- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 29
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Sizlerin yumurtası kaç mm olmuştu ve yıkamadan sonra eşkerinizin spermi ne kadar kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimiz içinAynen öyle Rabbım hayırlısı neyse onu nasip etsin
Amin canım hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde hayırlı güzel mucizemizin olduğunun haberini veririzHer zaman dualarımdasınız Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Siz de duanızı esirgemeyin benden sağlıklı devam etsin. Cumartesi yine kan vericem. İnşallah bu topik uğurlu gelir herkese hep pozitifleri duyarız
Rabbim müjdeli haber vermeni nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız canımBen bugün aşılamami oldum kizlarr. Birer duanızı alırım ilk deneme bakalım inşallah tutar. Çok kolaymış ya ilk stres yaptım 2 dj bile sürmedi
Dualarım seninle ve miniğin ile canım sende bizi dualarına ortak kıl lütfen bende şimdi yumurta kontrolüne geldim dün de gelmistim 1tane görünüyor yumurta gelişmekte dedi doz yüksekliği yaptık bakalım bugun ufak bir gelişme olmusmu heyecanlıyımTeşekkür ederim Amin inşallah Cumartesi öğleden sonra aynı saatte yine kan vericem yazarım buraya dualara hepimizin her zaman ihtiyacı var dualarınızı eksik etmeyin
Cumlemize inşallahRabbim müjdeli haber vermeni nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız canım
Amin inşallahAmin canım hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde hayırlı güzel mucizemizin olduğunun haberini veririz
İnşallah güzel haberlerle dönersin sende ..duama her zaman ortaksınız. Ben sulandırma işlemi yapmadım o yüzden o konuda hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane ya da yakında bir hastane varsa acilinden yardım isteyebilirsin aklıma başka çözüm gelmediDualarım seninle ve miniğin ile canım sende bizi dualarına ortak kıl lütfen bende şimdi yumurta kontrolüne geldim dün de gelmistim 1tane görünüyor yumurta gelişmekte dedi doz yüksekliği yaptık bakalım bugun ufak bir gelişme olmusmu heyecanlıyım
Teşekkürler canım Allah razı olsunİnşallah güzel haberlerle dönersin sende ..duama her zaman ortaksınız. Ben sulandırma işlemi yapmadım o yüzden o konuda hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane ya da yakında bir hastane varsa acilinden yardım isteyebilirsin aklıma başka çözüm gelmedi
Canım bence iyi bir doktora denk gelmişsin sırf para için yapanlar var.Ne güzel problemin de yokmuş belki doğal bile olacak. İnşallah en yakın zamanda olur canım.Bugün tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim. Maalesef doktor kabul etmedi. Yani şöyle istersem yapacağını ve başarı oranının yüksek olduğunu ama bir problemim olmadığı için 1- 2 kez daha aşılama yapılması gerektiğini söyledi. Adet oldum pazartesi 2. Aşılama için kendi doktoruma gideceğim.
Doktoru araştırıyordum uzun zamandır ve olurda bu aşılama sonrası gidecek olursam gözüm kapalı güvenerek gideceğim. İnşallah çok teşekkür ederim Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaları kabul olmuş kul sevinci yaşatsın hepimize..Canım bence iyi bir doktora denk gelmişsin sırf para için yapanlar var.Ne güzel problemin de yokmuş belki doğal bile olacak. İnşallah en yakın zamanda olur canım.
Amin canım inşallah.Doktoru araştırıyordum uzun zamandır ve olurda bu aşılama sonrası gidecek olursam gözüm kapalı güvenerek gideceğim. İnşallah çok teşekkür ederim Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaları kabul olmuş kul sevinci yaşatsın hepimize..