Evet serbest kalacak, bu millette "gık" çıkartmayacak..En fazla bir iki yürüyüş olur biter.. Üzgünüm ama gerçek bu..Boğazda yalısı da olur.
4 yıl ya! 4 yılda efsane yazıldı 7 düvele mücadele verildi, bir ülke kuruldu. 30 yıl ya!! 30 yıl!! Ne canlar gitti,gidiyor da.. ne can çekişmesi Terör bu savaşı kazandı..Acı gerçekler ama kimse görmek istemiyor.. Daha geçen gün haberi vardı,kimsenin girmeye cesaret edemediği pkk kampı diye.. Bu ülkede girilemeyen pkk yerleri var!Yolları onlar tutuyor.. Düşünün artık..
pkk son zamanlarını yaşıyor olabilir çünkü artık misyonunu tamamlamak üzere,şimdi siyasi anlaşmalar yapılıyor artık büyükşehir(eyalet) yasası da görüşüldü.
zamanında
"apoyla görüştüğümüz yalan ispatlayamayan şerefsizdir"
"apoyla görüşebiliriz"
"apoyla görüşüyoruz"
"apoyla yine görüşebiliriz"
laflarını bir bir nasıl yediyse bu millet daha neler yiyecek
ya da
oslo görüşmesi yalandır dedikten sonra anlaşma metni bile ortaya çıktı da yine gündemi değiştiriverdilerdi,herkes uyudu yine
haburda teröristleri kucakladılar ayaklarına kadar mahkeme götürdüler
buna karşılık da apoyu sorgulayan komutanı içeri tıktılar
bütün bunlar 10 yıl önce söylenseydi hangimiz inanırdık.Yok canım daha neler öyle şey olmaz derdik hepimiz eminim.
Ama oldu.
Şu anda milletvekilleri yol kesen pkklılarla kucaklaşıyor kameralar önünde,teröristler yollarda gelenden geçenden kimlik soruyor.
pkk da son günlerini yaşıyordur belki yakında adı kürdistan ordusu bile olabilir,kim bilir?
ben düşüncelerimi doğru anlatamadığımı farkettim. bu zamana kadar olanlara sessiz kalındı ya da çok az ses çıktı, evet. ama bu, kürdistan kurulacak, türkiye parçalanacak, başkanlık sistemi gelecek demek değil. herkes kendisine düşen görevi yapsa kafi.
çoğunuz biliyorsunuzdur, ama bir şey hatırlatmak istiyorum. türkiye gençlik birliği üyeleri, bodrumda amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiler. :)) bu mesajdır. şahsen şu anda türkiyede güvendiğim tek sivil toplum örgütü onlar. her yerdeler, en azından sosyal platformlarda onların çalışmalarını takip etmenizi öneririm.
ben o olacak, şu olacak diye mesaj yazdım, bu benim hatamdır. "olacak" yerine "yapılmak isteniyor" demeliydim. bu ülke sınırları içinde kürdistan adı altında hiç bir oluşum biz ölmeden kurulamaz zaten.
Şuradan bilgi edinebilirsin,nasıl bulamadın anlamadım.
Gazilerin Tandoğan'daki Mitingine Vali'den Engelleme Haberi Şehit Gazi Haberleri | Güncel Haberler
http://www.mehmetcikhaber.com/17764-haber-gazilerin_tandoğandaki_mitingine_engelleme_.html]Gazilerin Tandoan'daki Mitingine Engelleme[/url]
muhalif medya
Gazilerimizin mitingine izin yok
TGB | Türkiye Gençlik Birliği - TGB, gazilerimizin yanında
yandaş medya
Gazilerin 'Terre kar Halk Mitingi'ne izin yok - Hrriyet GNDEM
tabiii ki de evlere dağıtılan, bayi satışı 10bin civarı olup da tirajı 850 bin olarak açıklanan gazetelerde bulamazsın.
Şuradan bilgi edinebilirsin,nasıl bulamadın anlamadım.
