Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi günler adetimij üçüncü günü 75 gonal f şeklinde başladık dört gün 75 vurulacak sonra doktora gidecem bakacak bana dozu okuduğum formlardan dolayı az geldi bu 6 sene sonra ilk aşilamam olacak 6 yaşında kızım var

İyi günler adetimij üçüncü günü 75 gonal f şeklinde başladık dört gün 75 vurulacak sonra doktora gidecem bakacak bana dozu okuduğum formlardan dolayı az geldi bu 6 sene sonra ilk aşilamam olacak 6 yaşında kızım var
Merhaba canım inşallah sonucun güzel olur. Doktorlar az dozla başlayıp biraz daha temkinli davranıyo sanırım. Kontrole gidince az gelişmişse arttırır zaten ama birden çok büyüyüp çatlarsa aşılama ertelenir bence. Sen içini ferah tut inşallah sonucun olumlu olacak🌺😊

Benimde ilk gün sabah oldu aşılamam oldu eve gelince 13:00 civarı kasıklarım da bir baskı vardı sonra geçti aşırı gaz oldu bugünde baya kötü derece ishal oldum o kadar gazdan sonra 😔
Nasıl oldun canım?ilaçlar bizi mahvediyor. İnşallah sonucunda bebek haberi alırız da her şeye değer. 🤲

Ballkupum Ballkupum A Asli47 S Serinay Duygunisa2 Duygunisa2 S serenndrmz A Amua14 M Mirayssssss
Kızlar tabloyu oluşturdum eksik olanları mesaj atarsanız tamamlayalım. Aşılama olduğunuz tarih ve test yapacağınız tarihi de yazarsınız onu da eklerim🌺:anneadayı::anneadayı:son durumumuz vu emoji gibi olsun inşallah :anneadayı:
Kaç yıldır istediğiKaçıncı aşılamaSon Durum
Hayalletcasper Hayalletcasper 1,5 yılilk
A Asli47 3ilk
Ballkupum Ballkupum İkinci
Duygunisa2 Duygunisa2 İkinci
S serenndrmz 1ilk
A Amua14 İlk
S Serinay İlk
M Mirayssssss
Merhaba anne adayları..
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz. 😊🌺

Merhaba hanımlar.. Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım inş🙏🏻 Geçen ay başlamıstık ama malesef covıd oldugumu öğrendm 3günden sonra iğneyi kesmek zorunda kaldm..bugün reglm 3.günü tekrar gonal f 75lik başladm.. 28yaşında ıkı senelık evlıyım bi senedir dusunuyoruz ama nasip olmadı hsg çektirdim temızdi eşimde de sıkıntı yok bıldıgımız kadarıyla doktora gittik ama olmadı..nasip ;( Allah hepımızın gonlune gore versin sizlere gelişmeleri yazarım inşaAllah
Hayırlısı ile inşallah olur canım 🤲 aramıza Hoşgeldin 😘

Nasıl oldun canım?ilaçlar bizi mahvediyor. İnşallah sonucunda bebek haberi alırız da her şeye değer. 🤲
İyiyim çok şükür bugün pek giremedim siteye yaa ev işleri yemek falan diyet yapıyorum da ben pazar günleri tartı günüm ve alışverişe gidiyoruz yeni liste geliyor o yüzden sürekli mutfalta oluyorum 🤗 dünki halimi yediğim armuta bağlıyorum🤭 akşam ara öğünü de armut yiyip baya su içtim ama şimdş aklıma geliyor bu durum butün gece ağrı çektim vallahş birdaha öyle yemem 😁 sen nasılsın tablo harika olmuş yaa bayıldım 👌👏👏👏

Merhaba holgeldiniz 🤗 kızınız da aşılama ile mi oldu acaba? Herkesin bünyesi farklı kesinlikle aklınıza böyle şeyler takmayın ben mesela ne iğnesi kullanırsan kullanayım hengş marka hangi doz yumoşların büyüyü çatlatmapnesş olacağı gün bor al şartlarda yumurtladığım gün ile aynı oluyor inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız 🤲 fazla olrsa tedavi iptal olur diye doktorlarda haklı olarak dozunu düşün başlatıyor bize haber vermeyi unutma 😘

Bu arada kızlar heyecan var mı yarın kontrole gidecekler yumuşları takip eden arkadaşlar 🥚🥚🥚🥚 inşallah büyümüş tam istenilen kıvama gelmişlerdir de başlarız güzel günleri beklemeye beraber 🤲🤲🤲🤗🤗🤗💕💕

Merhaba biz de 15 aydır istiyoruz 26 yaşındayım 18 aydir evliyiz ben endometriozis hastasiyim çikolata kistim var iki tarafta da.Esimde de sorun vardı ilaçlar bitkisel kürler değerlerini yükseltti.İlk aşılama başlanacağı ay sadece klomen kullandım 1 yumurtam oluştu tedavim iptal oldu.Sonraki ay merional ve klomenle iki yumurtam tam boyuttaydi daha küçük iki tane daha vardı aşılama oldum malesef negatif. Bir ay ara verdik yumurtalık dinlenmesi için o ay cyclo prognova verdi doktorum.2. Aşılamayı ocakta deneriz dedi ama yumurtanın durumuna göre bakalım adetin 3. Günü gideceğim.Bizi doktor tüp bebeğe daha çok yönlendiriyor umarım gerek kalmaz ben de tüp bebekten çok korkuyorum

