Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce sağllık hastanesinde şengül hanım var ona gidiyordum, şimdi hande yurtsever var ona gidiyorum, sen kime gidiyorsun, memnun musun 🙂
Bende çikolata kisti mıyom ve sol tüpüm de şişlik vardı temmuz ayında özel sağlık hastanesinde yunus aydında ameliyat oldum üç dört ay normal yolla deneyelim olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi üç ay denedik olmadı bende direk tüp bebek istemediğim için başka doktora gittim tekden hastanesinde Arif saylan a gidiyorum şuan aşilamami da onda oldum insallah tutar hayırlıyla😊🤲

Merhaba holgeldiniz 🤗 kızınız da aşılama ile mi oldu acaba? Herkesin bünyesi farklı kesinlikle aklınıza böyle şeyler takmayın ben mesela ne iğnesi kullanırsan kullanayım hengş marka hangi doz yumoşların büyüyü çatlatmapnesş olacağı gün bor al şartlarda yumurtladığım gün ile aynı oluyor inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız 🤲 fazla olrsa tedavi iptal olur diye doktorlarda haklı olarak dozunu düşün başlatıyor bize haber vermeyi unutma 😘
Evet aşılama ile oldu iğne ile ilk asilamada o yüzden şimdiki asilamami ben istedim klomenlede gelişiyor yumurtam normal denedigimizde geçen ay 3 yumurtam vardı iğnenin daha kaliteli yumurta oluşturduğu nu düşünüyorum

Evet aşılama ile oldu iğne ile ilk asilamada o yüzden şimdiki asilamami ben istedim klomenlede gelişiyor yumurtam normal denedigimizde geçen ay 3 yumurtam vardı iğnenin daha kaliteli yumurta oluşturduğu nu düşünüyorum
Kesinlikle öyle daha iyi oluyor inşallah güzel olur 🤗

Merhaba canım benıde eklemişşin teşekkür ederim bende bugun oldum aşilamamı 03.01.2021 insallah tutar hayırlısıyla bana da dua edın kızlar 15 gun sonra belli olur dedi ama benım adetime bi gün kalmiş olcak adetimi beklerim buyuk ihtimalle durabilirsem 20 ocak adet tarihimde🥰
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz 😊🌺

Kaç yıldır istediği-YaşKaçıncı aşılamaSon Durum
Hayalletcasper Hayalletcasper 1,5 yıl-25ilk
A Asli47 3 yılilk30.01.2020 aşılama
Ballkupum Ballkupum 15 ay-39İkinci
Duygunisa2 Duygunisa2 İkinci
S serenndrmz 1yılilk
A Amua14 İlk
Burcu2614 Burcu2614 28yaşilk
@Zoey115 ay-26yaşikinci
M Mirayssssss s...........ilk.03.01.aşılama
20.01 sonuç
@Serinayİlk
Merhaba anne adayları..
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz. 😊🌺
27 yaş 2.5 yıl

Kaç yıldır istediği-YaşKaçıncı aşılamaSon Durum
Hayalletcasper Hayalletcasper 1,5 yıl-25ilk
A Asli47 3 yılilk30.01.2020 aşılama
Ballkupum Ballkupum 15 ay-39İkinci
Duygunisa2 Duygunisa2 27 yaş-2,5yılİkinci
S serenndrmz 1yılilk
A Amua14 İlk
Burcu2614 Burcu2614 28yaşilk
@Zoey115 ay-26yaşikinci
M Mirayssssss s...........ilk.03.01.aşılama
20.01 sonuç
@Serinayİlk
Merhaba anne adayları..
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz. 😊🌺
Canım benimde yaşım 30

Merhaba Hoşgeldin aramıza 🤗 inşallah Rabbim güzel hebrlerinş almayı nasip eder🤲 ben hiç hamile kalmadım sıfır yani senin gebelik haberin olmuş yine olur inşallah yumoşların çok güzel gelişir bu ay 🤲🤲🤗🤗
Hos bulduk caniiiiimmm. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz. Yarin ilk kontrole gideceğim bakalim daha gelisen yoktur ama belki dozu falan artırır :KK54:

X