Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEnde ankarada yaptırdım hangi hastanede yaptırdınız Allah’a sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Amin çok teşekkür ederim🙏🏽 İnşallah sizlerin de güzel haberleriniz alırız. Ben Ertan Öztürk doktorumun kendi kliniği var ona yaptırdım. Aslında Medical Park hastanesindeydi ben o zaman da onunla ilerliyordum klinik açınca da onla devam ettik. Siz nerede yaptırdınız.

Amin çok teşekkür ederim🙏🏽 İnşallah sizlerin de güzel haberleriniz alırız. Ben Ertan Öztürk doktorumun kendi kliniği var ona yaptırdım. Aslında Medical Park hastanesindeydi ben o zaman da onunla ilerliyordum klinik açınca da onla devam ettik. Siz nerede yaptırdınız.
Zahide küçük kendı kliniğinde muayenelerim oldu korudada aşılamam oldu . Çok sevindim sizin adınıza 🥰

Zahide küçük kendı kliniğinde muayenelerim oldu korudada aşılamam oldu . Çok sevindim sizin adınıza 🥰
🥰🙏🏽. ismini duymuştum Zahide Hanımın ben bi ara Aslıhan Yazıcıoğluma gittim o da çok tatlı bir doktor Şükran Çakmak’ a gittim hatta neredeyse aşılamayı ona yaptıracaktım sürekli pozitifler atıyordu ama ben memnun kalamadım ilk muayenemde hemen kendi doktoruma tekrar döndüm işlemi Tüp Bebek merkezinde yaptı ismi tam hatırlamıyorum ama Gürkan Tüp Bebekti sanırım oradan emin değilim.

B

Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz 🙏🏽
Hayırlı olsun, güzel haberleriniz devam eder de bize de umut olursunuz inşallah 🌸

Hayırlı olsun, güzel haberleriniz devam eder de bize de umut olursunuz inşallah 🌸
Teşekkür ederim Amin inşallah Cumartesi öğleden sonra aynı saatte yine kan vericem yazarım buraya dualara hepimizin her zaman ihtiyacı var dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏽💜

🥰🙏🏽. ismini duymuştum Zahide Hanımın ben bi ara Aslıhan Yazıcıoğluma gittim o da çok tatlı bir doktor Şükran Çakmak’ a gittim hatta neredeyse aşılamayı ona yaptıracaktım sürekli pozitifler atıyordu ama ben memnun kalamadım ilk muayenemde hemen kendi doktoruma tekrar döndüm işlemi Tüp Bebek merkezinde yaptı ismi tam hatırlamıyorum ama Gürkan Tüp Bebekti sanırım oradan emin değilim.
Şükran çakmakla ilgili bir post okudum yaptıran arkadaşta memnun kalmamış

Şükran çakmakla ilgili bir post okudum yaptıran arkadaşta memnun kalmamış
Şükran Çakmak’a bir kez gittim ama 10 sayfa anlatabilirim. Yani tamamen maddiyat odaklılar, 500 tl muayene ücreti 300 tl test ücreti verdim yarım saat içinde sonuç ne oldu size ne sundu derseniz koca bir hiç acelece bir ultrasonda bakma ve söyleyeceklerini daha ben giyinirken eşime anlattı ne oldu anlayamadım hemen hemşiresi kan aldı falan daha bir sürü şey . Ve gittiğim yer sanki klinik değil ticarethane gibi hissettim tabi bu benim deneyimim arkama bakmadan kaçtım desem yeridir.

İnşaallah canım ama hiç belirtim yok,benimde 2 ocak aşılama tarihim seninde 2 ocaktı galiba
Aynen benimde 2 Ocak. İnan bende de ilk 10 gün neredeyse hiç hiç belirti yoktu hala da aman aman bir belirtim yok bak hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar diye bir post var ben orayı okurdum arada. Hiç belirti odaklı düşünme inşallah hamilesindir🙏🏽

Kızlar selamlar benim yarın aşılamam var ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım. Bu akşam çok akıntım var çatlama gerçekleşmiş olabilir mi? Yarın transfer yapılacak ama eğer çatladıysa sıkıntı olur mu?

B

Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz 🙏🏽
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede umut oldun aynı gun yaptırmişiz galiba 3 ocakta mi yaptırmiştin benımde 12. Gunum bugun belirti yok adete kadar beklemeyi düşünüyorum ben 12. Gun mu verdin testi

X