniz cevap gelmeyecek...
çevrenizde tanıdıklarınıza da söyleyebildiniz mi???
sevgiler...
ladyciğim iyi niyetini anlıyorum ama buradan birilerinin sana göndereceği insanlar ne kadar güvenilir...tamam buradan tanıdıklarına sesleniyorsun ama herkese açık galiba bu konu....yani çocuk bu...hiçbirşeye benzemez...aldatıcı yaklaşılıp kötü niyetli insanlarda çıkabilir karşına ne olur dikkat et....burdan hiç arama ......benim nacizane fikrim.....internet ortamı ne kadar güvenli bu konuda bilmiyorum lütfen dikkatli o lcanım...sevgiyle kal.............
ladyciğim iyi niyetini anlıyorum ama buradan birilerinin sana göndereceği insanlar ne kadar güvenilir...tamam buradan tanıdıklarına sesleniyorsun ama herkese açık galiba bu konu....yani çocuk bu...hiçbirşeye benzemez...aldatıcı yaklaşılıp kötü niyetli insanlarda çıkabilir karşına ne olur dikkat et....burdan hiç arama ......benim nacizane fikrim.....internet ortamı ne kadar güvenli bu konuda bilmiyorum lütfen dikkatli o lcanım...sevgiyle kal.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?