- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Bende denizlide yım canm ne güzel yakın çıktık hangı doktora gidiyorsun canımAh kuzum zaman mı kaybettik noldu bilmiyorum artık, yeni doktor yeni umut dedik bizde, benim yaş 39 oldu ikinci de tutmazsa tüp bebek deniyces hayırlısı bakalım, denizlidenim ben
Önce sağllık hastanesinde şengül hanım var ona gidiyordum, şimdi hande yurtsever var ona gidiyorum, sen kime gidiyorsun, memnun musunBende denizlide yım canm ne güzel yakın çıktık hangı doktora gidiyorsun canım
Bende çikolata kisti mıyom ve sol tüpüm de şişlik vardı temmuz ayında özel sağlık hastanesinde yunus aydında ameliyat oldum üç dört ay normal yolla deneyelim olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi üç ay denedik olmadı bende direk tüp bebek istemediğim için başka doktora gittim tekden hastanesinde Arif saylan a gidiyorum şuan aşilamami da onda oldum insallah tutar hayırlıylaÖnce sağllık hastanesinde şengül hanım var ona gidiyordum, şimdi hande yurtsever var ona gidiyorum, sen kime gidiyorsun, memnun musun
Bakalım ilk defa bu ay gittim insallah memnun kalırım siz hande hanımda mı oldunuz aşilama yiÖnce sağllık hastanesinde şengül hanım var ona gidiyordum, şimdi hande yurtsever var ona gidiyorum, sen kime gidiyorsun, memnun musun
İnşallah hepimizBallkupum A Asli47 @Serinay Duygunisa2 S serenndrmz A Amua14 M Mirayssssss
Kızlar tabloyu oluşturdum eksik olanları mesaj atarsanız tamamlayalım. Aşılama olduğunuz tarih ve test yapacağınız tarihi de yazarsınız onu da eklerimson durumumuz vu emoji gibi olsun inşallah
Evet aşılama ile oldu iğne ile ilk asilamada o yüzden şimdiki asilamami ben istedim klomenlede gelişiyor yumurtam normal denedigimizde geçen ay 3 yumurtam vardı iğnenin daha kaliteli yumurta oluşturduğu nu düşünüyorumMerhaba holgeldinizkızınız da aşılama ile mi oldu acaba? Herkesin bünyesi farklı kesinlikle aklınıza böyle şeyler takmayın ben mesela ne iğnesi kullanırsan kullanayım hengş marka hangi doz yumoşların büyüyü çatlatmapnesş olacağı gün bor al şartlarda yumurtladığım gün ile aynı oluyor inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız fazla olrsa tedavi iptal olur diye doktorlarda haklı olarak dozunu düşün başlatıyor bize haber vermeyi unutma
Kesinlikle öyle daha iyi oluyor inşallah güzel olurEvet aşılama ile oldu iğne ile ilk asilamada o yüzden şimdiki asilamami ben istedim klomenlede gelişiyor yumurtam normal denedigimizde geçen ay 3 yumurtam vardı iğnenin daha kaliteli yumurta oluşturduğu nu düşünüyorum
Hoşbulduk canım çok teşekkürlerHayırlısı ile inşallah olur canımaramıza Hoşgeldin
İkinci aşılama hande hanımda olacak yarın kontrole gidecwğim, ne zaman olacağı belli olacak hayırlısıyla inşaallahBakalım ilk defa bu ay gittim insallah memnun kalırım siz hande hanımda mı oldunuz aşilama yi
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba canım benıde eklemişşin teşekkür ederim bende bugun oldum aşilamamı 03.01.2021 insallah tutar hayırlısıyla bana da dua edın kızlar 15 gun sonra belli olur dedi ama benım adetime bi gün kalmiş olcak adetimi beklerim buyuk ihtimalle durabilirsem 20 ocak adet tarihimde
Bende aslen izmirliyimBende denizlide yım canm ne güzel yakın çıktık hangı doktora gidiyorsun canım
Aramızda 5 gün var canım 5 gün arayla inşallah öğreniriz güzel haberlerimiziHayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Mardin çok güzel bizde sirnaktayiz tayin nedeniyleBende aslen izmirliyimmardin de tayin sebebiyle bulunuyoruz
Birinci özel sağlıkta mı olmuştu sorununuz ne neden tutmadı acabaİkinci aşılama hande hanımda olacak yarın kontrole gidecwğim, ne zaman olacağı belli olacak hayırlısıyla inşaallah
Ben şırnağa gelmedim eşim geldi orasıda güzelmiş öyle demiştiMardin çok güzel bizde sirnaktayiz tayin nedeniyle
27 yaş 2.5 yıl
Kaç yıldır istediği-Yaş Kaçıncı aşılama Son Durum Hayalletcasper 1,5 yıl-25 ilk A Asli47 3 yıl ilk 30.01.2020 aşılama Ballkupum 15 ay-39 İkinci Duygunisa2 İkinci S serenndrmz 1yıl ilk A Amua14 İlk Burcu2614 28yaş ilk @Zoey1 15 ay-26yaş ikinci Merhaba anne adayları..
M Mirayssssss s ........... ilk. 03.01.aşılama
20.01 sonuç@Serinay İlk
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz.
Tamam canım ekledim27 yaş 2.5 yıl
Bi sorun olmadığu söyleniyoe, sadece prolaktin yüksek ama onu da düşürüyoruz, birinci evet özel sağlıkta olduBirinci özel sağlıkta mı olmuştu sorununuz ne neden tutmadı acaba
Canım benimde yaşım 30
Kaç yıldır istediği-Yaş Kaçıncı aşılama Son Durum Hayalletcasper 1,5 yıl-25 ilk A Asli47 3 yıl ilk 30.01.2020 aşılama Ballkupum 15 ay-39 İkinci Duygunisa2 27 yaş-2,5yıl İkinci S serenndrmz 1yıl ilk A Amua14 İlk Burcu2614 28yaş ilk @Zoey1 15 ay-26yaş ikinci Merhaba anne adayları..
M Mirayssssss s ........... ilk. 03.01.aşılama
20.01 sonuç@Serinay İlk
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz.
Hos bulduk caniiiiimmm. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz. Yarin ilk kontrole gideceğim bakalim daha gelisen yoktur ama belki dozu falan artırırMerhaba Hoşgeldin aramızainşallah Rabbim güzel hebrlerinş almayı nasip eder ben hiç hamile kalmadım sıfır yani senin gebelik haberin olmuş yine olur inşallah yumoşların çok güzel gelişir bu ay