- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Aynı kullanmişiz benımde amh 1.62 çıktı yumurta rezervi düşük ve bir yumurta buyudü umudum çok düşüktü senden sonra artık insallah bebişim benimledir bizlere de dua et canım ben coraspin ve gunde üö defa progestan fitil olarak kullanıyorum sen progestan kullandın mıBenim amh değerim düşük 1.34 yumurta rezervim düşük olduğu için bir yumurta gelişti 18 mm. Doktor arkadan bir tane daha geliyor dedi ama onu bilemiyorum ne oldu. Çünkü bu konuşmanın olduğu gün çatlatma iğnemi yazdı. Ben reglinin 3. Gününden itibaren Gonalf 450 ml kullandım. Her akşam 75 ml dozluk iğne olarak.
Yok canım sıkıntı olmaz yarın olcakmiş zaten aşilaman bnde de çok olmuştu akıntı öncesindeKızlar selamlar benim yarın aşılamam var ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım. Bu akşam çok akıntım var çatlama gerçekleşmiş olabilir mi? Yarın transfer yapılacak ama eğer çatladıysa sıkıntı olur mu?
Sizin çok daha güzel rezerviniz hiç moralinizi bozmayın umut her zaman var hepimiz içinAynı kullanmişiz benımde amh 1.62 çıktı yumurta rezervi düşük ve bir yumurta buyudü umudum çok düşüktü senden sonra artık insallah bebişim benimledir bizlere de dua et canım ben coraspin ve gunde üö defa progestan fitil olarak kullanıyorum sen progestan kullandın mı
İnşaallah canım allah razı olsun,hamileysemde sonuna kadar benimle olır inşaallah ilk aşılamam tuttu düşükle sonuçlandıAynen benimde 2 Ocak. İnan bende de ilk 10 gün neredeyse hiç hiç belirti yoktu hala da aman aman bir belirtim yok bak hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar diye bir post var ben orayı okurdum arada. Hiç belirti odaklı düşünme inşallah hamilesindir
Doktor 17 sinde test günü dedi canım pazara kadar bekleyeceğimSizin yarin test gününüz o zaman cikar sonuç insaalah pozitifi görürsün
Aynı ilaçlari kullanıyoruz folik asitin ismi ne bide başka bir sorununuz varmıydı rezervi düşüklüğünden başka ameliyat doktorum korkutmuştu beni rezervin çok düşük diye aşilama sansı düşük diye bende başka bi doktora gittim oda iyi yine sansı var dedi denedim Bende insallah tutmuşturSizin çok daha güzel rezerviniz hiç moralinizi bozmayın umut her zaman var hepimiz için
güzel duanız için sağolun Amin inşallah sağlıkla devam eder inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Benim 2 Ocak’ta yapıldı. Yarın aşılamanın 14. Günü olacaktı ama testi randevum 17 sindeydi o zaman yapacaktık reglime doğru, doktorum izin verince dayanamadım bugün yaptırdım. Bende coraspin, folik asit, günde 2 defa progestan fitil kullanıyorum.
Senin kaç yumurtan vardı reglin 3. GünüAynı ilaçlari kullanıyoruz folik asitin ismi ne bide başka bir sorununuz varmıydı rezervi düşüklüğünden başka ameliyat doktorum korkutmuştu beni rezervin çok düşük diye aşilama sansı düşük diye bende başka bi doktora gittim oda iyi yine sansı var dedi denedim Bende insallah tutmuştur
Belki amh ın düşüktür ama yumurta sayın iyiyidirAynı ilaçlari kullanıyoruz folik asitin ismi ne bide başka bir sorununuz varmıydı rezervi düşüklüğünden başka ameliyat doktorum korkutmuştu beni rezervin çok düşük diye aşilama sansı düşük diye bende başka bi doktora gittim oda iyi yine sansı var dedi denedim Bende insallah tutmuştur
İnşallah pozitif görürsün benimde pazartesi ama bayağı adet belirtilerim bakalım buda tutmadi sanirimDoktor 17 sinde test günü dedi canım pazara kadar bekleyeceğim
Ogun hiç sormak aklıma gelmedı canım ama son kontrole gıttığimde bir yumurta büyümüş 17mm demişti ıki gun daha gonal f 75 ml vur dedı ikinci gun gece yanı cuma 12 de çatlatma iğnesini yap dedı pazar günü öğlen 12 dede Aşiyi koydu yumurta 20 mm olmuştur belkı ıkı gun daha vurunca dedım ama bilmiyorumSenin kaç yumurtan vardı reglin 3. Günü
Bazılarında da adet belirtisi oluyormuş canım belli olmuyor umudunu düşürme kaçinci gun bugunİnşallah pozitif görürsün benimde pazartesi ama bayağı adet belirtilerim bakalım buda tutmadi sanirim
İnşaallah senin benim ve tüm isteyenlerinki tutar canımİnşallah pozitif görürsün benimde pazartesi ama bayağı adet belirtilerim bakalım buda tutmadi sanirim
Anladım canım amh çokta belirleyici değil ona bağlanmaOgun hiç sormak aklıma gelmedı canım ama son kontrole gıttığimde bir yumurta büyümüş 17mm demişti ıki gun daha gonal f 75 ml vur dedı ikinci gun gece yanı cuma 12 de çatlatma iğnesini yap dedı pazar günü öğlen 12 dede Aşiyi koydu yumurta 20 mm olmuştur belkı ıkı gun daha vurunca dedım ama bilmiyorum
11 .gunum ama yarin benim adet gunum bakalım olmam inşallah pazartesi test günümBazılarında da adet belirtisi oluyormuş canım belli olmuyor umudunu düşürme kaçinci gun bugun
Aşılamanın 15. Günü regl olunur canım 12. Gün değil11 .gunum ama yarin benim adet gunum bakalım olmam inşallah pazartesi test günüm
Benim aşılama 16. Gun yapıldı ben 26 günde bir oluyorum oda yarına denk geliyor tabi insaalah olmam daAşılamanın 15. Günü regl olunur canım 12. Gün değil
Ankarada nerde yaptırcaksın canımBen varım bir arkadaş daha vardı sanırım
İnşaallah olmazsın canım yumurtlamadan 14 gün sonra diyorlarya ondan dedimBenim aşılama 16. Gun yapıldı ben 26 günde bir oluyorum oda yarına denk geliyor tabi insaalah olmam da
Benim 3 aylıkken kalbi durmustu bir tane bebeğimin yani tutunma olmuştu sonu hüsranla sonuçlanacak ama hiç bir şekilde yerlesme kanaması diye bisey olmadı hiç çocuğum yok ama 6 tane falan düsüyum var tecrübeliyim yani histereskopiye gelince zaten uyutuyorlar ayanincada hicbirsey olmuyor sadece azcık kanama icini ferah tut korkacak birsey yok 2 ay önce yaptırdmben de hic leke gelmedi cok takip ettim ama yerlesme kanamasi yokben tutmadigini dusunuyorum hatta histereskopi olacagim onun stresi basti