Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spekulum rahatsız etmiştir ondan olur sen yinede kendini sıcak tut biraz yatiriyo ya üşütmüş olabilirsin yinede sik gitmeye calis 24 saat çok önemli yat biraz bende ilk aşılamamda çip aldırmış saglikli siperm sevmek için

Senin adına çok mutlu oldum Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah umut oldun şimdi bana ne gibi belirtilerinin var di
Amin inşallah sağlıkla devam eder. Ne mutlu bana umut olduysam aşılama yapıldığından beri bu formda hep pozitif aşılama hikayeleri aradım. Aslında öyle aman aman bir belirtim yoktu sadece ara ara kasık ağrısı batma şeklinde çok kısa süreli birde akıntı. Hatta herkes göğüs ağrısı diyor bende hiç ama hiç yok burada sağolsun bir arkadaş beni bu konuda teselli etmişti . Bunun dışında belirti diyebileceğim bir şey yoktu.

B

Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz 🙏🏽
Hayırlı olsun canım benim. İlk gebemizsin çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın. Bize ve tüm isteyenlere dua et lütfen😊🌺

Her zaman dualarımdasınız Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Siz de duanızı esirgemeyin benden sağlıklı devam etsin. Cumartesi yine kan vericem. İnşallah bu topik uğurlu gelir herkese hep pozitifleri duyarız 🙏🏽

Her zaman dualarımdasınız Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Siz de duanızı esirgemeyin benden sağlıklı devam etsin. Cumartesi yine kan vericem. İnşallah bu topik uğurlu gelir herkese hep pozitifleri duyarız 🙏🏽
İnşallah canım ederiz tabiki 😊🌺

Canım kaç yumurtan oluşmuştu ve ilaç olarak ne kullandın. Bir de burdaki arkadaşlarla A Asli47 nin açtığı bir WhatsApp grubumuz var ona numaranı atmak istersen seni de gruba ekleyelim. 😊

Canım kaç yumurtan oluşmuştu ve
Canım kaç yumurtan oluşmuştu ve ilaç olarak ne kullandın
Benim amh değerim düşük 1.34 yumurta rezervim düşük olduğu için bir yumurta gelişti 18 mm. Doktor arkadan bir tane daha geliyor dedi ama onu bilemiyorum ne oldu. Çünkü bu konuşmanın olduğu gün çatlatma iğnemi yazdı. Ben reglinin 3. Gününden itibaren Gonalf 450 ml kullandım. Her akşam 75 ml dozluk iğne olarak.

B

Beta 95 çıktı çok çok mutluyum inşallah iyidir doktor beklediğimiz gibi dedi ama telefonda konuştuk ,
şimdi 2 günde bir takip inşallah devam eden sağlıklı bir gebelik olur şimdi inşallah sizlerin yüksek hcglerini görürüz 🙏🏽
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir bebeğin 🤗🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Canım kaç yumurtan oluşmuştu ve ilaç olarak ne kullandın. Bir de burdaki arkadaşlarla A Asli47 nin açtığı bir WhatsApp grubumuz var ona numaranı atmak istersen seni de gruba ekleyelim. 😊
Çok teşekkür ederim ama mesleğimden dolayı çok fazla WhatsApp grubu kullanıyorum bu konuda anlayışınıza sığınıyorum 🥰🙏🏽

X