Evet serbest kalacak, bu millette "gık" çıkartmayacak..En fazla bir iki yürüyüş olur biter.. Üzgünüm ama gerçek bu.. Boğazda yalısı da olur.
4 yıl ya! 4 yılda efsane yazıldı 7 düvele mücadele verildi, bir ülke kuruldu. 30 yıl ya!! 30 yıl!! Ne canlar gitti,gidiyor da.. ne can çekişmesi Terör bu savaşı kazandı..Acı gerçekler ama kimse görmek istemiyor.. Daha geçen gün haberi vardı,kimsenin girmeye cesaret edemediği pkk kampı diye.. Bu ülkede girilemeyen pkk yerleri var!Yolları onlar tutuyor.. Düşünün artık..
pkk son zamanlarını yaşıyor olabilir çünkü artık misyonunu tamamlamak üzere,şimdi siyasi anlaşmalar yapılıyor artık büyükşehir(eyalet) yasası da görüşüldü.
zamanında
"apoyla görüştüğümüz yalan ispatlayamayan şerefsizdir"
"apoyla görüşebiliriz"
"apoyla görüşüyoruz"
"apoyla yine görüşebiliriz"
laflarını bir bir nasıl yediyse bu millet daha neler yiyecek
ya da
oslo görüşmesi yalandır dedikten sonra anlaşma metni bile ortaya çıktı da yine gündemi değiştiriverdilerdi,herkes uyudu yine
haburda teröristleri kucakladılar ayaklarına kadar mahkeme götürdüler
buna karşılık da apoyu sorgulayan komutanı içeri tıktılar
bütün bunlar 10 yıl önce söylenseydi hangimiz inanırdık.Yok canım daha neler öyle şey olmaz derdik hepimiz eminim.
Ama oldu.
Şu anda milletvekilleri yol kesen pkklılarla kucaklaşıyor kameralar önünde,teröristler yollarda gelenden geçenden kimlik soruyor.
pkk da son günlerini yaşıyordur belki yakında adı kürdistan ordusu bile olabilir,kim bilir?
ben düşüncelerimi doğru anlatamadığımı farkettim. bu zamana kadar olanlara sessiz kalındı ya da çok az ses çıktı, evet. ama bu, kürdistan kurulacak, türkiye parçalanacak, başkanlık sistemi gelecek demek değil. herkes kendisine düşen görevi yapsa kafi.
çoğunuz biliyorsunuzdur, ama bir şey hatırlatmak istiyorum. türkiye gençlik birliği üyeleri, bodrumda amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiler. :)) bu mesajdır. şahsen şu anda türkiyede güvendiğim tek sivil toplum örgütü onlar. her yerdeler, en azından sosyal platformlarda onların çalışmalarını takip etmenizi öneririm.
ben o olacak, şu olacak diye mesaj yazdım, bu benim hatamdır. "olacak" yerine "yapılmak isteniyor" demeliydim. bu ülke sınırları içinde kürdistan adı altında hiç bir oluşum biz ölmeden kurulamaz zaten.