Gazilerin Tandoğan'daki Mitingine Vali'den Engelleme Haberi Şehit Gazi Haberleri | Güncel Haberler
Gazilerin]Gazilerin Tandoan'daki Mitingine Engelleme Tandoan'daki Mitingine Engelleme[/url]
muhalif medya
Gazilerimizin mitingine izin yok
TGB | Türkiye Gençlik Birliği - TGB, gazilerimizin yanında
yandaş medya
Gazilerin 'Terre kar Halk Mitingi'ne izin yok - Hrriyet GNDEM
tabiii ki de evlere dağıtılan, bayi satışı 10bin civarı olup da tirajı 850 bin olarak açıklanan gazetelerde bulamazsın.
ben düşüncelerimi doğru anlatamadığımı farkettim. bu zamana kadar olanlara sessiz kalındı ya da çok az ses çıktı, evet. ama bu, kürdistan kurulacak, türkiye parçalanacak, başkanlık sistemi gelecek demek değil. herkes kendisine düşen görevi yapsa kafi.
çoğunuz biliyorsunuzdur, ama bir şey hatırlatmak istiyorum. türkiye gençlik birliği üyeleri, bodrumda amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiler. :)) bu mesajdır. şahsen şu anda türkiyede güvendiğim tek sivil toplum örgütü onlar. her yerdeler, en azından sosyal platformlarda onların çalışmalarını takip etmenizi öneririm.
ben o olacak, şu olacak diye mesaj yazdım, bu benim hatamdır. "olacak" yerine "yapılmak isteniyor" demeliydim. bu ülke sınırları içinde kürdistan adı altında hiç bir oluşum biz ölmeden kurulamaz zaten.
Doğru söylüyorsun canım biz de insanların bu kadar tepkisiz kalmalarına karşın bu şekilde konuşuyoruz,yapılacak dediklerimiz hep yapılması planlananlar şeklinde.Ama evet biz hayattayken olmaz o.
bulmak istemeyen bulamıyor demek ki :)
baksana, türk uçağının düşürülmesi, fatih camisinin bombalanması :)
ne düşüncede olduğu belli değil mi zaten?
bırakalım, neyin ne olduğunu kendisi zamanla anlasın.
bizim yazdıklarımızı o, saldırı zannediyor.
Bahsettiğiniz gazeteleride tüm gazete manşetlerini ve haberlerini takip ettiğim kadar netten takip ediyorum,açıkcası komik bir yaftalama olmuş.
Ne çok severiz etiketlemeyi değil mi?
Linkler için teşekkürler,her birini ayrı bir özenle okudum,yetmedi 13 Ekim gazi mitinginin akıbetinide araştırdım.
Okuduğunuzu anlamayacak kapasitede olmadığınız belli ama,sanırım tarafsız bakamamanın etkisi.
13 Ekim yani mitingin olacağı gün hemde Ankara'da ; Ankara'nın başkent oluş yıldönümü.
Aynı gün içerisinde güvenlik sebebleri ile mitinge izin vermeyen valilik ertelenmesine karar veriyor.
Daha sonrada herhangi bir talep ve miting olmamış.
Aklınız alıyor mu ki;haklı bir neden olmaksızın bu ülkede şehitlerimizin için yapılacak mitinge izin verilmesin;şaşıyorum doğrusu!
haberin içeriğini bir de buraya kopyalayım
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimleri Derneği'Ankara şubesinin organizasyonuyla 13 Ekim 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek 'teröre lanet' mitingi Ankara Valiliği tarafından iptal edildi.
13 Ekim Cumartesi günü gaziler, şehit yakınları ve halkın katılımıyla gerçekleştrilecek mitinge iptal gerekçesi olarak ise Ankara'nın başkent oluşu gösterildi.
Miting komitesi, valilik tarafından telefonla aranarak 13 Ekim'in Ankara'nın başkent oluşuna denk geldiği belirtildi ve miting tarihinin ertelenmesi gerektiği söylendi. İkinci bir yol olarak ise mitingin Tandoğan Meydanı'nından Abdi İpekçi Parkı'na alınması gösterildi.
