- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
- #1.161
Inanin sans sadece yumurta faktorunde degil, bir suru etken var. 2 yumurta sansi dogrudan 2 katina cikarmaz.İçime su serptiniz canım 2 tane olması şans arttırmıyormu
Inositol, ashwaganda gibi desteklerle yumurta kalitenizi (sayinizi degil ama varolanlarin kalitesini) artirmak mumkun. Ben tibbi gecmisinizi bilmiyorum. O nedenle cok genis yorum yapamam ama 1 yumurtaniz eger duzgunce gelismisse zaten dogal olarak beklenen olmus demektir. Endise etmeyin.Ya aslında ben de aynı şeyi düşündüm yaş ileri rezervim az ..tek yumurta aşılama için daha mantıklı gibi gelmişti bana da bir de çok olunca iptal durumları oluyo dediğiniz gibi ama doktor yumurtaların gelişmemiş sadece 1 tane var şansın çok düşük deyince baya üzülmüştüm ..Bu konuda size tamamen katılıyorum aslında.Şu an umut seviyem baya düşük olarak aşılama sonucumu bekliyorum umarım iyi olur
Inositol, ashwaganda gibi desteklerle yumurta kalitenizi (sayinizi degil ama varolanlarin kalitesini) artirmak mumkun. Ben tibbi gecmisinizi bilmiyorum. O nedenle cok genis yorum yapamam ama 1 yumurtaniz eger duzgunce gelismisse zaten dogal olarak beklenen olmus demektir. Endise etmeyin.
Kisa bir sey soylemek istiyorum bunda basarili olmanizi cok isterim ama olmazsa D vitamininizi 70in uzerine cikarin, her gun 3 litre su icin, aktif bir hayata kavusun, bazi cok baskin hormon icermeyen bitkisal takviyeler var onlari kullanabilirsiniz. Yumurta kaliteniz artar.
Bana ozelden yazin, olumlu sonucunuz olur da insallah onu paylasirsinizÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinİnşallah gerek kalmaz bu aşılama olumlu olur ama olmazsa eğer bir de bitkisel takviyeler ile denemek istiyorum o zaman sizden gene öneriler alabilirim teşekkürler tekrar
Aşılama sonrası mı oluyorsunuz? Muhtemelen bir kaç yumurtanız kistleşmiş ya da rahim dokunuz aşırı kalınlaştırmıştır. Çok ağrılı ise ağrı kesici alın ama en güzeli günde 3 litreden fazla içip tamamen sökülmesini sağlamaktır.Günaydın kızlar
Daha adet oluyorum gecikmelide olsa adet oldum hem cok az oluyorum hemde afedersiniz rengi o kadar koyu ki neredeyse simsiyah diyecegim böyle bişey yasayan var mı
Hayır agrılı gecmiyor normalde adetim hiç bu kadar geckme olmazdı hem gecikti hem o kadar koyu ki yani simsiyah .Aşılama sonrası mı oluyorsunuz? Muhtemelen bir kaç yumurtanız kistleşmiş ya da rahim dokunuz aşırı kalınlaştırmıştır. Çok ağrılı ise ağrı kesici alın ama en güzeli günde 3 litreden fazla içip tamamen sökülmesini sağlamaktır.
Yumurta büyütücü olarak ne ilaç verdiler?
Evet, kullanmış olduğunuz hormon takviyeleri hem bir kaç fazladan yumurta gelişmesine hem de gebeliğe hazırlanmanız için rahim tabakasının kalınlaşmasına yardımcı olur. Endişe etmeyin, doktorunuza adet olduğunuzu söyleyin, progestan içerikli bir ilaç alıyorsanız bırakın, bol bol su için yürüyebildiğinizde yürüyün bu tabakayı atabilsin. Çok geçmiş olsun. Endişe etmeniz gereken şey adetiniz 7 günden uzun sürerse, ağrılarınız dayanamayacağınız kadar artarsa doktor muayenesi için acele edin. Bunlar yoksa biraz bekleyin.Hayır agrılı gecmiyor normalde adetim hiç bu kadar geckme olmazdı hem gecikti hem o kadar koyu ki yani simsiyah .
Ben 14 ocakta aşılama oldum menopur ve femera kullandım sonrasında catlatma iğnesi kullandım daha sonra proluton düşük önleyici iğne kullandım
Adetim iki gün gecikti suan zorlada olsa adet oluyrm hatta bitmek üzereyim. Suan kullandıgım bi ilac yok sadece folik asit alıyorumEvet, kullanmış olduğunuz hormon takviyeleri hem bir kaç fazladan yumurta gelişmesine hem de gebeliğe hazırlanmanız için rahim tabakasının kalınlaşmasına yardımcı olur. Endişe etmeyin, doktorunuza adet olduğunuzu söyleyin, progestan içerikli bir ilaç alıyorsanız bırakın, bol bol su için yürüyebildiğinizde yürüyün bu tabakayı atabilsin. Çok geçmiş olsun. Endişe etmeniz gereken şey adetiniz 7 günden uzun sürerse, ağrılarınız dayanamayacağınız kadar artarsa doktor muayenesi için acele edin. Bunlar yoksa biraz bekleyin.
