- Konu Sahibi Hayalletcasper
Kızlar kontrollerim oldu değerlerim normal çıktı bugün 87.5 ten başlıyorum gonal f ile 2. Bir hikaye yazmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah gönlünce olur cnm her şey. 2. Aşılama olacak dimi?Kızlar kontrollerim oldu değerlerim normal çıktı bugün 87.5 ten başlıyorum gonal f ile 2. Bir hikaye yazmaya
İnşallah bakalım aklımız kalacağına emeğimiz kalsın diyoruz. Evet 2. Aşılama olmazsa tüp bebek yolları taştanInşallah gönlünce olur cnm her şey. 2. Aşılama olacak dimi?
Inşallah olur bizde de bu ikinci.Tutmazsa tüp bebekİnşallah bakalım aklımız kalacağına emeğimiz kalsın diyoruz. Evet 2. Aşılama olmazsa tüp bebek yolları taştan
İnşallah böyle aşılamayla alırız kucağımıza. Sizin ne zaman belli olacakInşallah olur bizde de bu ikinci.Tutmazsa tüp bebek
Daha bugün oldu aşılama doktor 4 subat gibi netlesir dedi yani birkac yumurtam var geç döllenme olursa diye dedi.İlişki aşılama olan gece sonraki gün ve bir gün ara verip tekrarİnşallah böyle aşılamayla alırız kucağımıza. Sizin ne zaman belli olacak
İnşallah. Sizin için dua edeceğim.Daha bugün oldu aşılama doktor 4 subat gibi netlesir dedi yani birkac yumurtam var geç döllenme olursa diye dedi.İlişki aşılama olan gece sonraki gün ve bir gün ara verip tekrar
Teşekkürler ben de size ve tüm isteyenlere inşallahİnşallah. Sizin için dua edeceğim.
Ah canim ahh nedir bu çektiklerimiz bizler 1 yumurta gelişsin diye neler cekiyoz vicdansızlar kendi dogurdularini göbek bağı kesilmeden çöpe atıyorlar elbet Birgün bizimde yüzümüz gülecek bu arada adetin kaçıncı günündesin üzülme gelişir belki benim 3 tane gelişti ama tutmadi olmayanda öylede olmuyor maalesefKizlarhayirli akşamlar moral biraz bozuk yumurtalar hiç gelişmedi bugünde komtroldeydim sol da 1 tane 12 milik gelişebilmesi doktorum yumurtaların çok dirençli çıktılar dozu yine 75 den vur Çarşamba kontrole gel dedi eğer carsambaya kadarbyyumezse aşılamayı iptal edicez bu ay dedi herşey Allah'tan ben ve doktorum çok çabalıyoruz eşimde çok destek Allah ondan razı olsun ama baya umitlenmistim ilk 50 ml den vuruldum 5 gün sonra 75 mle çıkardı doktor ama anca12 mil büyümüş oda büyümekte sayilmiyirmus çok dua ediyoruz ama Rabbim ol demeden maalesef ki olmuyor benim için dua edin ben hepiniz için çok çok dua ediyorum iananin
Üzülme canım inşallah olur pko mu var benim bir arkadaşımın yumurtası adet olacağı hafta gelişmiş de gebe kaldı onda da pko vardı Allah ol diyince oluyor iptal ederse de üzülme çünkü rahim belirli bir kalınlıkta olmalı ince olursa döllenen yumurtayı tutamıyor inşallah buyur yumurtan aşılaman olur ama olmazsa da üzülme benim de ilk ay öyle olmuştu klomenle.Kizlarhayirli akşamlar moral biraz bozuk yumurtalar hiç gelişmedi bugünde komtroldeydim sol da 1 tane 12 milik gelişebilmesi doktorum yumurtaların çok dirençli çıktılar dozu yine 75 den vur Çarşamba kontrole gel dedi eğer carsambaya kadarbyyumezse aşılamayı iptal edicez bu ay dedi herşey Allah'tan ben ve doktorum çok çabalıyoruz eşimde çok destek Allah ondan razı olsun ama baya umitlenmistim ilk 50 ml den vuruldum 5 gün sonra 75 mle çıkardı doktor ama anca12 mil büyümüş oda büyümekte sayilmiyirmus çok dua ediyoruz ama Rabbim ol demeden maalesef ki olmuyor benim için dua edin ben hepiniz için çok çok dua ediyorum iananin
Valla dun yapmistim iste yazdim ya negatifti.bugun ise az once kirmizi kan geldi sanirim adet oluyorum duphaston kullaniyrdk cunku bugun biteli 4.gunu ilacin dun negatif oluo bugun yerlesme kanamasi gelemez herald adet bu aşılama yoluvtekrrdan gozüktü
Hayırlısı olsun canım. Devamı gelmedikçe umutlanıyoruz inşallah yerleşme kanamasıdır. Yerleşme kanamasından sonra idrara geçebilir belki.Valla dun yapmistim iste yazdim ya negatifti.bugun ise az once kirmizi kan geldi sanirim adet oluyorum duphaston kullaniyrdk cunku bugun biteli 4.gunu ilacin dun negatif oluo bugun yerlesme kanamasi gelemez herald adet bu aşılama yoluvtekrrdan gozüktü
Yerlesme kanamasi varken test kiti negatif cikar mi peki oluyor mu böyle????Hayırlısı olsun canım. Devamı gelmedikçe umutlanıyoruz inşallah yerleşme kanamasıdır. Yerleşme kanamasından sonra idrara geçebilir belki.
Zaten bugün kanamanın devamı gelirse yerleşme değildir. Hangi markaydı test? Ben çarlamba günü öğrendim negatif çıktığını ve o gün çoook silik bir çizgi vardı hayalet çizgi gibi kan verdiğimde değerim 1 çıktı zaten sonrasında adet oldum. Prodoctor kullanıyorum hep gerçekten çok hassas o test. 1 i bile silik olarak gösterdiYerlesme kanamasi varken test kiti negatif cikar mi peki oluyor mu böyle????
Evet canım pko var bende , gerçekten çok moralim bozuldu , inşallah dediğiniz gibi bendeo mucizeye şahit olurumÜzülme canım inşallah olur pko mu var benim bir arkadaşımın yumurtası adet olacağı hafta gelişmiş de gebe kaldı onda da pko vardı Allah ol diyince oluyor iptal ederse de üzülme çünkü rahim belirli bir kalınlıkta olmalı ince olursa döllenen yumurtayı tutamıyor inşallah buyur yumurtan aşılaman olur ama olmazsa da üzülme benim de ilk ay öyle olmuştu klomenle.
Ben aşılamanın 12.günündeyim. Belirtim yok bakalım hayırlısı olursa güzel olur. Olmazsa da napalım canımız sağolsun diyip yeni bir yola çıkıcaz.Artık listede pozitifler görmek istiyorum. Sen naptın 2.aşılama olacak mıNapıyorsunuz kızlar durumlar nasıl
Aşılamanın 11. Günü yanlışlık olmuşBen aşılamanın 12.günündeyim. Belirtim yok bakalım hayırlısı olursa güzel olur. Olmazsa da napalım canımız sağolsun diyip yeni bir yola çıkıcaz.Artık listede pozitifler görmek istiyorum. Sen naptın 2.aşılama olacak mı