- 20 Aralık 2020
- 214
- 155
- 33
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Çok teşekkürler umarım hepimiz güzel haberler alırızHayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler umarım hepimiz güzel haberler alırızHayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
Artık gün saymaya başlamak istiyorum
Ekledim kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız
BEnde ankarada yaptırdım hangi hastanede yaptırdınız Allah’a sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen varım bir arkadaş daha vardı sanırım
TeşekkürlerEkledim kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız
Amin çok teşekkür ederim İnşallah sizlerin de güzel haberleriniz alırız. Ben Ertan Öztürk doktorumun kendi kliniği var ona yaptırdım. Aslında Medical Park hastanesindeydi ben o zaman da onunla ilerliyordum klinik açınca da onla devam ettik. Siz nerede yaptırdınız.BEnde ankarada yaptırdım hangi hastanede yaptırdınız Allah’a sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zahide küçük kendı kliniğinde muayenelerim oldu korudada aşılamam oldu . Çok sevindim sizin adınızaAmin çok teşekkür ederim İnşallah sizlerin de güzel haberleriniz alırız. Ben Ertan Öztürk doktorumun kendi kliniği var ona yaptırdım. Aslında Medical Park hastanesindeydi ben o zaman da onunla ilerliyordum klinik açınca da onla devam ettik. Siz nerede yaptırdınız.
. ismini duymuştum Zahide Hanımın ben bi ara Aslıhan Yazıcıoğluma gittim o da çok tatlı bir doktor Şükran Çakmak’ a gittim hatta neredeyse aşılamayı ona yaptıracaktım sürekli pozitifler atıyordu ama ben memnun kalamadım ilk muayenemde hemen kendi doktoruma tekrar döndüm işlemi Tüp Bebek merkezinde yaptı ismi tam hatırlamıyorum ama Gürkan Tüp Bebekti sanırım oradan emin değilim.Zahide küçük kendı kliniğinde muayenelerim oldu korudada aşılamam oldu . Çok sevindim sizin adınıza
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanirBen bugün aşılamami oldum kizlarr. Birer duanızı alırım ilk deneme bakalım inşallah tutar. Çok kolaymış ya ilk stres yaptım 2 dj bile sürmedi
Canım hayırlı olsun çok sevindim,sağlıklı devam eder inşaallahAmin hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlar doldurur inşallah çok teşekkür ederim
Çok teşekkürlerHayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanir
Hayırlı olsun, güzel haberleriniz devam eder de bize de umut olursunuz inşallahB
Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz
Çok teşekkür ederim Amin inşallah. Şimdi inşallah sizlerin pozitiflerini duyarızCanım hayırlı olsun çok sevindim,sağlıklı devam eder inşaallah
Teşekkür ederim Amin inşallah Cumartesi öğleden sonra aynı saatte yine kan vericem yazarım buraya dualara hepimizin her zaman ihtiyacı var dualarınızı eksik etmeyinHayırlı olsun, güzel haberleriniz devam eder de bize de umut olursunuz inşallah
Şükran çakmakla ilgili bir post okudum yaptıran arkadaşta memnun kalmamış. ismini duymuştum Zahide Hanımın ben bi ara Aslıhan Yazıcıoğluma gittim o da çok tatlı bir doktor Şükran Çakmak’ a gittim hatta neredeyse aşılamayı ona yaptıracaktım sürekli pozitifler atıyordu ama ben memnun kalamadım ilk muayenemde hemen kendi doktoruma tekrar döndüm işlemi Tüp Bebek merkezinde yaptı ismi tam hatırlamıyorum ama Gürkan Tüp Bebekti sanırım oradan emin değilim.
Şükran Çakmak’a bir kez gittim ama 10 sayfa anlatabilirim. Yani tamamen maddiyat odaklılar, 500 tl muayene ücreti 300 tl test ücreti verdim yarım saat içinde sonuç ne oldu size ne sundu derseniz koca bir hiç acelece bir ultrasonda bakma ve söyleyeceklerini daha ben giyinirken eşime anlattı ne oldu anlayamadım hemen hemşiresi kan aldı falan daha bir sürü şey . Ve gittiğim yer sanki klinik değil ticarethane gibi hissettim tabi bu benim deneyimim arkama bakmadan kaçtım desem yeridir.Şükran çakmakla ilgili bir post okudum yaptıran arkadaşta memnun kalmamış
İnşaallah canım ama hiç belirtim yok,benimde 2 ocak aşılama tarihim seninde 2 ocaktı galibaÇok teşekkür ederim Amin inşallah. Şimdi inşallah sizlerin pozitiflerini duyarız
Sizin yarin test gününüz o zaman cikar sonuç insaalah pozitifi görürsünİnşaallah canım ama hiç belirtim yok,benimde 2 ocak aşılama tarihim seninde 2 ocaktı galiba
Aynen benimde 2 Ocak. İnan bende de ilk 10 gün neredeyse hiç hiç belirti yoktu hala da aman aman bir belirtim yok bak hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar diye bir post var ben orayı okurdum arada. Hiç belirti odaklı düşünme inşallah hamilesindirİnşaallah canım ama hiç belirtim yok,benimde 2 ocak aşılama tarihim seninde 2 ocaktı galiba
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede umut oldun aynı gun yaptırmişiz galiba 3 ocakta mi yaptırmiştin benımde 12. Gunum bugun belirti yok adete kadar beklemeyi düşünüyorum ben 12. Gun mu verdin testiB
Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz