Ocean inosolit

mavigecem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
3
0
23
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve sizlere sorularım bilenler lutfen yardımcı olursanız çok sevinirim 6 yıllık evliyim pcos var doğum kontrol ilaçları ile adet foruyorum kendiligimden adet senede 2 _3 defa falandır 1 defa aşılama yaptirdim gebelik oluşmadı bunun için de herseyi denedim sayılır araştırmalarıma göre pcoslu olan hastalara çoğu doktor inotisol önermiş ve ocean markası kullananlar çoğunlukta aldim ve omega 3 ile desteklemeyi düşünüyorum kullananlarin adeti düzene girmiş ve gebelikte oluşmuş kullananlar ve ekstra bilgi vermek isteyen olursa çok sevinirim bekliyorum:))

Son düzenleme:
Merhaba, pcos ve hamilelikte ilgili konulara elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ki zamanında ben de çok okurdum umut olsun diye :) ben inofolic combi hp kullanmıştım inositol içeren pcosa çok iyi geliyormuş diye duymuştum 4.kutudan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta elimde fazladan bir sürü kutu kalmıştı:) Ama eş zamanlı d vit (d3k2) ve omega da kullanmıştım

Nerden bulabilirim inofolic combi dediğiniz ürünü birde bu ilaçları doktor tavsiyesi üzerine kullanmiyorum kullanirsam sakıncası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…