Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber veririm canım . Insallah güzel haberler alırız. Test yapmamayi düşünüyorum dayanabilirsem

Canım ben bu ay gebelik oluşmazsa adet olunca başlıyorum hayırlısıyla inşallah 28 yaşındayım 6yıldır bebiş olmadı

Bende kontrolden çıktım kızlar. Sağ da 3 sol da 3 yumurta dedi. Sağdakilerin boyutu 9 -8- 8 solu kaçırmışım. Perşembe tekrar çağırdı.Bugün ve yarın merional 75 çarşamba yarısını 37.5 yapıp gidicem. Bugün estrofeme de başlıyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

İlaçtan kaç gün sonra kontrol oldu canım, bende öğlen gideceğim hayırlsıyla bakalım

Maşallah baya çok yumurtan oluşmuş benım tek yumurta büyümüştü onla yaptı Aşiyi insallah tutar bakalım umudum az ya yaşım 26 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çoçuk istiyoruz ilk aşılamam bunları listeye ekliyorsun galıba canım yazmayı unutmuşum

İlaçtan kaç gün sonra kontrol oldu canım, bende öğlen gideceğim hayırlsıyla bakalım
5 gün günde 2 defa femara içtim dün akşam sonuncuydu.5 gündür günde 1 merionel 75 yaptım. 2 gün daha yapacam. İnşallah seninkiler de büyümüştür, belki çatlatma iğnesini yaptırır sana

Polikistik olunca çok oluyo sanırım canım.İnşallah istenilen büyüklüğe gelir yeterli sayıda. Çok olunca da çoğul gebelik olur diye iptal edebiliyolarmış. Bir spermle bir yumurta yetiyor sen umudunu kaybetme. Moral önemli belki bebeğin sana tutunuyodur şimdi

5 gün günde 2 defa femara içtim dün akşam sonuncuydu.5 gündür günde 1 merionel 75 yaptım. 2 gün daha yapacam. İnşallah seninkiler de büyümüştür, belki çatlatma iğnesini yaptırır sana
Hayırlısı kuzum ganol f kullandım ben 75 ml den 6 gün bakalım nolacak

Amin canım insallah pozitif düşüneyim pozitif olsun dıyorum ama belki olmaz dıye de aliştiriyorum kendımı evet polistik overde çok olunca iptal oluyor arkadaşımın 9 yumurta oluşmuş du iptal ettiler 9 bebek tutar diye bi kaç ay sonra tekrar yaptılar ıkı yumurta oluşmuş ikiz tuttu

Hadi ya iptal edilmez inşallah o kadar ilaç hormon alıyoruz.

Sağol canım amin insallah bide aşilamadan sonra bana progestan fitil verdı bana günde üç defa kullan dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş öyle dedi sizede verdimi acaba aşi yaptıranlar
Bana ilk aşılamam da verilmedi canım, bunda nolacak henüz bilmiyorum

Sağol canım amin insallah bide aşilamadan sonra bana progestan fitil verdı bana günde üç defa kullan dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş öyle dedi sizede verdimi acaba aşi yaptıranlar
Bana da ilaçların çoğunu baştan verdi. Bugün estrofeme başladım.aşılamadan sonra da duphaston. Fitil kullananları da duydum.

Canım iptal edecek olsa tekrar iğne vermezdi diye düşünmekteyim ama, güzel düşünelim güzel olsun, valla bana 5 yumurta da deses iptal ettirmem yaş gelmiş kaça beş tane birden olur bitiverirr
Zaten bu kadar şeye olmadı.üçüz beşiz olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bende iptal ettirmek istemem. Sağlıklı olsun da ikiz çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…