- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Haber veririm canım . Insallah güzel haberler alırız. Test yapmamayi düşünüyorum dayanabilirsemMerhaba listeye ekliyorum. Tarihleri belli olunca haber verirsin tamamlarız. İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer tüpe gerek kalmadan bebiş gelir. Özel ve araştırma hastanesindeki doktorlar direk tüpe yönlendiriyor. Diğer şeylerde olması çok zormuş gibi onlar için.
Listeye ekliyorum canım.Daha önce gebe kalmış olman bile ihtimali artırıyo bence. İnşallah gebelik haberini bekliyor olacağım aşılama ve test tarihini de belli olunca yazarız.
Canım ben bu ay gebelik oluşmazsa adet olunca başlıyorum hayırlısıyla inşallah 28 yaşındayım 6yıldır bebiş olmadı
Kaç yıldır istediği-Yaş Kaçıncı aşılama Son Durum Hayalletcasper 1,5 yıl-25 ilk @Asli47 3 yıl-30 yaş ilk 30.01.2020 aşılama Ballkupum 15 ay-39 yaş İkinci @Duygunisa2 2, 5yıl-27yaş İkinci @serenndrmz 1yıl ilk @Aysima14 İlk Burcu2614 28yaş ilk @Zoey1 15 ay-26yaş ikinci Merhaba anne adayları..
M Mirayssssss s ........... ilk. 03.01.aşılama
20.01 sonuçS Serinay İlk
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz.
İlaçtan kaç gün sonra kontrol oldu canım, bende öğlen gideceğim hayırlsıyla bakalımBende kontrolden çıktım kızlar. Sağ da 3 sol da 3 yumurta dedi. Sağdakilerin boyutu 9 -8- 8 solu kaçırmışım. Perşembe tekrar çağırdı.Bugün ve yarın merional 75 çarşamba yarısını 37.5 yapıp gidicem. Bugün estrofeme de başlıyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Maşallah baya çok yumurtan oluşmuş benım tek yumurta büyümüştü onla yaptı Aşiyi insallah tutar bakalım umudum az ya yaşım 26 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çoçuk istiyoruz ilk aşılamam bunları listeye ekliyorsun galıba canım yazmayı unutmuşumBende kontrolden çıktım kızlar. Sağ da 3 sol da 3 yumurta dedi. Sağdakilerin boyutu 9 -8- 8 solu kaçırmışım. Perşembe tekrar çağırdı.Bugün ve yarın merional 75 çarşamba yarısını 37.5 yapıp gidicem. Bugün estrofeme de başlıyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
5 gün günde 2 defa femara içtim dün akşam sonuncuydu.5 gündür günde 1 merionel 75 yaptım. 2 gün daha yapacam. İnşallah seninkiler de büyümüştür, belki çatlatma iğnesini yaptırır sanaİlaçtan kaç gün sonra kontrol oldu canım, bende öğlen gideceğim hayırlsıyla bakalım
Polikistik olunca çok oluyo sanırım canım.İnşallah istenilen büyüklüğe gelir yeterli sayıda. Çok olunca da çoğul gebelik olur diye iptal edebiliyolarmış. Bir spermle bir yumurta yetiyor sen umudunu kaybetme. Moral önemli belki bebeğin sana tutunuyodur şimdiMaşallah baya çok yumurtan oluşmuş benım tek yumurta büyümüştü onla yaptı Aşiyi insallah tutar bakalım umudum az ya yaşım 26 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çoçuk istiyoruz ilk aşılamam bunları listeye ekliyorsun galıba canım yazmayı unutmuşum
Hayırlısı kuzum ganol f kullandım ben 75 ml den 6 gün bakalım nolacak5 gün günde 2 defa femara içtim dün akşam sonuncuydu.5 gündür günde 1 merionel 75 yaptım. 2 gün daha yapacam. İnşallah seninkiler de büyümüştür, belki çatlatma iğnesini yaptırır sana
Amin canım insallah pozitif düşüneyim pozitif olsun dıyorum ama belki olmaz dıye de aliştiriyorum kendımı evet polistik overde çok olunca iptal oluyor arkadaşımın 9 yumurta oluşmuş du iptal ettiler 9 bebek tutar diye bi kaç ay sonra tekrar yaptılar ıkı yumurta oluşmuş ikiz tuttuPolikistik olunca çok oluyo sanırım canım.İnşallah istenilen büyüklüğe gelir yeterli sayıda. Çok olunca da çoğul gebelik olur diye iptal edebiliyolarmış. Bir spermle bir yumurta yetiyor sen umudunu kaybetme. Moral önemli belki bebeğin sana tutunuyodur şimdi
Sağol canım amin insallah bide aşilamadan sonra bana progestan fitil verdı bana günde üç defa kullan dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş öyle dedi sizede verdimi acaba aşi yaptıranlarHayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi ya iptal edilmez inşallah o kadar ilaç hormon alıyoruz.Amin canım insallah pozitif düşüneyim pozitif olsun dıyorum ama belki olmaz dıye de aliştiriyorum kendımı evet polistik overde çok olunca iptal oluyor arkadaşımın 9 yumurta oluşmuş du iptal ettiler 9 bebek tutar diye bi kaç ay sonra tekrar yaptılar ıkı yumurta oluşmuş ikiz tuttu
Bana ilk aşılamam da verilmedi canım, bunda nolacak henüz bilmiyorumSağol canım amin insallah bide aşilamadan sonra bana progestan fitil verdı bana günde üç defa kullan dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş öyle dedi sizede verdimi acaba aşi yaptıranlar
Bana da ilaçların çoğunu baştan verdi. Bugün estrofeme başladım.aşılamadan sonra da duphaston. Fitil kullananları da duydum.Sağol canım amin insallah bide aşilamadan sonra bana progestan fitil verdı bana günde üç defa kullan dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş öyle dedi sizede verdimi acaba aşi yaptıranlar
Canım iptal edecek olsa tekrar iğne vermezdi diye düşünmekteyim ama, güzel düşünelim güzel olsun,Hadi ya iptal edilmez inşallah o kadar ilaç hormon alıyoruz.
Onları ne için verdiBana da ilaçların çoğunu baştan verdi. Bugün estrofeme başladım.aşılamadan sonra da duphaston. Fitil kullananları da duydum.
Bana coraspın ve vitamınli bi folik asit vermişti ilk başta eriterek içiliyorOnları ne için verdi
Zaten bu kadar şeye olmadı.üçüz beşiz olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bende iptal ettirmek istemem. Sağlıklı olsun da ikiz çok isterim.Canım iptal edecek olsa tekrar iğne vermezdi diye düşünmekteyim ama, güzel düşünelim güzel olsun,valla bana 5 yumurta da deses iptal ettirmem yaş gelmiş kaça beş tane birden olur bitiverirr
Hahaha dımı en ıyısı bi kerede beş tane doğur tamam bida gerek yok dımıCanım iptal edecek olsa tekrar iğne vermezdi diye düşünmekteyim ama, güzel düşünelim güzel olsun,valla bana 5 yumurta da deses iptal ettirmem yaş gelmiş kaça beş tane birden olur bitiverirr
Benim kullandığım tek ilaç folik asit, başka bi şey vermediler, söylemedilerBana coraspın ve vitamınli bi folik asit vermişti ilk başta eriterek içiliyor
Onları ne için verdi
Duphaston da kist olursa eritiyomuş, bebeğin de tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Estrofem de gebeliği kolaylaştırmak için sanırım.Aspirin vermedi bana ama bende arada kullancamBana coraspın ve vitamınli bi folik asit vermişti ilk başta eriterek içiliyor