Son düzenleme:
Merhaba biz de 15 aydır istiyoruz 26 yaşındayım 18 aydir evliyiz ben endometriozis hastasiyim çikolata kistim var iki tarafta da.Esimde de sorun vardı ilaçlar bitkisel kürler değerlerini yükseltti.İlk aşılama başlanacağı ay sadece klomen kullandım 1 yumurtam oluştu tedavim iptal oldu.Sonraki ay merional ve klomenle iki yumurtam tam boyuttaydi daha küçük iki tane daha vardı aşılama oldum malesef negatif. Bir ay ara verdik yumurtalık dinlenmesi için o ay cyclo prognova verdi doktorum.2. Aşılamayı ocakta deneriz dedi ama yumurtanın durumuna göre bakalım adetin 3. Günü gideceğim.Bizi doktor tüp bebeğe daha çok yönlendiriyor umarım gerek kalmaz ben de tüp bebekten çok korkuyorum
Hoşgeldin canım aramıza 💕Yaşın daha genç aslında biz 30 yaşını geçtik genel olarak sadece bir doktora gitmeyin birkaç doktorda muayene olun ben buna çok inanıyorum🤗 hiç moralini bozma 1 yumurta ile ikiz gebe kalanlar var inşallah Rabbim bize de o güzel günleri gösterecek 🤲 bende 3 kez deneyeceğim eğer olmazsa bu aşılamam hiç korkma içini ferah tut olur mu herşey allahtan sabır sadece 🤗😘

Kizlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.
2 doğal gebeliğim oldu aslinda. Ilki kese bozuldu dusuk basladi kalp atışı durdu derken kurtaj oldum 2 sene önce. 6 ay öncede kimyasal gebelik yasadim.
Tedaviye ilk defa geçen ay basladim gonal f ile yumurtam gelismedi asilama iptal edildi pko varmis bende.
Bu ay fostimon 75le basladim bugün 2. İğnemi oldum. Yasim 28 bu arada.

2 doğal gebeliğim oldu aslinda. Ilki kese bozuldu dusuk basladi kalp atışı durdu derken kurtaj oldum 2 sene önce. 6 ay öncede kimyasal gebelik yasadim.
Tedaviye ilk defa geçen ay basladim gonal f ile yumurtam gelismedi asilama iptal edildi pko varmis bende.
Bu ay fostimon 75le basladim bugün 2. İğnemi oldum. Yasim 28 bu arada
Merhaba Hoşgeldin aramıza 🤗 inşallah Rabbim güzel hebrlerinş almayı nasip eder🤲 ben hiç hamile kalmadım sıfır yani senin gebelik haberin olmuş yine olur inşallah yumoşların çok güzel gelişir bu ay 🤲🤲🤗🤗

Bu arada kızlar heyecan var mı yarın kontrole gidecekler yumuşları takip eden arkadaşlar 🥚🥚🥚🥚 inşallah büyümüş tam istenilen kıvama gelmişlerdir de başlarız güzel günleri beklemeye beraber 🤲🤲🤲🤗🤗🤗💕💕
Ne kadar heyecanlanmicam desemde var sanırım. Bugün uyuyup durdum zaman geçsin diye😅Teşekkürler inşallah 🤲

Merhaba listeye ekliyorum. Tarihleri belli olunca haber verirsin tamamlarız. İnşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer tüpe gerek kalmadan bebiş gelir. Özel ve araştırma hastanesindeki doktorlar direk tüpe yönlendiriyor. Diğer şeylerde olması çok zormuş gibi onlar için.🌺
Bu ay fostimon 75le basladim bugün 2. İğnemi oldum. Yasim 28 bu arada.
Listeye ekliyorum canım.Daha önce gebe kalmış olman bile ihtimali artırıyo bence. İnşallah gebelik haberini bekliyor olacağım aşılama ve test tarihini de belli olunca yazarız. 😊🌺

Alıştım ben artık öyle heyecan falan duymuyorum ya, bi de artık biliyorum ya yumurta oldu mu ne tarafta oldu 🤣🤣🤣 sen nasılsın iyi misin

Kesinlikle sana katılıyorum, korkacak bi şey de yok her şey bizim için, Allah ol derse olur🤲🏻🤲🏻 moralleri yüksek tutuyoruz 🤗🤗
Hoşgeldin canım aramıza 💕Yaşın daha genç aslında biz 30 yaşını geçtik genel olarak sadece bir doktora gitmeyin birkaç doktorda muayene olun ben buna çok inanıyorum🤗 hiç moralini bozma 1 yumurta ile ikiz gebe kalanlar var inşallah Rabbim bize de o güzel günleri gösterecek 🤲 bende 3 kez deneyeceğim eğer olmazsa bu aşılamam hiç korkma içini ferah tut olur mu herşey allahtan sabır sadece 🤗😘

Ballkupum Ballkupum A Asli47 S Serinay Duygunisa2 Duygunisa2 S serenndrmz A Amua14 M Mirayssssss
Kızlar tabloyu oluşturdum eksik olanları mesaj atarsanız tamamlayalım. Aşılama olduğunuz tarih ve test yapacağınız tarihi de yazarsınız onu da eklerim🌺:anneadayı::anneadayı:son durumumuz vu emoji gibi olsun inşallah :anneadayı:
Merhaba canım benıde eklemişşin teşekkür ederim bende bugun oldum aşilamamı 03.01.2021 insallah tutar hayırlısıyla bana da dua edın kızlar 15 gun sonra belli olur dedi ama benım adetime bi gün kalmiş olcak adetimi beklerim buyuk ihtimalle durabilirsem 20 ocak adet tarihimde🥰

X