sizin bu düşüncenizle bizim meclisimizden hiç bir zaman vakıflar yasası da geçmezdi.
meclisten hiçbir zaman tohum yasası da geçmezdi. kaldı ki bu tohum yasasıyla genetiği değiştirilmiş tohumlar ithal etmeye başladık ve bu tohum yasasını dünyada ilk çıkaran ülke -o sırada henüz hala fiili işgal altındayken- ıraktır, ikincisi de türkiye.
sizin bu düşüncenizle asla, öcalanı kulağından tuttuğu gibi türkiyeye getiren efsane komutan ergenekon denilen bir tertiple aylardır hapiste tutulamazdı, zira buna türk halkı izin vermezdi.
sizin bu düşüncenizle zaten tarih yazdığımız bir destanın ismi, tarih yazabilecek kadar kahraman türk askerlerine "terör örgütü kurmak" suçlamasıyla yaftalanamazdı.
sizin bu düşüncenizle, cumhuriyet mitinglerine izin çıkmaması gibi bir durum bu ülkede yaşanamazdı.
sizin bu düşüncenizle dağda teslim ol çağrısına ateşle yanıt veren teröristleri öldürdüler diye, astsubaylar hakkında dava açılamazdı.
çoooook, bu örneklerden onlarca belki yüzlerce yazılır. ama bakın hepsini yaptılar. ses çıkardınız mı? hayır. siz ses çıkardınız mı diye soracaksanız söylim? ben tepkisiz kalmadım, o mitinglere de gittim, en azından çevremdekilere olan bitenleri anlatıp hiç bir şeyin güllük gülistanlık olmadığını açıklamaya çalıştım. siz ne yaptınız?
burda ben ne duyarsızım, ne de duyarsızlaştırmaya çalışıyorum. analitik düşünce yöntemini kullanıyorum sadece. yukarda bir süreçten bahsettim ben. tartışma yaşayacağınız kişi ben değilim yani.
Budur..Altına imzamı atarım..
Millet, yapamazlar edemezler naralarıyla kendini kandırmaya ne meraklı değil mi
Bu arada ziraat bankasının başındaki TC ibaresi neden kaldırıldı?
görüşlerinize katılıyorum. Şuan olan şeyleri 1-2 yıl önceden görmek çok doğaldı aslında o yüzden ben çok şaşırmıyorum artık haberlere. Zaten belli başlı okunan gazeteler yandaş haberler yaptıklarından insanlar hala lay lay lom şeklinde olamaz yapamazlar bu kadarına cüret edemezler diye etrafta dolaşıyorlar. Ancak iş işten geçti geçiyor ve yazık ki çoğu insan hala bu olanların farkında değil.
Ülkenin gidişhatı konusunda oldukça karamsarım.
Kimse görmek istemiyor mu, gerçekten görmüyor mu anlamıyorum? sanırım görmek istemiyorlar
Ben de şaşırmıyorum. acı bir tebessümle izliyorum haberleri... Gözlerimle gördüm çatışmaları mücadeleleri ve şehir merkezinde elini kolunu sallaya sallaya dolaşan teröristleri.. daha dün videosunu gördüm metroda terörist şarkısı söylüyor bağıra bağıra
hani yapamazlardı?
Bunlar daha iyi günlerimiz.
aynen bunlar daha iyi günlerimiz...
senelerce andımızı okuyup 10 Kasım günlerinde ağlamış biri olarak bu durumların hepsi çok gücüme gidiyor. İnanılmaz boyutlarda karalama kampanyaları oluyor, Atatürk'ün tartışılması gücüme gitmiyor aksine bir şeyleri doğru öğrenebilmek için bu tarz değerlerin tartışmaya açılması doğru olan ama konular inanılmaz saptırılıyor. Resmen içerdeki çocuk katili bizim anayasamızı yapıyor böyle bir rezillik hangi ülkede var çok merak ediyorum
Budur..Altına imzamı atarım..
Millet, yapamazlar edemezler naralarıyla kendini kandırmaya ne meraklı değil mi
Bu arada ziraat bankasının başındaki TC ibaresi neden kaldırıldı?
ayrıca ben o a-kıllı adamlar listesinde mutlaka nihat doğanın, mustafa topaloğlunun ve ajdarın da söz hakkı olacağını sanıyordum. haa bak bir de acun yok. cık cık cık ama olmaz ki. herkesi o listeye koyacaksın, bunları koymayacaksın; büyük haksızlık yapılmış. hem hülya avşarı artık acunsuz düşünemiyoruz, çok ayıp olmuş çooook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?