- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.141
ben de eskişehirdeyim teoman minsine gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz?Canım bende Eskişehirdeyim hangi doktora gidiyorsun acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de eskişehirdeyim teoman minsine gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz?Canım bende Eskişehirdeyim hangi doktora gidiyorsun acaba ?
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler. Darısı bize ve tüm isteyenlereKizlar bugün aşılamanın 14.Günü test yaptım pozitif inşallah kanda da çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canım rabbim isteyen herkse sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsunHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler. Darısı bize ve tüm isteyenlere
6 yıla girdi evliligim 1 buçuk yıl denedik olmadi sonra tedaviye başladım ilaçlardan yanıt alamadık iğneye geçtik o şekilde 2 kere oldum asilama ikisi tuttu ilk düşük oldu 2.asilamam da tuttu 3 yaşında oğlum var şuan doğumdan sonra adetim gene düzelmedi hiç korunmadigimiz halde gebelik olmadi 3 ay önce tekrarbaşladım tedaviye ilk yunurta buyutup kendimiz denedik olmadi Geçen ayda doktor zmn boşa gitmesin bu sefer asilama yapalım dedi 22 ocakta yapıldı asilamam yarın 15 gün olucak
Anladım canım yok onu demedim yani tedavi ilacın klomen mi gonal f mi yada başka yumurta geliştirme ilacıCanım her ne olursa olsun ilk rahim filmi çekinmeli sonra tedavi 1 yumurtan olması sorun değil 1 tane yetiyor zaten ilaç ne kullaniyorsun eşine karşı neden kötü hissediyordun kusurlu değiliz ki sakin öyle düşünme
Evet rahim filmi çekecekti öyle demişti sonra bu adetini boş geçmeyelim 3. günü iğnelere başlayalım Bu aşılama tutmazsa diğerinde çekeriz dedi.Bu aşılamam tutmaz ise rahim filmi çekilcem..Eğer bir sorun yoksa aşılama tekrarlamıcam bir kaç ay bitkisel şeylerle denemeyi düşünüyorum.
Şu an omega3 Folik asit b12 Demir d vitamini bunları içiyorum.
Çok tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah Darısı bizlere olsun dua edinKizlar bugün aşılamanın 14.Günü test yaptım pozitif inşallah kanda da çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hmm pardon merional iğne oldum 150 lik..Anladım canım yok onu demedim yani tedavi ilacın klomen mi gonal f mi yada başka yumurta geliştirme ilacı
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah Darısı bizlere olsun dua edin
İnşaallah canım bir yumurtayla tutan da çok. İnşallah güzel haberler alırızKızlar benimde aşılmam pazartesi veya salı olucakmış 1 tane yumurtam gelişmiş inşallah olumlu olur
İnşallah olur umdum yok ana rabbimdende umut kesilmez ☺İnşaallah canım bir yumurtayla tutan da çok. İnşallah güzel haberler alırız
Benim de 1 yumurtam gelişmişti 1 yumurta ile aşılama oldum pazartesi günü İnşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim hayırlı gelişmeler yaşatsın hepimizeKızlar benimde aşılmam pazartesi veya salı olucakmış 1 tane yumurtam gelişmiş inşallah olumlu olur
Benim de 1 yumurtam gelişmişti 1 yumurta ile aşılama oldum pazartesi günü İnşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim hayırlı gelişmeler yaşatsın hepimize
Zaten bir ya da 2 yumurtanın çatlama olgunluğuna gelmiş olması en uygunu, daha fazlasında aşılamayı iptal eden ya da tüp bebeğe yönlendiren doktorlar da var. Bir yumurtanın gelişmesi şu açıdan da iyi, aslında her adet döngümüzde ortalama 1 yumurtamızın gelişmesini bekleriz ve kadınlar dünyaya geldiğinde yumurtalık rezervleri bellidir. Neden rezervimizi erken bitirelim birden fazla yumurtayı uyararak değil mi, tüp bebek de embriyo şansını artırmak için yapıyorlar ama bunun dışında fazla fazla uyarmanın hiç anlamı yok. İçiniz rahat olsun. Yumurtanız dışında rahim kalınlığınız vs de önemli.Kızlar benimde aşılmam pazartesi veya salı olucakmış 1 tane yumurtam gelişmiş inşallah olumlu olur
İçime su serptiniz canım 2 tane olması şans arttırmıyormuZaten bir ya da 2 yumurtanın çatlama olgunluğuna gelmiş olması en uygunu, daha fazlasında aşılamayı iptal eden ya da tüp bebeğe yönlendiren doktorlar da var. Bir yumurtanın gelişmesi şu açıdan da iyi, aslında her adet döngümüzde ortalama 1 yumurtamızın gelişmesini bekleriz ve kadınlar dünyaya geldiğinde yumurtalık rezervleri bellidir. Neden rezervimizi erken bitirelim birden fazla yumurtayı uyararak değil mi, tüp bebek de embriyo şansını artırmak için yapıyorlar ama bunun dışında fazla fazla uyarmanın hiç anlamı yok. İçiniz rahat olsun. Yumurtanız dışında rahim kalınlığınız vs de önemli.
Ben İzmir medifemada yaptırdımİnşallah canım siz nerde yaptırdınız
Ya aslında ben de aynı şeyi düşündüm yaş ileri rezervim az ..tek yumurta aşılama için daha mantıklı gibi gelmişti bana da bir de çok olunca iptal durumları oluyo dediğiniz gibi ama doktor yumurtaların gelişmemiş sadece 1 tane var şansın çok düşük deyince baya üzülmüştüm ..Bu konuda size tamamen katılıyorum aslında.Şu an umut seviyem baya düşük olarak aşılama sonucumu bekliyorum umarım iyi olurZaten bir ya da 2 yumurtanın çatlama olgunluğuna gelmiş olması en uygunu, daha fazlasında aşılamayı iptal eden ya da tüp bebeğe yönlendiren doktorlar da var. Bir yumurtanın gelişmesi şu açıdan da iyi, aslında her adet döngümüzde ortalama 1 yumurtamızın gelişmesini bekleriz ve kadınlar dünyaya geldiğinde yumurtalık rezervleri bellidir. Neden rezervimizi erken bitirelim birden fazla yumurtayı uyararak değil mi, tüp bebek de embriyo şansını artırmak için yapıyorlar ama bunun dışında fazla fazla uyarmanın hiç anlamı yok. İçiniz rahat olsun. Yumurtanız dışında rahim kalınlığınız vs de önemli.