- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.181
Ne zaman oldunuz kaçıncı? Bahsettiğiniz bitkisel ilacı denediniz öi ?Evet evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman oldunuz kaçıncı? Bahsettiğiniz bitkisel ilacı denediniz öi ?Evet evet
Aaa bende Teoman hocaya gidiyorum ama negatifle sonuçlandı benim 1ay ara vermek istedim Mart'ta 2 aşılama için tekrar gidicem canimben de eskişehirdeyim teoman minsine gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Sanırım içilen bitkisel desteklerle yukarıda bahsettiğim süreci karıştırdınız, biraz düzeltme yapayım.Ne zaman oldunuz kaçıncı? Bahsettiğiniz bitkisel ilacı denediniz öi ?
Sabah akşam eşinize çakşır suyu içirin spermlere çok faydası oluyormuş.Benimde pazaretesi günü aşılama olucakmış pazar günü çatlama iğnesi yapıcam aşılama öncesi ne önerirsiniz tutan arkadaşlar birde bizde erkek infertilesi
Tamm canım söylüycem eşime teşşekür ederim.Sabah akşam eşinize çakşır suyu içirin spermlere çok faydası oluyormuş.
Eşinizin cinsel perhiz tavsiyesi 3 ya da 4 gün ise mutlaka o günlere uyun, sigara içiyorsa bırakmış olsun, bolca çiğ fındık fıstık ceviz tüketsin, keçiboynuzu ve anason içsin, perhizi uzun tutmayın bu kez de spermlerin canlılıkları etkilenir, çok su içsin, sperm ph'ı için çok önemli, bu süreçte yürüyüş dahi olsa fiziksel aktivite yapsın.Benimde pazaretesi günü aşılama olucakmış pazar günü çatlama iğnesi yapıcam aşılama öncesi ne önerirsiniz tutan arkadaşlar birde bizde erkek infertilesi
3gün pehriz olucakmış ama biz öncesinde de eşimle birkikte olmamıştıkEşinizin cinsel perhiz tavsiyesi 3 ya da 4 gün ise mutlaka o günlere uyun, sigara içiyorsa bırakmış olsun, bolca çiğ fındık fıstık ceviz tüketsin, keçiboynuzu ve anason içsin, perhizi uzun tutmayın bu kez de spermlerin canlılıkları etkilenir, çok su içsin, sperm ph'ı için çok önemli, bu süreçte yürüyüş dahi olsa fiziksel aktivite yapsın.
Siz, sakin olun, uykunuza dikkat edin, mümkünse stresinizi azaltın, youtube'de nefes teknikleri var, özellikle aşılama anında bu gevşeme nefesleri rahim ağzınızın açılmasına ve işlemin daha kolay gerçekleşmesine neden olur, çok faydasını görürsünüz. Vagus nefesleri deniyor.
Sorun olurmukı3gün pehriz olucakmış ama biz öncesinde de eşimle birkikte olmamıştık
3 gün diyorsa 5 gün yapmayın perhizi, sperm canlılığı için önemli aşılamanız pazartesi olacaksa doktorunuzla konuşun, en azından bugün belki ilişkiye girmenizi tavsiye edebilir.3gün pehriz olucakmış ama biz öncesinde de eşimle birkikte olmamıştık
Aşılamanın yapıldığı gün 3gün oluyor3 gün diyorsa 5 gün yapmayın perhizi, sperm canlılığı için önemli aşılamanız pazartesi olacaksa doktorunuzla konuşun, en azından bugün belki ilişkiye girmenizi tavsiye edebilir.
Ben hekiminiz değilim o nedenle lütfen dediklerimi hekiminizle danışın, sizi yanlış yönlendirmek hiç istemem ama kaç gün yapmayın dediyse o süreye uymak önemli deniyor.Sorun olurmukı
Tamm cok sağolun teşekkürlerBen hekiminiz değilim o nedenle lütfen dediklerimi hekiminizle danışın, sizi yanlış yönlendirmek hiç istemem ama kaç gün yapmayın dediyse o süreye uymak önemli deniyor.
3 gün dendiyse, örneğin aşılama 8 şubat 2021 saat 13:00'da olacak ise, 4 şubat akşamı ya da 5 Şubat sabahındaTamm cok sağolun teşekkürler
benim sürecim yeni başladı tahliller henüz yapılıyor rahim filmim çekilicek sonrasında tarih belirliycek teoman bey nasıl işliyor süreci rahim filminde çok acınız oldu mu?Aaa bende Teoman hocaya gidiyorum ama negatifle sonuçlandı benim 1ay ara vermek istedim Mart'ta 2 aşılama için tekrar gidicem canim
Yok canım rahim filmi bende çektirdim Exem foam kit diğe bir ilaç aldırdı hatta pek ağrı sızı olmuyor Teoman hoca pek konuşmuyor yoğunluktan dolayı sakın ilgisiz benimle konuşmuyor anlatmıyor diye düşünme oradaki hemşireler seninle konuşuyor ilaçlarını fln anlatıyor eğer rahim filminde herhangi bir sorun yoksa aşılama ya hemen başlarsın hayırlısı olsun şimdidenbenim sürecim yeni başladı tahliller henüz yapılıyor rahim filmim çekilicek sonrasında tarih belirliycek teoman bey nasıl işliyor süreci rahim filminde çok acınız oldu mu?
Hayır canım progestan etkilemez çatlatma iğnesi etkiler onunda vücuttan atılma süresi 10 gün .Kızlar ya bişey sorucam..Şimdi bizler aşılamadan sonra Progestan kullanıyoruz ya o yüzden idrar testi yapamıyor muyuz yani doğru sonuçlar çıkmayacak mi yapsak bile ?
Tmm çok teşekkür ederim Tam da bunu merak etmiştim duruma göre testi yaparım artıkHayır canım progestan etkilemez çatlatma iğnesi etkiler onunda vücuttan atılma süresi 10 gün .