Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce sağllık hastanesinde şengül hanım var ona gidiyordum, şimdi hande yurtsever var ona gidiyorum, sen kime gidiyorsun, memnun musun
Bende çikolata kisti mıyom ve sol tüpüm de şişlik vardı temmuz ayında özel sağlık hastanesinde yunus aydında ameliyat oldum üç dört ay normal yolla deneyelim olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi üç ay denedik olmadı bende direk tüp bebek istemediğim için başka doktora gittim tekden hastanesinde Arif saylan a gidiyorum şuan aşilamami da onda oldum insallah tutar hayırlıyla

Evet aşılama ile oldu iğne ile ilk asilamada o yüzden şimdiki asilamami ben istedim klomenlede gelişiyor yumurtam normal denedigimizde geçen ay 3 yumurtam vardı iğnenin daha kaliteli yumurta oluşturduğu nu düşünüyorum

Kesinlikle öyle daha iyi oluyor inşallah güzel olur

Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

27 yaş 2.5 yıl

Canım benimde yaşım 30

Merhaba Hoşgeldin aramıza inşallah Rabbim güzel hebrlerinş almayı nasip eder ben hiç hamile kalmadım sıfır yani senin gebelik haberin olmuş yine olur inşallah yumoşların çok güzel gelişir bu ay
Hos bulduk caniiiiimmm. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz. Yarin ilk kontrole gideceğim bakalim daha gelisen yoktur ama belki dozu falan artırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…