Bu durum tüm hazırlıklarını belirtlen tarih ve mekana göre hazırlayan komitede şok etkisi yarattı. Aradan geçen on dakika içerisinde bir kez daha aranan komite bu defa Vali tarafından mitingin tamamen iptal edildiğini öğrendiler.
Türkiye'nin dört bir tarafından yüzlerce gazi ve şehit yakınının bu miting için Ankara'ya geldiğini belirten gazilerin itirazları ise işe yaramadı.
Mitinge 48 saat kala gerçekleştirilen bu iptal gaziler ve şehit aileleri arasında tepkiyle karşılandı.
yani
mitinge öncelikle izin verilmiş bu izin verilirken ankaranın başkent oluşu 13 ekim değil miydi.
valilik erteleyin diyor daha sonra da valilik iptal ediyor.
iktidarı korumak için öncelikle bu haberi neti aradım taradım bulamadım demek,daha sonra da haberin içeriğini çarpıtarak yorum yazmak,karşındakileri de aptal yerine koymaya çalışmak biraz ayıp olmuyor mu???
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ankara Şubesi'nce yarın Tandoğan'da düzenlenmek istenen mitinginin iptal edildiği yönündeki sosyal medyada yer alan haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
Ankara Valiliği'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ankara açısından taşıdığı öneme işaret edilerek, Ankara'nın başkent oluşunun 89. yıl dönümünün yaygın ve etkili törenlerle kutlandığı belirtildi.
Bu bağlamda Ankara'nın başkent oluşunun 89. yılı kutlama programları nedeniyle, gerekçesi ne olursa olsun, 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Ankara'da herhangi bir program yapılmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ankara Şubesi Başkanlığı'nın 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Tandoğan Meydanı'nda yapılması istenen 'Teröre Karşı Halk Mitingi'nin belirtilen gerekçeye dayalı olarak 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu 15 ve 17. maddeleri gereğince ertelenmesi kararı verilmiş olup, ilgililerine 11 Ekim 2012 tarih ve 19298 sayılı yazı ile duyurulmuştur.
Vatan toprakları üzerinde istiklal ve egemenlik içerisinde hür ve bağımsız bir millet olarak bayrak dalgalandırmamızın gerçek kahramanları olan şehitlerimiz ve emanetleri aileleri ile Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri kahraman gazilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz."
O da var bu da var.
Ben hükümet sözcüsü falan değilim.Vazgeçin şu etiketlerden.
Sadece bu ülkede şehitler için yapılacak bir gazi yürüyüşüne haklı bir neden göstermeden asla izin verilmeme gibi bir durum olmayacağını bilirim.
Bu ülkenin o günkü hükümeti (meclisteki üç-beş azınlık dışında)kim olursa olsun şehit yürüyüşüne izin verilir ya da bazı sebeblerden dolayı ertelenir inancımdan dolayı haberi benim okuduğum yukarıdaki ve benzeri haberlerde olduğu gibi yorumladım.
Yok bana bunu söylerken siz sırf suçlamak için suçlamadığınızın garantisini bana olmasa bile vicdanınıza verebiliyorsanız mesele yok.
Bakış açısı der geçeriz...
(kimseye kendimi ispat etme zorunluluğum olmamakla birlikte bu forumda daha 1 saat önce Tarım bakanını,haftalar önce milli eğitim bakanlığını eleştiren biriyim;siz birde kendi bakış açınıza bakın ne kadar objektifsiniz)
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Mardin'de "Öcalan'ın heykelini bu meydana dikeceğiz"demiş.....Buna ne buyrulur peki ??? ............
Sanırım ben kendimi yanlış ifade etmişim.. Bu konulara girmeyi çok istemiyorum ama bir kere tutamadım kendimi.. Söylediklerim benim istediğim değil tabi ki..veya birilerinin istediğini dile getiriyor değilim.. Lütfen eleştirilerinizin dozuna dikkat edin.. Biliyorum hassas bir konu ama ben sosyal medyada boş slogan atanlardan değilim.. Maalesef ki gördüğümüz duyduğumuz bir şeyler var ki bunları söylüyoruz..
