Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 18 ve 16 arasıydı boyutları ama çatlatma iğnesi yapmadık 4 gün sonra aşılama yapıldı sperm sonucu vermediler

Benim ki 16,5 olmuştu iki gün daha iğne verdi menopur sonrasında catlatma iğnesi oldum dünde aşılamam yapıldı yumurtan catlamış dedi sadece doktor bana

Her zaman dualarımdasınız Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Siz de duanızı esirgemeyin benden sağlıklı devam etsin. Cumartesi yine kan vericem. İnşallah bu topik uğurlu gelir herkese hep pozitifleri duyarız 🙏🏽
Amin canım hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde hayırlı güzel mucizemizin olduğunun haberini veririz

Teşekkür ederim Amin inşallah Cumartesi öğleden sonra aynı saatte yine kan vericem yazarım buraya dualara hepimizin her zaman ihtiyacı var dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏽💜
Dualarım seninle ve miniğin ile canım 🤲🏻 sende bizi dualarına ortak kıl lütfen 🌺🤲🏻 bende şimdi yumurta kontrolüne geldim dün de gelmistim 1tane görünüyor yumurta gelişmekte dedi doz yüksekliği yaptık bakalım bugun ufak bir gelişme olmusmu 🤗🤗😍😍 heyecanlıyım

Kizlar bir sorum olacak bu gonal f ilacın dibinde kalan miktarı sulandırma işlemini nasıl yaptınız doktor bana sulandircaksin dedi de sizdede oldu mu böyle birşey cevap verirseniz çok sevinirim

Dualarım seninle ve miniğin ile canım 🤲🏻 sende bizi dualarına ortak kıl lütfen 🌺🤲🏻 bende şimdi yumurta kontrolüne geldim dün de gelmistim 1tane görünüyor yumurta gelişmekte dedi doz yüksekliği yaptık bakalım bugun ufak bir gelişme olmusmu 🤗🤗😍😍 heyecanlıyım
İnşallah güzel haberlerle dönersin sende ..duama her zaman ortaksınız. Ben sulandırma işlemi yapmadım o yüzden o konuda hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane ya da yakında bir hastane varsa acilinden yardım isteyebilirsin aklıma başka çözüm gelmedi

İnşallah güzel haberlerle dönersin sende ..duama her zaman ortaksınız. Ben sulandırma işlemi yapmadım o yüzden o konuda hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane ya da yakında bir hastane varsa acilinden yardım isteyebilirsin aklıma başka çözüm gelmedi
Teşekkürler canım Allah razı olsun 🤲🏻❤️

Kızlar benim aşılamadan öncede normalde akıntım olurdu bugün 3. Günü aşılamamın az az akıntı (beyaz)oluyor skıntı olmaz demi

Bugün tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim. Maalesef doktor kabul etmedi. Yani şöyle istersem yapacağını ve başarı oranının yüksek olduğunu ama bir problemim olmadığı için 1- 2 kez daha aşılama yapılması gerektiğini söyledi. Adet oldum pazartesi 2. Aşılama için kendi doktoruma gideceğim.

Bugün tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim. Maalesef doktor kabul etmedi. Yani şöyle istersem yapacağını ve başarı oranının yüksek olduğunu ama bir problemim olmadığı için 1- 2 kez daha aşılama yapılması gerektiğini söyledi. Adet oldum pazartesi 2. Aşılama için kendi doktoruma gideceğim.
Canım bence iyi bir doktora denk gelmişsin sırf para için yapanlar var.Ne güzel problemin de yokmuş belki doğal bile olacak. İnşallah en yakın zamanda olur canım. 🤲

Canım bence iyi bir doktora denk gelmişsin sırf para için yapanlar var.Ne güzel problemin de yokmuş belki doğal bile olacak. İnşallah en yakın zamanda olur canım. 🤲
Doktoru araştırıyordum uzun zamandır ve olurda bu aşılama sonrası gidecek olursam gözüm kapalı güvenerek gideceğim. İnşallah çok teşekkür ederim😍 Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaları kabul olmuş kul sevinci yaşatsın hepimize..

Doktoru araştırıyordum uzun zamandır ve olurda bu aşılama sonrası gidecek olursam gözüm kapalı güvenerek gideceğim. İnşallah çok teşekkür ederim😍 Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaları kabul olmuş kul sevinci yaşatsın hepimize..
Amin canım inşallah. 😊

Merhaba benim de yumurtalarım uygun boyuta gelmiş bu akşam 8de catlatma iğnesi vuruldum pazartesi olacak aşılama Inşallah.Bizde cinsel pehriz süresi çok az dün gitmiştik bu sabah cinsel ilişki dedi bize.Önceki aşılamamda pazartesi ilişki perşembe aşılama olmuştu bunda ara daha az sizde nasıl oldu? Bir de benim ilk aşılamamda ovitrelle sonrası agrım nerdeyse hiç olmadı aşılama akşamı olmuştu zaten aşılamadan 15 gün sonra adet oldum yani aşılama yapılırken yumurtam çatlak değilmiş sanirim ya da bilemiyorum şimdi umarım doğru zamanda çatlar ve tutar rabbim hepimize en en en tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

X