Bazı anne aday adayları, bu koyu renkli adetten sonra vajinal buharlama denen bir şey yapıyorlar, işe yaradığını söyleyenler var. Ama en doğrusunu siz ve doktorunuz bilirler.Hayır agrılı gecmiyor normalde adetim hiç bu kadar geckme olmazdı hem gecikti hem o kadar koyu ki yani simsiyah .
Ben 14 ocakta aşılama oldum menopur ve femera kullandım sonrasında catlatma iğnesi kullandım daha sonra proluton düşük önleyici iğne kullandım
Folik asite gebe kalıncaya dek, hatta gebe olunca ilk 3 ay da devam edin.Adetim iki gün gecikti suan zorlada olsa adet oluyrm hatta bitmek üzereyim. Suan kullandıgım bi ilac yok sadece folik asit alıyorum
Doktorum bu şeklde koyu olabilecegini syledi ilaclardan dolayı. Vajinal buharlama derken yeni duydum yani sonrasında hamilemi kalınıyor kusura bakmayın anlayamadmBazı anne aday adayları, bu koyu renkli adetten sonra vajinal buharlama denen bir şey yapıyorlar, işe yaradığını söyleyenler var. Ama en doğrusunu siz ve doktorunuz bilirler.
Evet doktorumda bu şeklde syledi suan düzenli olarak alıyorum folik asitiFolik asite gebe kalıncaya dek, hatta gebe olunca ilk 3 ay da devam edin.
İnternette konuyla ilgili çok şey bulabilirsiniz, vajinal buharlama bu tür koyu renkli, parçalı ve hatta miktar olarak çok az gelen adetler nedeniyle rahim duvarının sağlıklı olmaması ihtimaline karşı da başvurulan bir yoldur. Sanırım gizem onayluna bu konuda Türkiye'de çok şey araştırmıştı. Buralardan adres, ürün tavsiyesi doğru olmaz diye size yazamıyorum kendiniz muhakkak bulursunuz.Doktorum bu şeklde koyu olabilecegini syledi ilaclardan dolayı. Vajinal buharlama derken yeni duydum yani sonrasında hamilemi kalınıyor kusura bakmayın anlayamadm
Böyle bişey gerekli olsa doktorlar önermiyor muİnternette konuyla ilgili çok şey bulabilirsiniz, vajinal buharlama bu tür koyu renkli, parçalı ve hatta miktar olarak çok az gelen adetler nedeniyle rahim duvarının sağlıklı olmaması ihtimaline karşı da başvurulan bir yoldur. Sanırım gizem onayluna bu konuda Türkiye'de çok şey araştırmıştı. Buralardan adres, ürün tavsiyesi doğru olmaz diye size yazamıyorum kendiniz muhakkak bulursunuz.
İnşallah değildir ama kasım ayında kimyasal gebelik geçirmiştim adetim 8. Günde geldi ve aynı dediğiniz gibi oldu. Tehlikeli bir durum değil kanamayla atıyorsunuz ama bence kesinlikle doktorunuzla görüşün.Günaydın kızlar
Daha adet oluyorum gecikmelide olsa adet oldum hem cok az oluyorum hemde afedersiniz rengi o kadar koyu ki neredeyse simsiyah diyecegim böyle bişey yasayan var mı
Gerekli denilebileceğini sanmıyorum neticede bu bir destek süreci, medikal bir ürün değil. Hekiminize kullanımını danışabilirsiniz. Dediğim gibi en doğrusunu sağlık danışmanınız olan doktorunuz bilir.Böyle bişey gerekli olsa doktorlar önermiyor mu
Siz aşılamamı deniyorsunuz ?Gerekli denilebileceğini sanmıyorum neticede bu bir destek süreci, medikal bir ürün değil. Hekiminize kullanımını danışabilirsiniz. Dediğim gibi en doğrusunu sağlık danışmanınız olan doktorunuz bilir.
Bende uzun bi dönem önce kimyasal gebelk yasadım ama o bu şeklde degildi normal kanamaydıİnşallah değildir ama kasım ayında kimyasal gebelik geçirmiştim adetim 8. Günde geldi ve aynı dediğiniz gibi oldu. Tehlikeli bir durum değil kanamayla atıyorsunuz ama bence kesinlikle doktorunuzla görüşün.
Evet evetSiz aşılamamı deniyorsunuz ?