Ben şu anda olanı ve böyle giderse olacak olanı söyledim.. Bu gidişat durdurulmazsa sonuç bu olacak...Umarım ben yanılırım,umarım oturduğu koltuktan yapamazlar edemezler yemez sloganı atanlar haklı çıkar..
ebushhh demiş ki: "Umarım bu düşüncede insanlar çok değildir.
Eğer öyleyse başta kabullenip örgütün istediği şekilde galyane gelmişiz demektir."
Baştan kabullenmek derken???? Sanki dün çıkmış bugün pes etmişiz gibi konuşmak yakışmıyor..Ki pes eden yok..
Gerçekler var ve kendini kendini kandıranlar var.. Gerçeği görüp yanlıştan dönmek ve çözüm ama gerçek çözümü bulmak varken onlara prim vermemek adına kendinizi kandırmayın lütfen..
Gündemi basını bende elimden geldiğince takip ederim.. Ama bu basın Yunanlılar İzmir'i işgal edip, hamile kadınlara kocalarının önünde tecavüz edip,süngüyle karnındaki bebeği çıkartıp babasının üzerine atarken ve daha neler neler yaparken İstanbul'da Yunanlılar geldi barış geliyor,güzel şeyler olacak sloganı atan basın... İngilizlerle yemeklere katılan basın... (İşgal ve Direniş-1919 ve Bugün,Hulki Cevizoğlu/okumanızı tavsiye ederim)
Bırakın doğuyu İstanbul'da Küçükçekmece'de hergün terör eylemi oluyor,insanlar evlerinden çıkamıyor,araçlar yakılıyor,ben orada oturan tanıdıklarımdan öğreniyorum basın nerede...Hadi basın duyurmasın prim vermesin,devlet nerede???? Hakkari'de terörle mücadele yok,sıcak savaş var 24 saat aralıksız... Suriye sınırına milyonlar yatırıp yığınak yapanlar hakkari' ye uzanamıyor mu?! Hadi boş slogan atanlar kıpırdasın askere yardım yapsın!Topyekun destek olun!!!! orada mücadele verenlere bir mektup yazıp gönderin,ihtiyaçlarını sorun...1000 mektup aynı gün gitse basının dikkatini çekmez mi...
pkk kış için çekilirken ses getirecek eylem yapar bugün yaşananlar bunlar... 30yıldır yaşananı son çırpınış demişsiniz ya...Çok masumsunuz..Bir 4yıl öncesine kadar sizinle aynı fikirde olur,daha fazlasını da yazardım..ama bugün gördüklerim ve yaşadıklarım(maalesef burada her şey yazılamaz,yazmam da zaten) düşüncelerimi netleştirdi..
Rad Suresi 11.ayet "Gerçek şu ki Allah, bir toplumun mâruz kaldığı şeyleri, onlar, birey olarak içlerindekini/birey olarak kendilerine ilişkin olanı değiştirmedikçe, değiştirmez. Allah bir topluma bir perişanlık dileyince de artık onu geri çevirecek bir güç yoktur. Ve onlar için Allah'ın berisinden koruyucu bir dost da olamaz. " Türkiye'nin durumunu her açıdan açıklıyor...
Tanklara tüfeklere gelince...Bir tüfek tanıttılar yerli "mehmetçik" ti adı sanırım.. Müthişti,nooldu? Ben söyleyim yabancı bir tüfeğin çakması olduğu için firma dava açtı üretimi durduruldu..Yerli tüfek falan yok!! Mayın??Dünyada mayına bu kadar can vermiş bir ülke daha yoktur.Olsa bile çözerler bunu..Ne üretti mühendisler, üniversiteler?? Devlet ne yaptı?? Niye para harcayacaklar ki insan hayatından daha ucuz ne var bu ülkede????
Acımasızım ama gerçekleri görüp çözmeden ,"yapamazlar,çapulcular,yemez, heykeli sokarız bir tarafııınaaa" sloganları atmakla bu günlere geldik.. Ne değişti? Tekrar söylüyorum UMARIM YANILAN BEN OLURUM,buradan herkes bana tek tek yazar, söylemiştik nooldu daceofdeath diye...
Eki Görüntüle 556491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?