Öcalanın kardeşi: Apo seneye serbest

devlete karşı işlenmiş suçlar da dahil olmak üzere genel affın çıkacağından kimsenin şüphesi yoktur sanırım. başbakan ''şu an genel af gündemimizde yok'' diyorsa birkaç aya kalmaz genel af çıkar. kendilerinin alıp içeri tıktıkları ergenekon sanıkları da çıkınca kendi yaptıklarını kendileri düzelterek yeniden oy patlaması yaşayacaklar hem de pkklıları serbest bırakacaklar oralardan da oylar cebe girecek.

Budur..Altına imzamı atarım..
Millet, yapamazlar edemezler naralarıyla kendini kandırmaya ne meraklı değil mi
Bu arada ziraat bankasının başındaki TC ibaresi neden kaldırıldı?

görüşlerinize katılıyorum. Şuan olan şeyleri 1-2 yıl önceden görmek çok doğaldı aslında o yüzden ben çok şaşırmıyorum artık haberlere. Zaten belli başlı okunan gazeteler yandaş haberler yaptıklarından insanlar hala lay lay lom şeklinde olamaz yapamazlar bu kadarına cüret edemezler diye etrafta dolaşıyorlar. Ancak iş işten geçti geçiyor ve yazık ki çoğu insan hala bu olanların farkında değil.
Ülkenin gidişhatı konusunda oldukça karamsarım.

Kimse görmek istemiyor mu, gerçekten görmüyor mu anlamıyorum? sanırım görmek istemiyorlar

Ben de şaşırmıyorum. acı bir tebessümle izliyorum haberleri... Gözlerimle gördüm çatışmaları mücadeleleri ve şehir merkezinde elini kolunu sallaya sallaya dolaşan teröristleri.. daha dün videosunu gördüm metroda terörist şarkısı söylüyor bağıra bağıra
hani yapamazlardı?

Bunlar daha iyi günlerimiz.

aynen bunlar daha iyi günlerimiz...
senelerce andımızı okuyup 10 Kasım günlerinde ağlamış biri olarak bu durumların hepsi çok gücüme gidiyor. İnanılmaz boyutlarda karalama kampanyaları oluyor, Atatürk'ün tartışılması gücüme gitmiyor aksine bir şeyleri doğru öğrenebilmek için bu tarz değerlerin tartışmaya açılması doğru olan ama konular inanılmaz saptırılıyor. Resmen içerdeki çocuk katili bizim anayasamızı yapıyor böyle bir rezillik hangi ülkede var çok merak ediyorum

Keşke Atatürk'ü tartışsalar..nerede o bilgi,kültür,zeka bazen düşünüyorum meğer millet ne nefret doluymuş,her kanalda Atatürk'e hakaret için sıraya girmişler! utanmıyorlar

18 Mart' ı Atatürk'ü anmadan geçirdi bu ülke..

ülkenin genel kurmay başkanı böyle bir savaşı iki ülkenin birbirini tanıma süreci olarak görüyor buna nazaran açıklamalarda bulunuyorsa zaten sözün bittiği yerdeyiz.
akil adamlar bugun açıklandı, çevreme bakıyorum ne okuyan var ne izleyen ne dinleyen; herkes bir şekilde magazinden haberdar ama ülke nereye gidiyor diye soran sorgulayan insan
sayısı oldukça az maalesef. En azından benim gibi düşünen insanların var olduğunu bilmek şuan için çözüm üretmese de iç rahatlatıcı

T.C sağlık bakanlığı..... da tarih oldu artık. bütün sağlık kurumlarındaki t.c ifadeleri kaldırıldı. pkk ve yandaşlarına ve kendini türk hissedemeyen, ümmetcilikten başka bir şey bilmeyen bütün azınlık vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

a-kıllı adamlar listesindeki hilal kaplana ayrı ifrit oluyorum zaten. kadının derdine bak "neden türk bayrağı deniyor, devlet bayrağı dense daha iyi olmaz mı?

e be andaval; sen hangi ülkede gördün böyle bir uygulama?

işte bu kadın ve bunun gibi düşünen dangalakların barış sürecine yönelik düşünceleri alınacak. :))) içlerinde bir tane "kendini türk hisseden" adam yok.

