Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı kullanmişiz benımde amh 1.62 çıktı yumurta rezervi düşük ve bir yumurta buyudü umudum çok düşüktü senden sonra artık insallah bebişim benimledir bizlere de dua et canım ben coraspin ve gunde üö defa progestan fitil olarak kullanıyorum sen progestan kullandın mı

Yok canım sıkıntı olmaz yarın olcakmiş zaten aşilaman bnde de çok olmuştu akıntı öncesinde

Sizin çok daha güzel rezerviniz hiç moralinizi bozmayın umut her zaman var hepimiz için
güzel duanız için sağolun Amin inşallah sağlıkla devam eder inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Benim 2 Ocak’ta yapıldı. Yarın aşılamanın 14. Günü olacaktı ama testi randevum 17 sindeydi o zaman yapacaktık reglime doğru, doktorum izin verince dayanamadım bugün yaptırdım. Bende coraspin, folik asit, günde 2 defa progestan fitil kullanıyorum.

İnşaallah canım allah razı olsun,hamileysemde sonuna kadar benimle olır inşaallah ilk aşılamam tuttu düşükle sonuçlandı

Aynı ilaçlari kullanıyoruz folik asitin ismi ne bide başka bir sorununuz varmıydı rezervi düşüklüğünden başka ameliyat doktorum korkutmuştu beni rezervin çok düşük diye aşilama sansı düşük diye bende başka bi doktora gittim oda iyi yine sansı var dedi denedim Bende insallah tutmuştur

Senin kaç yumurtan vardı reglin 3. Günü

Belki amh ın düşüktür ama yumurta sayın iyiyidir

Senin kaç yumurtan vardı reglin 3. Günü
Ogun hiç sormak aklıma gelmedı canım ama son kontrole gıttığimde bir yumurta büyümüş 17mm demişti ıki gun daha gonal f 75 ml vur dedı ikinci gun gece yanı cuma 12 de çatlatma iğnesini yap dedı pazar günü öğlen 12 dede Aşiyi koydu yumurta 20 mm olmuştur belkı ıkı gun daha vurunca dedım ama bilmiyorum

Anladım canım amh çokta belirleyici değil ona bağlanma

ben de hic leke gelmedi cok takip ettim ama yerlesme kanamasi yok ben tutmadigini dusunuyorum hatta histereskopi olacagim onun stresi basti

Son düzenleme:
İnşallah
ben de hic leke gelmedi cok takip ettim ama yerlesme kanamasi yok ben tutmadigini dusunuyorum hatta histereskopi olacagim onun stresi basti
Benim 3 aylıkken kalbi durmustu bir tane bebeğimin yani tutunma olmuştu sonu hüsranla sonuçlanacak ama hiç bir şekilde yerlesme kanaması diye bisey olmadı hiç çocuğum yok ama 6 tane falan düsüyum var tecrübeliyim yani histereskopiye gelince zaten uyutuyorlar ayanincada hicbirsey olmuyor sadece azcık kanama icini ferah tut korkacak birsey yok 2 ay önce yaptırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…