- Konu Sahibi Hayalletcasper
Hsg cekildin pekiben de hic leke gelmedi cok takip ettim ama yerlesme kanamasi yok ben tutmadigini dusunuyorum hatta histereskopi olacagim onun stresi basti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg cekildin pekiben de hic leke gelmedi cok takip ettim ama yerlesme kanamasi yok ben tutmadigini dusunuyorum hatta histereskopi olacagim onun stresi basti
FOLİNG diye bir marka var onu kullanıyorum, benim hatta ilk testte 1,22 çıkmıştı onu devlet hastanesinde yaptırmıştım sonra Düzen Laboratuvarında yaptırdım 1,34 çıktı. Doktorum bu konu da harika biri. Zaten ultrasonda az yumurta olduğunu görüyordu ama hep yumurta varsa umut var der. Hatta aşılamayı mutlaka denemem konusunda o ısrar etti. Bende pıhtılaşma sorunuda var bu yüzden kaybımda oldu. 2 yıl önce. Ama o aşılama falan değildi sonra 2 yıl olmadı. O yüzden hamile olduğumu görmek çok sevindirdi şükür ama korku daha da arttı , kaybetme korkusu. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Kese görünürse inşallah kan sulandırıcı iğneye başlıycam ben.Aynı ilaçlari kullanıyoruz folik asitin ismi ne bide başka bir sorununuz varmıydı rezervi düşüklüğünden başka ameliyat doktorum korkutmuştu beni rezervin çok düşük diye aşilama sansı düşük diye bende başka bi doktora gittim oda iyi yine sansı var dedi denedim Bende insallah tutmuştur
Yaptırdım ben 14. Günümdeyim dün pozitifi gördük ama tabi takip ediliyor devam etmesi önemli, inşallah sıra sizlerin güzel haberlerindeAnkarada nerde yaptırcaksın canım
İnşallah tutmuşturFOLİNG diye bir marka var onu kullanıyorum, benim hatta ilk testte 1,22 çıkmıştı onu devlet hastanesinde yaptırmıştım sonra Düzen Laboratuvarında yaptırdım 1,34 çıktı. Doktorum bu konu da harika biri. Zaten ultrasonda az yumurta olduğunu görüyordu ama hep yumurta varsa umut var der. Hatta aşılamayı mutlaka denemem konusunda o ısrar etti. Bende pıhtılaşma sorunuda var bu yüzden kaybımda oldu. 2 yıl önce. Ama o aşılama falan değildi sonra 2 yıl olmadı. O yüzden hamile olduğumu görmek çok sevindirdi şükür ama korku daha da arttı , kaybetme korkusu. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Kese görünürse inşallah kan sulandırıcı iğneye başlıycam ben.
Ya geeçekten mi çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah rabbbim sağ salim kucana almayı nasip etsin dua et canım bizlereYaptırdım ben 14. Günümdeyim dün pozitifi gördük ama tabi takip ediliyor devam etmesi önemli, inşallah sıra sizlerin güzel haberlerinde
Amin inşallah sizlerde de pozitif görürüz sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah dualarımdasınız her zamanYa geeçekten mi çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah rabbbim sağ salim kucana almayı nasip etsin dua et canım bizlere
Ben daha aşılama olmadımda adetin 2.günü çağırdılar adetten kaö gün sonra aşılma yapıyolar canımAmin inşallah sizlerde de pozitif görürüz sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah dualarımdasınız her zaman
Doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyor canım ama oladabilir tabiki bilemeyiz.Aynı şeyi bende düşünüyorum ama bu çok zor bir karar belki sağlıklısını alıcaklar.Allah yardımcın olsun. inşallah hiç gerek kalmaz böyle bir şeye inşallah sağlıklı evlatların olur.Herkese merhaba, bugün 7. Günüm. İkinci kez kontrole geldim. İki gün önceki kontrolumde hem sağda hem solda toplam 9 yumurta oluşmuştu. Aynı dozda devam ediyorum. Bugün ki kontrolde sağda 2 tanesi digerlerini baskılamis, ancak solda yine 3-4 tane vardı. Yine aynı dozla devam edip pazartesi günü tekrar kontrol olacak. Doktor bey dedi ki " olurda 4 tanesi de tutarsa anne kaybediliyor genelde, 4 taneden ikisini almamiza müsaade eder misin böyle bir durum olursa" şuan bunun tercih ve sonuçlarını idrak edemiyorum dedim. 1 tanesi için her seyimizi verip mücadele ederken 4 tanesi de tutsa 2 sini alın demek. Yani bu nasıl bir tercih olabilir ki uzun yazdım kusura bakmayın ama daha iğnenin 7. Günü için bu söylemler erken değil mi
Sen kalbini ferah tut. Belki diğer tarafta da biri baskın olacak belki bir ikisi önce çatlicak.Hayırlısı diye dua edelim elimizden gelen şimdilik bu kadarHerkese merhaba, bugün 7. Günüm. İkinci kez kontrole geldim. İki gün önceki kontrolumde hem sağda hem solda toplam 9 yumurta oluşmuştu. Aynı dozda devam ediyorum. Bugün ki kontrolde sağda 2 tanesi digerlerini baskılamis, ancak solda yine 3-4 tane vardı. Yine aynı dozla devam edip pazartesi günü tekrar kontrol olacak. Doktor bey dedi ki " olurda 4 tanesi de tutarsa anne kaybediliyor genelde, 4 taneden ikisini almamiza müsaade eder misin böyle bir durum olursa" şuan bunun tercih ve sonuçlarını idrak edemiyorum dedim. 1 tanesi için her seyimizi verip mücadele ederken 4 tanesi de tutsa 2 sini alın demek. Yani bu nasıl bir tercih olabilir ki uzun yazdım kusura bakmayın ama daha iğnenin 7. Günü için bu söylemler erken değil mi
Amiin inşallah canım, beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah en hayırlısı ne ise tez vakitte o olsun hepimiz içinSen kalbini ferah tut. Belki diğer tarafta da biri baskın olacak belki bir ikisi önce çatlicak.Hayırlısı diye dua edelim elimizden gelen şimdilik bu kadar
Kaçıncı gün bugün canım ilaç kullanıyor musunKızlar bendede ara ara kasıklarda agrı ve batma var ve ilk aşılma oldugum gün akıntım felan yoktu bu gün akıntımda başladı
İnşallah pozitif görürsün benimde pazartesi ama bayağı adet belirtilerim bakalım buda tutmadi
Evet ilişki önerdi aşilamanın ertesi gun iki gun üst üste sonra bir hafta bi gun araylaVe doktorunuz size ilişki önerdimi aşılamadan snra önerdiyse aşılamadan hangi günler ilişkide bulunmanızı istedi
aslında o kişiden kişiye değişiyor yumurta belli bir olgunluğa gelene kadar doktorun verdiği iğne ya da ilacı kullanıyorsunuz doktor sizi rutin olarak takip ediyor yumurta istediği olgunluğa geldiğinde aşılama günü netleşiyorBen daha aşılama olmadımda adetin 2.günü çağırdılar adetten kaö gün sonra aşılma yapıyolar canım
Hadi inşallah tutunuyodur o zaman bebişİlaç kullanmıyrm canım sadece folik asit bugün 2. Günüm