ayrıca ben o a-kıllı adamlar listesinde mutlaka nihat doğanın, mustafa topaloğlunun ve ajdarın da söz hakkı olacağını sanıyordum. haa bak bir de acun yok. cık cık cık ama olmaz ki. herkesi o listeye koyacaksın, bunları koymayacaksın; büyük haksızlık yapılmış. hem hülya avşarı artık acunsuz düşünemiyoruz, çok ayıp olmuş çooook.

bence de hülya avşar olmalıydı :) akil adamların içinde onun olmaması cidden büyük bir ayıp

hülya avşar da listedeydi, fekat sonradan kendi isteğiyle çıkmış. acunsuz çalışmak istemedi zaar.

ayrıca akil adamları zamanında damat ferit hazretleri de kullanmış, sonları malumunuz. tarih tekerrürden ibaret diye boşa dememişler.

ya yok ben artık dayanamıyorum ya burası bir ülke mi ,biz millet miyiz, halk mıyız ,orası sınır mı?
tüm ülke nefesini tutmuş bekliyormuş niye??? binlerce insanını öldüren teröristler açıklama yapacakmış.Ellerini kollarını sallayarak gideceklermş de barış olacaklarmış.
bak bak....
Teröristle anlaşma yapılarak barış sağlanacağını düşünen insanlar var ya.Bunu bir insan nasıl düşünebilir anlamıyorum.barışın,insanca yaşamanın tek bir yolu vardı o da bu eli kanlı teröristlerin silahlarını bırakıp teslim olmalarıydı ama sağolsun başımızdaki abd uşakları bu yolu ortadan kaldırdılar.
Çok değil birkaç ay önce yazılmış çizilmiş buraya ama bu günleri göreceğimizi hiç düşünmeyen ,aman canım böyle haberler halkı infiale teşvikten başka bişey değil diyen kaygısız arkadaşlarımız bugün ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum.Ya da yok yok biliyorum zaten herşey yine güllük gülistanlıktır onların gözünde.Allah akıl fikir versin.....

söylenecek o kadar çok şey var ki...can yücel in dediği gibi -- küçükken kuzum kuzum diye severler,büyüyünce koyun gibi gütmek için-- millete yapılan da bu..ses çıkar da bak gör neler oluyor korkusu yaratmak..kimse el süremez dediklerimiz bile yargılanırken,ülkenin en büyük gücü olan orduya bile dokunulurken,,ürkmemek elde değil..

İşte asıl şimdi boşuna öldü Mehmedim.Yazıklar olsun.

Bir de şu çözüm isteyenler sanıyorlar ki sadece apo sebest bırakılacak. terörist affedilecek barış olacak.Kusura bakmasınlar da bi b.k olmayacak.Sanki senelerdir bunun için ş.sizlik yapıyorlardı.Neler verildi kim biliyor.

Ne değişecek ülkede? Kürtler zaten her alanda çalışabiliyorlar okuyabiliyorlar , bize verilip onlara verilmeyen tek bir hak yokken bu hainliğe devam ediyorlarken ne oldu da birden barış süreci başladı.?

Kokusu çıkacak ama çok geç kalmış olacağız malesef.

devlet, hükümet edenlerin babasının malı gibi kullanılıyor. belli ki verilen sözler, pkkyla yapılan anlaşmalar var. demek ki anlaşma maddeleri öyle tavizkar ki, halka açıklamaya çekiniyorlar. onun için toplum mühendislerini ve medya maymunlarını hergün televizyonlarda, gazetelerde görüyoruz, ne için: toplumun duyarsızlaştırılması için. akil adamlar da bunun için var.

tek söyledikleri "barış gelecek"
sen sözde barışın için ülkedeki neleri feda ettin efendi, önce onu söyle bakalım.
ben inanamıyorum. tarihte görülmüşmü ki, şartlarını bile bilmediği anlaşmayı barış diye kutlayan bir halk!!! hangi halk, hangi millet bu kadar saftrikçe bir kutlama içerisine girmiştir? bir örnek verin, yok yok.

pkklı dallamalar diyor ki: "biz savaşta kaybetmedik, masada da kaybetmeyiz"
hükümet ne diyor: "herkes kazanacak"

:))))) hangi savaş vardır ki, neticelerinde iki taraf da savaşı kazanmış olsun? bir halk bu kadar enayi yerine konamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…